Компютърна диагностика
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Компютърна диагностика
Искам да попитам дали някой знае, къде мога да изкарам курс по компютърна диагностика на лекотоварни и товарни автомобили.
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Компютърна диагностика
И мене ме вълнува този въпрос, но силно ме съмнява да съществува подобно нещо..
vankatagsi написа:И мене ме вълнува този въпрос, но силно ме съмнява да съществува подобно нещо..
Еми мисля че съществува, но не знам къде се провежда

Дано да има някой колега да знае нещо повече и да каже

http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Чак да има курс..... то е много относително всеки апарат е уникален сам по себе си. Работил съм с Бош КТС, Адиа ауто тест, Екзаминер /Диларския апарат на фиат/, Лексия /диларски апарат на ситроен/ и т.н. Апаратите нямат абсоютно нищо общо един с друг. Всеки диларски сервиз или по точно всеки представител за България без значение на коя марка автомобли провеждат убочения. Ходил съм на такова убучение няколко пъти и научих доста неща. Ако имате познат които работи в някакъв диларски сервиз може да го помолите да ви вземе с него когато има такова убучение.
п.п. Лелееее колко много глупости написах
п.п. Лелееее колко много глупости написах

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
БОШ правят постоянно обучения за КТС, но записването там не става току така.
bace_martu написа:БОШ правят постоянно обучения за КТС, но записването там не става току така.
А защо не става току така

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Трябва примерно да те прати някой техен дилър. Един вид да си клиент на някой техен дилир - без значение дали работиш в Бош Кар Сервиз Бош модулен сервиз или в какъвто и да е било сервиз. Обучението обикновенно трае два дни и се провежда в Стара Загора (поне последните ги провеждаха там) и струва от порядъка на 300 лева без нощувките и храната. Целият проблем е, че бройките се ограничени и обикновенно се отпускат за няколко месеца по-рано. Надявам се че съм ти бил полезен.
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Не че на този курс на Бозата бош ще научиш нещо интересно.
Боша за мен внаги е бил голям т**ак
п.п Лично мое мнение не искам да убидя никого

п.п Лично мое мнение не искам да убидя никого

bace_martu написа:Трябва примерно да те прати някой техен дилър. Един вид да си клиент на някой техен дилир - без значение дали работиш в Бош Кар Сервиз Бош модулен сервиз или в какъвто и да е било сервиз. Обучението обикновенно трае два дни и се провежда в Стара Загора (поне последните ги провеждаха там) и струва от порядъка на 300 лева без нощувките и храната. Целият проблем е, че бройките се ограничени и обикновенно се отпускат за няколко месеца по-рано. Надявам се че съм ти бил полезен.
Още по-добре че се провежда в Стара Загора, аз съм от СтЗ и това нещо ми допада доста, и не много пари.
9 мнения
• Страница 1 от 1