Лепило за метал
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Лепило за метал
Интересува ме кое е най-здравото лепило за метал ?!
Чувал съм за "Poleuretan" и "Poxipol" .. Ако някой е ползвал някое от тези 2те или знае (и е пробвал) друго, което може да ми препоръча .. ще ми помогне много.
Danke

Чувал съм за "Poleuretan" и "Poxipol" .. Ако някой е ползвал някое от тези 2те или знае (и е пробвал) друго, което може да ми препоръча .. ще ми помогне много.
Danke

- F-14
- младши ентусиаст
-
аз доколкото знам полеуретана става за доста неща но е гъвкав.а поскипол...тва само на реклама съм го виждал
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- F-14
- младши ентусиаст
-
Zik написа:Има едно "BIZON" само не съм сигурен дали точно така се пише. Изглежда се едно 2 спринцовки са долепени една до друга. Стискат се заедно и се смесва. Пробвал съм го многократно за какво ли не и действа. Около 10-ина лева е.
това го видях вчера на една бензиностанция- 10,99лв.Две сиви спринцовки.Пешеше и METAL..май тва е лепилото за тебе nomak
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Zik написа:Има едно "BIZON" само не съм сигурен дали точно така се пише. Изглежда се едно 2 спринцовки са долепени една до друга. Стискат се заедно и се смесва. Пробвал съм го многократно за какво ли не и действа. Около 10-ина лева е.
Това съм го пробвал на метал и не хвана добре

Иначе си взех едно (само дето не помня името), дават го в цилиндрична тубичка и се състои от два компонента - единия е отвъна, другия като сърцевина на първия. Режеш го на филия и го мачкаш докато стане хомогенно, става като пластелин и после мажеш върху изчистена повърхност. Мамата си трака - лепи

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Hastalavista написа::OT: Сори за оф топика, ама аз съм чувал за ''течен метал''.Това върши ли работа или е неква измишльотина
Ами това дето е в двете спринцовки и се смесва му казват течен метал, то и това дето аз споменах го взех за такова според продавача, ама хич не е 'течно'. Но поне е къде-къде по-гъвкаво от метала.
- F-14
- младши ентусиаст
-
dankata написа:Hastalavista написа::OT: Сори за оф топика, ама аз съм чувал за ''течен метал''.Това върши ли работа или е неква измишльотина
Ами това дето е в двете спринцовки и се смесва му казват течен метал, то и това дето аз споменах го взех за такова според продавача, ама хич не е 'течно'. Но поне е къде-къде по-гъвкаво от метала.
ако имаш снимки на разтечено лепило ще съм ти благодарен

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
rado_rf написа:BOBSI написа:"Poxipol"това е лепилото
Пробвах го - никва работа не свърши. И е на бахти и цените
незнам какво си лепил с него аз го пробвах на дърво добре захвана ...а по принцил лепих една лайсна с него няма грешка метал и гума

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2