Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
Дупки,дупки,дупки
Кво става ве колеги
нечовешко е станало навсякъде
не съм виждал в сф толкова дупки на главни пътища...минавам по околовръстното ...пукам гума на с8,пълня..продължавам....минавам по моста на орион,,,,пукам втора гума....
не могат да се и избегват вече
по добре ше е да махнат хасфалта и да оставят на камъни 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Re: Дупки,дупки,дупки
Гадно е, наистина! Явно след поледиците и снега се е разкопал пътя, което е много жалко, защото той и без друго не беше цвете, а сега не се знае ще го пипнат ли въобще. Карайте едвам, едвам и така, друго спасение няма.
BMW only!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
amd написа:след поледиците и снега се е разкопал пътя
е в Пловдив нали голем скандал им стана там с пътищата след снеговете

Понеже връткам из София така често...може да се каже,че надежда, части от люлин западен парк,красна поляна и овча купел са най-зле...За това си купих една астра точно по тоя повод да си се пукат гумите на нея и да се троши пък количките си ги пазя еби му майкта...аз лично може да се каже,че София колко и да е пробита станала по пробита не съм я виждал дееба и европейския град и било се намалило движението ми да се намалява бе ма е така да фалира сичко ааа сичко да пропадне майка да се опразни тоя град криза да има обичам кризи да има е така хора да нема най-добре

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ME4KY написа:е в Пловдив нали голем скандал им стана там с пътищата след снеговете![]()
Да бе и сега вървят едни манговци с асфалт и лопати и няма да ти казвам какъв е резултата

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
AGT написа:ME4KY написа:е в Пловдив нали голем скандал им стана там с пътищата след снеговете![]()
Да бе и сега вървят едни манговци с асфалт и лопати и няма да ти казвам какъв е резултата![]()
![]()

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
porostorm написа:царидупско в района на плиска го запълниха малко
Да, оня ден минавах, и мангала за 2 минути запълни 10 дупки, правете си сметка колко добре ги запълни.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
викате винетка да си купя а,и то истинска да не е менте ,че парите за дупки да идат ..........хахаххаха
ужас е навсякъде ,дори и по най-главните пътища

ужас е навсякъде ,дори и по най-главните пътища

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мдам, май тече рекламна кампания на Г класа 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Наскоро пътувах към Елхово и ми направи впечатление как на една отсечка от пътя са предотвратили зейването на дупки-всички пукнатини в асфалта заляти със нещо като смола, така че да не прониква вода в дълбочина, която иначе замръзне ли в дупките по пътя и стават като кратери после. Не знам колко пари им е струвало, но със сигурност им е излязло в пъти по- евтино от преасфалтиране.
Никой не мое ма връне на селу!
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
И аз не помня подобно разбита пътна мержа в София, направо е ад. То че винаги е било зле - зле е било, ама пък сега направо нямам думи.Може би нарочно не оправят пътя, та да може икономиката да се крепи на продажба на амортесьори, шарнири, гуми и тн... знам ли..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...всяка пролет- едно и също! и вместо да се подмени от край до край асфалта- кърпи се! и на следващата пролет- отново кръпки. то вече стана кръпка до кръпка. аз като тръгна по цариградско или по сливница- от кръпка върху кръпка се качва колата. само се чува- ТУП-туп-туп....после що се разбива предниците.....ама искат мамка им - винетки, данъци върху МПС-тата.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Авто"магистрала" Хемус, участъка от Нови Пазар до Девня- в двете посоки. Внимавайте

Последна промяна ktv на 23 Фев 2010, 18:02, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!