Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Модератор: Общи модератори
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Къде в София продават реплики на маркови часовници? BREITLING ,Tissot.....?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?
и на витошка има..... малко магазинче като вход с реплики...
- blackrider
- младши ентусиаст
-
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
виж на пиротска
има магазини за часовници , естествено реплики ..

- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
освен ако не си го купуваш за бъзик или за някое парти силно те съветвам да не си взимаш реплика, по-добре с парите си купи някой нормален часовник (касио, сиитизен, суоч или каквото там се сетиш)
винаги може да попаднеш в ситуация, където някой ще разбира от часовници и с репликата ще си леко смешен/жалък. за пример мой добър приятел/колега (германец) работеше за една конкурентна американска банка и имаше реплика на Панерай, бяхме на едно парти с клиенти и единият от тях има страст за часовници (да кажем че има за 150.000 евро плюс), помоли да го разгледа и каза само аха....няма да ти кажа после че пазарът го разнасяше като ХХХХХХ с часовника менте
винаги може да попаднеш в ситуация, където някой ще разбира от часовници и с репликата ще си леко смешен/жалък. за пример мой добър приятел/колега (германец) работеше за една конкурентна американска банка и имаше реплика на Панерай, бяхме на едно парти с клиенти и единият от тях има страст за часовници (да кажем че има за 150.000 евро плюс), помоли да го разгледа и каза само аха....няма да ти кажа после че пазарът го разнасяше като ХХХХХХ с часовника менте

oxam написа:освен ако не си го купуваш за бъзик или за някое парти силно те съветвам да не си взимаш реплика, по-добре с парите си купи някой нормален часовник (касио, сиитизен, суоч или каквото там се сетиш)

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
В България като цяло може би има един или два магазина където часовниците са оргинални. Навсякъде са реплики.
Друг е въпроса защо да си вземаш реплика на Франк Мюлер примерно, ако не караш най-малко Е60 М. Ако слезнеш от нещо по-евтино от километри си личи, че е реплика.
ПП: Ако пък толкова много искаш ето ти китайския ebay от където идват всички часовници у нас:
http://www.dhgate.com/wholesale/men-s-w ... c3204.html
Друг е въпроса защо да си вземаш реплика на Франк Мюлер примерно, ако не караш най-малко Е60 М. Ако слезнеш от нещо по-евтино от километри си личи, че е реплика.
ПП: Ако пък толкова много искаш ето ти китайския ebay от където идват всички часовници у нас:
http://www.dhgate.com/wholesale/men-s-w ... c3204.html
Aim to be the best, live with the rest!

oxam написа:....
абсолютно съгласен.
носенето на реплика говори много за носещия... и все лоши неща...
има един такъв момент че когато си купуваш скъпа вещ общо взето само тези които разбират ще я оценят... а те са и тези дето ще познаят репликата и ганьовщината отдалече...
купи си най-скъпия часовник които можеш да си позволиш и го носи с гордо вдигната глава а не с "едно на ум". това важи за всичко в живота между другото...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
репликата минава пред доста народ и зависи колегата за какво го слага...!
иначе е ясно ,че репликата говори за парвенющина и еснафщина.
един модел ,който ти е на парите и възможностите би свършил много повече работа от едно менте....! понякога се налага да чакаш половин живот за такъв часовник ,но си струва....
а и ако си въобазяваш ,че някой ,който е виждал и се интересува няма да познае и ако те убеждават продавачи в това-не вервай нито на дума! личи си от 100км си личи...
иначе е ясно ,че репликата говори за парвенющина и еснафщина.
един модел ,който ти е на парите и възможностите би свършил много повече работа от едно менте....! понякога се налага да чакаш половин живот за такъв часовник ,но си струва....
а и ако си въобазяваш ,че някой ,който е виждал и се интересува няма да познае и ако те убеждават продавачи в това-не вервай нито на дума! личи си от 100км си личи...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Един прител много запален по реплики ми разправяше ,че има едно място където били много добри, но примерно реплика на Брайтлинг е 700лв. Ако държиш на реплика може да го питам, но и аз като останалите колеги по горе бих те посъветвал да си купиш оригинален часовник за колкото ти стигат парите. Може да намериш Тисо за около 500лв оригинално, което си е един страхотен часовник, Фестина също е добра марка малко по евтини часовници. Джакоб Леманш също са хубави и относително не скъпи. Друг е въпроса ,че наистина дори и в скъпи магазини в БГ дето ти дават опаковка и гаранция може да попаднеш на менте. Аз лично имах Тисо, което му се прецака гумено уплатнение точно като изтече гаранцията, и видиш ли обясняват колко рядък дефект било, след това имах Сертина която ми продадоха с дефектна батерия. И двата часовника бяха купени от магазини на витошка уж офицялни дилъри дрън дрън за не малко пари. Аз лично съм решил за следващия часовник да отидо до Германия или направо Швейцария.
Ако искаш разгледай тоя сайт има много хубави часовници за страхотни пари, само въпроса с доставката незнам как е.
http://www.jomashop.com/
И още веднъж не си взимай реплика, дори не е нужно спецялист понякога за да се разбере. Като един познат дето кара старо клио и на ръката му Патек Филип който средно струва колкото малък апартамент. И без да си спецялист ти е ясно, че трудно може да стане тая работа. Идеята на скъп марков часовник е ,че имаш парите да си го купиш.
Ако искаш разгледай тоя сайт има много хубави часовници за страхотни пари, само въпроса с доставката незнам как е.
http://www.jomashop.com/
И още веднъж не си взимай реплика, дори не е нужно спецялист понякога за да се разбере. Като един познат дето кара старо клио и на ръката му Патек Филип който средно струва колкото малък апартамент. И без да си спецялист ти е ясно, че трудно може да стане тая работа. Идеята на скъп марков часовник е ,че имаш парите да си го купиш.
Последна промяна BMW_RIDER на 15 Фев 2010, 16:59, променена общо 1 път
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
дистилирания проблем е друг (така както аз го виждам). другите не са важни. важно е _ти_ какво си мислиш като носиш фалшивия патек филип. ако мислите които ти минават през главата са положителни... фалшивия часовник ти е поледния проблем...
както казах- човек трябва да има вътрешно достойнство. то е двигателя на всичките постижения. другото е ... ганьовщина.
както казах- човек трябва да има вътрешно достойнство. то е двигателя на всичките постижения. другото е ... ганьовщина.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
имам един тисот-балад -позлатен и го продавам ,ма някой ми е изтрил темата. ако те интересува мога ди ти дам снимки и да говорим на ЛС. цената му е около 400лв на нов е 750.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
BMW_RIDER написа: . Като един познат дето кара старо клио и на ръката му Патек Филип който средно струва колкото малък апартамент.
Паркираш колата през три преки от заведението и после влизаш вътре с гордно вдигната глава и с лек небрежен жест отмяташ ръка да се види часовника

Кого искате да впечетлявате не знам ,но дори не е смешно, а е жалко да видиш подобна картинка .Гольо без два лева в джоба с часовник за 10,20,50 к - да бе да

Дори и да не е толкова фрапиращо ,някой ден в най-неподходящия момент някой ще те изложи че носиш ментета и срама ще е голям .Скъпите вещи се купуват за да доставят удоволствие на теб самия .Жалко е когато се прави за да впечетляваш околните

п.с Що аджеба на ментетата им викате реплики ,като са си чисти ментета

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
alx написа:дистилирания проблем е друг (така както аз го виждам). другите не са важни. важно е _ти_ какво си мислиш като носиш фалшивия патек филип. ако мислите които ти минават през главата са положителни... фалшивия часовник ти е поледния проблем...
А! Е това е точно казано.
Наскоро се оглеждах за OMEGA, TAG, RW, или Longines. За съжаление можех да си позволя само най-евтините им модели, които много много не ми харесваха.
Един познат, при това часовникар ми каза "ми ако искаш ще ти намеря страхотна реплика за около 400-500лв. Само истински познавачи могат да разберат." Отговорът ми беше "Виж, все ми е тая, дали някой около мен ще познае, или не. Искам като си видя часовника на ръката да умра от вътрешен кеф, а не да ми идва да я отрежа".
Наистина е жалко това да носиш реплика на часовник за 5-10-50к EUR и да караш M40B18.
Изключвам естествено хората, които и идея си нямат и просто някъде са видяли няк'ъв часовник, харесал им е, бил е без пари и са си го взели.
Та, ако е за майтап - Илиенци. Там съм виждал радота, дори по 10лв.
Ако е на сериозно, недей.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!