Дразнят ли ви тези, които се пререждат по светофарите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мнението е цезнурирано

мнението е цезнурирано
0
Няма гласували
мнението е цезнурирано
0
Няма гласували

Общо гласове : 0
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Дразнят ли ви тези, които се пререждат по светофарите?

Мнение от Spoony » 12 Фев 2010, 18:34

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:58, променена общо 1 път
.

ентусиаст
Аватар

Re: Дразнят ли ви тези, които се пререждат по светофарите?

Мнение от driver69 » 12 Фев 2010, 18:40

Ми тука имаме няколко такива улици, където разни мушмороци се правят на играчи. Последния път едно Ку7 вървеше на сантиметри от бронята. Не го пуснах и се откъса да свири. Тяхни си проблеми. Не ме дразнят много. Аз като колоездач мога да преценя колко са 5 см до другата кола. Повече ме дразнят тези, които са паркирали покрай в края на улицата и като минаваш покрай тях примерно с 40км/ч тръгнат и пробваш системите за спиране. Заради такъв келеш улях с кола седалката и стотинки паднаха в отворите на парното под стъклото.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 12 Фев 2010, 18:47

Против съм, макар че в много редки случаи селското в мен е надделявало и съм се предреждал... :oops:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Фев 2010, 18:49

Псуване, средни пръсти, лошо гледане-изобщо всички екстри :mhihi: Балкански манталитет, какво да се прави :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Фев 2010, 18:55

Ако са от друг град и са неориентирани - задължително ги пускам - колегиалност трябва да има все пак :wave:
Ако са тИрикати - или ги пускам, или не ги пускам (според ситуацията), но никога не се ядосвам :D

Даже некои особено нагли са ми смешни и им се радвам като им гледам "победоносната" физиономия и как се кефят, че се прередили някой все едно шестица от тотото са ударили :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 12 Фев 2010, 19:46

Твърдо против съм....но както колегата Flame вече е казал, пускам коли с друга регистрация по презумпцията че са се объркали....другите много ме дразнят :nono:
F**k them all!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 12 Фев 2010, 19:52

Дразни ме всеки идиот които не знае как да направи нарушение да се опитва да го прави :evil: Дразня се на идиоти които пререждайки се за ляв завой да спират цялото движение за направо ; на тези които спират на средата на кръстовището щото не са преценили ,че не могат да се изтеглят и така да правят задръстване ; на тези които карат в насрещното и присветкват на тези които са си в лентата да се махнат щото им пречат .Нямам против нарушенията които не пречат и не застрашават хората около теб .А тия с бутането да минат пред мен ,ако ми махне и попита да мине ок ,ама почне ли да се бута не ги пускам .Нищо няма да стане да пита да го пусна ,като е кисел и не може да пита седи и чака някой по свестен от мен :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 12 Фев 2010, 19:57

Bella написа:Дразни ме всеки идиот които не знае как да направи нарушение да се опитва да го прави :evil: Дразня се на идиоти които пререждайки се за ляв завой да спират цялото движение за направо ; на тези които спират на средата на кръстовището щото не са преценили ,че не могат да се изтеглят и така да правят задръстване ; на тези които карат в насрещното и присветкват на тези които са си в лентата да се махнат щото им пречат .Нямам против нарушенията които не пречат и не застрашават хората около теб .А тия с бутането да минат пред мен ,ако ми махне и попита да мине ок ,ама почне ли да се бута не ги пускам .Нищо няма да стане да пита да го пусна ,като е кисел и не може да пита седи и чака някой по свестен от мен :mhihi:

Малииий......... :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Фев 2010, 20:07

Не ми се е случвало да се подразня.. Дразня се на гъзарчета, дет не могат да си управляват колата, но на нагли шофьори не се дразня..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 12 Фев 2010, 20:11

Bella написа:Дразни ме всеки идиот които не знае как да направи нарушение да се опитва да го прави :evil: Дразня се на идиоти които пререждайки се за ляв завой да спират цялото движение за направо ; на тези които спират на средата на кръстовището щото не са преценили ,че не могат да се изтеглят и така да правят задръстване ; на тези които карат в насрещното и присветкват на тези които са си в лентата да се махнат щото им пречат .Нямам против нарушенията които не пречат и не застрашават хората около теб .А тия с бутането да минат пред мен ,ако ми махне и попита да мине ок ,ама почне ли да се бута не ги пускам .Нищо няма да стане да пита да го пусна ,като е кисел и не може да пита седи и чака някой по свестен от мен :mhihi:

i go with that :yes:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 12 Фев 2010, 20:56

Нито едно от тези нарушения не ги правя освен първото и то в редки случаи, когато много бързам и задръстването е наистина голямо. И гледам да го правя по начин, който да не забавя колоната на сфетофара. Ако има място примерно вървя успоредно с колоната, а не се бутам излишно в нея.

Знам, че и това не е правилно, но след като почти всички го правят е все същия х** дали и аз няма да го направя, а и го има момента, че на сфетофарите всеки си бърка в носа и на един сфетофар минават 3 коли. :confused:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 12 Фев 2010, 21:13

Spoony написа:Всеки който е карал поне веднъж в голям град е виждал следните изпъления:
- Каране в грешната лента, защото е по-свободна и после бутане вътре в кръстовището
- Каране в насрещното преди светофар
- Бързане при завиване на светофар да пререди пешеходците
- Каране в бус-лентата
- Каране зад линейка, патрулка със включена сигнализация
и т.н.
Най-фрапиращите такива неща съм виждал на Жълтите павета при 3 ленти в едната посока и една насрещна един шофьор реши да пререди задръстването и мина през 4-тата лента (насрещната). На кръстовище със лента за на право (пълна с поне 50 коли) и абсолютно празна лява лента каране направо през празната лента.
Естествено тези изпълнения често се правят с много газ и резки маневри, които застрашават останалите участници в движението.

А и реално от това не се печели никакво време. Имам няколко случая такива бързаци да ме прередят от празната лента и след 7-8 светофара пак съм до тях, даже ако си избера траекторията правилно и ги минавам.

И така какво ви е мнението за тези постъпки и какво правите срещу терзи шофьори?

Напълно съгласен съм с написанното и бих добавил, че това си е стандартно селско изпълнение от което не се печели време.

Единственото което практикувам, когато условията позволяват е да изпреваря пешеходците (ако са далеч и платното което трябва да пресекат е голямо).
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 12 Фев 2010, 21:13

Твърдо против 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 12 Фев 2010, 21:16

ITK написа:Твърдо против съм....но както колегата Flame вече е казал, пускам коли с друга регистрация по презумпцията че са се объркали....другите много ме дразнят :nono:

Благодарство на такива като вас! Като ходих в София за БМВ-то обърках пътя и бях се престройл за дясно а после се сетих ,че трябва да завивам в ляво платното мисля ,че беше 4 ленти тъй като съм с "У" регестрация :mhihi: и съм Ут село нито една кола не ми свирна на светофара когато тръгнах да минавам от крайна дясна в крайна лява лента евала :bowdown: :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 12 Фев 2010, 21:29

Всеки , който е нахален и ми отнема предимството ме дразни.Друг е въпроса, че по светофарите има доста блейки и се отварят пространства и ТИР да се престрои без да засече някой.В този случай не се дразня, че някой се престроява неправилно.Най-лошата комбинация и най-дразнещата е некадърен, прост и нахален шофьор.Културата или я имаш или я нямаш и тя зависи от възпитанието и средата в която си израснал и в която живееш.Ако си цървул и с кола и с колело и пеша , все ще си си цървул и ще си правиш номерата.

Следваща

Назад към Извън Темата