помощ за уиндоус
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
помощ за уиндоус
Свалих си един уиндоус от замунда ,файла е ISO.
Първия въпрос ми е как да го запиша на диск ,за да може да бутне ?
След това ,след като натисна Ф2 на лаптопа какво точно се правеше за да започне да буутва.
Много моля да ми обясните подробно като за адски МАЛОУМЕН човек, защото не ъм преинсталирал до сега ,а трябва и съм си навил на пръста ,или да омажа лаптопа ,или да направя преинсталацията.
Ще съм благодарен ,ако някой обясни всичко степ бай степ
ПП За записа изпалзвам Ашампоо, нямам неро ,затова ще съм благодарен ,ако ми се обясни за ашампоото ..... охх боя проЗЗТ съм
Първия въпрос ми е как да го запиша на диск ,за да може да бутне ?
След това ,след като натисна Ф2 на лаптопа какво точно се правеше за да започне да буутва.
Много моля да ми обясните подробно като за адски МАЛОУМЕН човек, защото не ъм преинсталирал до сега ,а трябва и съм си навил на пръста ,или да омажа лаптопа ,или да направя преинсталацията.
Ще съм благодарен ,ако някой обясни всичко степ бай степ
ПП За записа изпалзвам Ашампоо, нямам неро ,затова ще съм благодарен ,ако ми се обясни за ашампоото ..... охх боя проЗЗТ съм
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: помощ за уиндоус
http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=6479
С всяко неро става.Теглиш,инсталира,рестартираш
цъкаш 2 пъти върху .iso файла,и само next 
С всяко неро става.Теглиш,инсталира,рестартираш

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Пробвай да го маунтнеш с даемоон тулс ако нестане от ашампото избираш Създай/Запиши дисково изображение -> Запиши CD/DVD от дисково изображение слагаш файла, диска и чакаш да се запише. После като рестартирваш от Ф2 избираш CD/DVD устройство и като изпише press any key to continue... цъкаш ентера, шпация или което и да е друго устройство. Надявам се да съм бил полезен 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ако ще инсталираш 7-ца (при нея ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изтриваш С-то и го създаваш отново- това се прави по време на инсталацията с 2-3 кликвания с мишката) използвай тази програма за записване на ДВД-то... http://zamunda.net/details.php?id=193843&hit=1 Работи перфектно- само посочваш ИСО-то и цъкаш Next...
Щом не си преинсталирал- чети повечко из комп. форуми и/или викни някой познат да ти помага. Щом ще оправяш лаптоп- постарай се да имаш под ръка компютър с интернет.
Ако слагаш ХР- задължително ти трябва диск с драйверите за чарковете на лаптопа и ИСО файла трябва да е с вградени САТА драйвери...
НЕ прави грешка да инсталираш Джама през Деймън туулс- става, но не е желателно...
При нужда от помощ- прати едно ЛС и ще помагам колкото мога...
Щом не си преинсталирал- чети повечко из комп. форуми и/или викни някой познат да ти помага. Щом ще оправяш лаптоп- постарай се да имаш под ръка компютър с интернет.
Ако слагаш ХР- задължително ти трябва диск с драйверите за чарковете на лаптопа и ИСО файла трябва да е с вградени САТА драйвери...
НЕ прави грешка да инсталираш Джама през Деймън туулс- става, но не е желателно...
При нужда от помощ- прати едно ЛС и ще помагам колкото мога...
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
ms написа:Ако ще инсталираш 7-ца (при нея ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изтриваш С-то и го създаваш отново- това се прави по време на инсталацията с 2-3 кликвания с мишката) ...
Незнам защо така мислиш? Аз от виста когато минах на 7-ца маунтнах макар, че с диск едва ли е друг начин не се наложи да не форматирвах, а после просто си изтрих стария уиндоус който беше в папква под името windows.old

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не му е мястото в авто форум, ама...
Инсталация през Деймън Туулс се прави в краен случай точно защото НЕ можеш да форматираш и не се знае никога какво ще остане и как ще обърка новият Джам. А се принудих да инсталирам от ДТ също- заради активатора на Глистата не можех да настроя да буутва от ДВД-то. Веднага след това инсталирах отново с формат на С-то, но вече от ДВД-то- 2 инсталации една след друга...
И пропускаш нещо важно- казах да ИЗТРИЕ и СЪЗДАДЕ отново С-то, което е доооста различно от прост формат. При 7-ца си е задължително заради особености на Джама... От Виста към 7 може и да се форматира само, но от ХР към 7 поредицата е ТРИЕШ дяла, СЪЗДАВАШ го, ФОРМАТИРАШ го, ИНСТАЛИРАШ на него 7-ца като се съгласяваш за едни 100МБ системен дял
Инсталация през Деймън Туулс се прави в краен случай точно защото НЕ можеш да форматираш и не се знае никога какво ще остане и как ще обърка новият Джам. А се принудих да инсталирам от ДТ също- заради активатора на Глистата не можех да настроя да буутва от ДВД-то. Веднага след това инсталирах отново с формат на С-то, но вече от ДВД-то- 2 инсталации една след друга...
И пропускаш нещо важно- казах да ИЗТРИЕ и СЪЗДАДЕ отново С-то, което е доооста различно от прост формат. При 7-ца си е задължително заради особености на Джама... От Виста към 7 може и да се форматира само, но от ХР към 7 поредицата е ТРИЕШ дяла, СЪЗДАВАШ го, ФОРМАТИРАШ го, ИНСТАЛИРАШ на него 7-ца като се съгласяваш за едни 100МБ системен дял

- Stefan Caromov
- Потребител
-
Благодаря на отзовалите се . Оправих се ,взех един диск с уин хп сп3 ,преинсталирах го лесно ,и после само копирах диска на един мой. Не бях преинсталирал до сега ,но както се казва , ако не си удариш тиквата няколко пъти ,няма да се научиш . Всичко вече е наред и работи повече от добре тоя комп
- Stefan Caromov
- Потребител
-
Ново двайсет сега . Не мога да инсталирам игри с даемон туулса . Показва ми се първата картинка ,като кликна на не и да иззляза ,ми се появява втората .. ето принтове
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
Stefan Caromov написа:Ново двайсет сега . Не мога да инсталирам игри с даемон туулса . Показва ми се първата картинка ,като кликна на не и да иззляза ,ми се появява втората .. ето принтове
ако играта е на два диска, съответно два имиджа - размаунтваш първия имидж и маунтваш втория и натискаш ОК . така трябва да стане. надявам се си ме разбрал че както го написах...

- Stefan Caromov
- Потребител
-
Играта е един диск . Това за двата диска го знам , не за пръв път инсталирам такива простотии::)) Ама това не ще да маунтне нищо
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Аз съм дал линк на който е описано какво се прави.Правил съм го доста пъти.Неприятно е,но това е начина.Всичко останало е измислици 

- Stefan Caromov
- Потребител
-
ME4KY написа:Аз съм дал линк на който е описано какво се прави.Правил съм го доста пъти.Неприятно е,но това е начина.Всичко останало е измислици
С уина се оправих ,не мога сега да инстална игра с даемон тулса
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Stefan Caromov написа:ME4KY написа:Аз съм дал линк на който е описано какво се прави.Правил съм го доста пъти.Неприятно е,но това е начина.Всичко останало е измислици
С уина се оправих ,не мога сега да инстална игра с даемон тулса

- Stefan Caromov
- Потребител
-
Ми питай ,какво искаш да знаеш . Взех уина от едни компютърджии. ХП СП3 от септември 2009 ъпдейт некъф . Инсталирах го както си трябва , качих си всички драйвъри за лаптопа ( имам ги на диск) всичко работи без даемон туулса.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3