Какво мислите за RC количките от Метро?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Какво мислите за RC количките от Метро?

Мнение от Spoony » 17 Фев 2010, 18:44

Отдана съм се запалил по радиоуправляемите колички, но професоналните модели се продават на цени от 350 лв нагоре. Днес в магазин Метро видях някакви колички дълги около 40 см (размер 1:18 май беше) и на кутията им пишеше максимална скорост 11 км/ч и дистанционно с 6-8 батерии АА или ААА. Самите колички изглеждаха прилично на цена от 100 лв и искам да попитам някой пробвал ги дали си струват парите? Искам нещо начално, за да се науча да карам и тези колички ми хванаха окото. Също искам да ви питам на тези модели колко метра обхват има дистанционното?
.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Re: Какво мислите за RC количките от Метро?

Мнение от joreto007 » 17 Фев 2010, 19:33

За нищо не стават зех си една от 80 лв миналата година тя не може да обиколи стаята без да и падне батерията олекотих я оставих само шасито и пак не може да дрифти
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Re: Какво мислите за RC количките от Метро?

Мнение от Projektzwo » 17 Фев 2010, 19:38

Не се занимавай с глупости, по-добре си купи читава електричка втора ръка от колкото тези пародии на каквото и да било...
За да не правим реклама, пусни ми една ЛС да те насоча от къде, какво, ако имаш интерес, разбира се...
Изображение

Назад към Извън Темата