Евтино Е39 М5 :)
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Евтино Е39 М5 :)

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Евтино Е39 М5 :)
Преди години май това беше най- бързият седан на планетата
Смешни пари за такава кола 

Никой не мое ма връне на селу!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
вземай я- на части ще изкараш още толкова!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
MOTOR LÄUFT UNRUHIG, Vanos Fahrerseite spinnt (wahrscheinlich Magnetventile), ab und zu läuft er ganz normal ; DSC LEUCHTET DSC STEUERGERÄT DEFEKT KOSTET 250 EURO - Тук се крие разковничето на цената. Дали е само това и точно това обаче? - моторът работи неравномерно, ваноса от страната на шофьора се напъва (тази дума не знам какво точно значи)(вероятно Магнетклапана), иначе работи нормално ; ДСЦто му свети лампата, уредчето на ДСЦто струва 250 евро. - Ей това си преведох.
Последна промяна Мордехай на 23 Фев 2010, 10:27, променена общо 1 път
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я някой да преведе- немският ми го няма никакъв... Ванос-а е прецакан и нещо по ДСЦ-то за 250€
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мотора лопа е първото изречение и не ми треа повече!
не я барайте тая кола-ремонта на м-ка е като ремонт на м-ка!! някой ше плаче с кървави сълзи.
не я барайте тая кола-ремонта на м-ка е като ремонт на м-ка!! някой ше плаче с кървави сълзи.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Мордехай написа:MOTOR LÄUFT UNRUHIG, Vanos Fahrerseite spinnt (wahrscheinlich Magnetventile), ab und zu läuft er ganz normal ; DSC LEUCHTET DSC STEUERGERÄT DEFEKT KOSTET 250 EURO - Тук се крие разковничето на цената. Дали е само това и точно това обаче? - моторът работи неравномерно, ваноса от страната на шофьора се напъва (тази дума не знам какво точно значи)(вероятно Магнетклапана), иначе работи нормално ; ДСЦто му свети лампата, уредчето на ДСЦто струва 250 евро. - Ей това си преведох.
Превод> Мотора работи неспокойно, ВАНОСа от страната на шофьора не в ред (вероятно магнетвентила), от време на време върви обаче съвсем нормално, ДСЦто свети, управлението на ДСЦто е дефектно струва 250евро
Определено това е разковничето

Земи тоя ремонт на ваносите на S62 не искам и да си представям колко е, имайки предвид, че на S52 (Е36 М3) само водната помпа е 500лв.
П.С. А и като гледаш кво е описано, не се знае колко още неща ще излязат като идеш на място да я гледаш и накрая може и да имаш М5ца за 5к евро, която в последствие да се чудиш, що толкова скъпо си я взел

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ваноса им е слабото място на Е39 М5 за съжаление ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
от 7 евро до към 30000 лева са си към 6-7000 лева ,се ми се струва че за 2000 лева ще стане колата по-перфектна от колкото се продават тука
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Това ми е един от любимите модели и му следя цените от 2007 година. Досега съм стигнал до заключението, че такава кола под 10 хиляди евро винаги има някакъв проблем, в този случай собственика е описал проблемите по колата си, което говори добре за човека, че е съвестен, но има и такива, които си пускат обявите без да кажат нищо и дори понякога ако разберат, че германец иска да я купи ще му кажат следното " Тази кола е само за експорт, немога да гарантирам за нея", което води до следното нещо, че там хората имат рескпект един към друг, уважават се и не искат да се прецакват помежду си. Моя съвет е да се пазите от такива екземпляри и обърнете внимание на запазените екземпляри, които са от 13-14 К нагоре.
П.С. Ето пример за запазено М5, но и цената си му е високичка, ала уникалното винаги си има цена. Ако имам възможност бих го отнесал без грам замисляне. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
П.С. Ето пример за запазено М5, но и цената си му е високичка, ала уникалното винаги си има цена. Ако имам възможност бих го отнесал без грам замисляне. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Кожата се е натряскала , като на дърт плъх опашката
Като искаш , нещо подобно си мисля , че е по-добре да минеш на 540и с ръчно скорости, да пипнеш съвсем леко да стане към 300+ коня и да си свиркаш

Като искаш , нещо подобно си мисля , че е по-добре да минеш на 540и с ръчно скорости, да пипнеш съвсем леко да стане към 300+ коня и да си свиркаш

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Alex_GT3 написа:П.С. Ето пример за запазено М5, но и цената си му е високичка, ала уникалното винаги си има цена. Ако имам възможност бих го отнесал без грам замисляне. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Кофти, че човек всъщност няма как да е сигурен в какво точно състояние е дадена кола. Иначе конкретната изглежда доста добре, особено с тоя салон...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Е.Димитров написа:от 7 евро до към 30000 лева са си към 6-7000 лева ,се ми се струва че за 2000 лева ще стане колата по-перфектна от колкото се продават тука

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2