Компютърна диагностика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Компютърна диагностика

Мнение от ShtelianJ » 16 Фев 2010, 18:38

Искам да попитам дали някой знае, къде мога да изкарам курс по компютърна диагностика на лекотоварни и товарни автомобили.
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Re: Компютърна диагностика

Мнение от vankatagsi » 16 Фев 2010, 19:43

И мене ме вълнува този въпрос, но силно ме съмнява да съществува подобно нещо..

Потребител
Аватар

Мнение от ShtelianJ » 16 Фев 2010, 20:01

vankatagsi написа:И мене ме вълнува този въпрос, но силно ме съмнява да съществува подобно нещо..

Еми мисля че съществува, но не знам къде се провежда :(
Дано да има някой колега да знае нещо повече и да каже :shock:
http://www.roadwork.eu Българската пътна мрежа - Специализиран портал за шофьори, готови да си помагат при аварийни ситуации на пътя.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 16 Фев 2010, 21:37

Чак да има курс..... то е много относително всеки апарат е уникален сам по себе си. Работил съм с Бош КТС, Адиа ауто тест, Екзаминер /Диларския апарат на фиат/, Лексия /диларски апарат на ситроен/ и т.н. Апаратите нямат абсоютно нищо общо един с друг. Всеки диларски сервиз или по точно всеки представител за България без значение на коя марка автомобли провеждат убочения. Ходил съм на такова убучение няколко пъти и научих доста неща. Ако имате познат които работи в някакъв диларски сервиз може да го помолите да ви вземе с него когато има такова убучение.

п.п. Лелееее колко много глупости написах :oops:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 16 Фев 2010, 21:52

БОШ правят постоянно обучения за КТС, но записването там не става току така.

Потребител
Аватар

Мнение от ShtelianJ » 16 Фев 2010, 21:57

bace_martu написа:БОШ правят постоянно обучения за КТС, но записването там не става току така.

А защо не става току така :?: и за това нещо ли се иска да имаш връзки :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 16 Фев 2010, 23:21

Трябва примерно да те прати някой техен дилър. Един вид да си клиент на някой техен дилир - без значение дали работиш в Бош Кар Сервиз Бош модулен сервиз или в какъвто и да е било сервиз. Обучението обикновенно трае два дни и се провежда в Стара Загора (поне последните ги провеждаха там) и струва от порядъка на 300 лева без нощувките и храната. Целият проблем е, че бройките се ограничени и обикновенно се отпускат за няколко месеца по-рано. Надявам се че съм ти бил полезен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 17 Фев 2010, 10:20

Не че на този курс на Бозата бош ще научиш нещо интересно. :mhihi: Боша за мен внаги е бил голям т**ак
п.п Лично мое мнение не искам да убидя никого ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ShtelianJ » 17 Фев 2010, 17:45

bace_martu написа:Трябва примерно да те прати някой техен дилър. Един вид да си клиент на някой техен дилир - без значение дали работиш в Бош Кар Сервиз Бош модулен сервиз или в какъвто и да е било сервиз. Обучението обикновенно трае два дни и се провежда в Стара Загора (поне последните ги провеждаха там) и струва от порядъка на 300 лева без нощувките и храната. Целият проблем е, че бройките се ограничени и обикновенно се отпускат за няколко месеца по-рано. Надявам се че съм ти бил полезен.

Още по-добре че се провежда в Стара Загора, аз съм от СтЗ и това нещо ми допада доста, и не много пари.

Назад към Извън Темата