Евтина кола за дълги разстояния на ... метан
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Евтина кола за дълги разстояния на ... метан
Става въпрос кола за 45+ годишен човек, без бензин в кръвта, който на седмица минава между 500-900км и като се обърне цената в дизел парата си е солидна!! И понеже знам, че тука фляя много народ казвайте ква кола да бъде до 5-6-7хил.лв??! Мисля нещо като за C или Е моделите на бенз?! Чувал съм, че от старите някои двигатели спокойно минават 1млн.км и са убер здрави, ама само чувал
Имайте предвид, че колата не трябва и да е неква кат пунто на фиат примерно 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Евтина кола за дълги разстояния на ... метан
ползвам форд ескорт 95г,16в,1.6 на метанче.и доста други съм карал,но фордчето ме порази с вървеж,натискаш педала и се ускорява доста задоволително,а и 5-6лв на 100км обезмисля всякакви печки.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Тоа паа ... Не бе форда е ток,имахме служебен един ... Добра колица е!
Ц класа,ама те всите гнили бее,мислех да се хвърлям на 202,ама не благодаря ... То там прувини се чекнат,крадът се комутатори ... Не не неее!
Аз бих си взел една 18-ка ... Парите ти едва ли ще намерят нещо по-добро!
Не казвам че Мерцедеса е лош,напротив,но просто има много негативи,и то все интересни!
Не че Е36 няма,ама по-малко са!
Иначе двиговете нямат проблем,ама са си капризни от към консуматив,и си го имай впредвид!
Ауди също е много добра алтернатива! Б4 сега са много евтини,за Б3 да не говорим!
Казвам ти нарочно старите модели,не А4 да речем,поради една прочина ... Предполагам няма да ти е приятно човека с колата да ти се обади да каже че нещо е дало фира!
VW Vento също е избор,Пасат и компания ..
Астра Г е добра алтернатива,ама там са малко кекави двиговете!
За това се сещам .. Ако аз бих си търсил кола,бих гледал изброените!
Успех
Ц класа,ама те всите гнили бее,мислех да се хвърлям на 202,ама не благодаря ... То там прувини се чекнат,крадът се комутатори ... Не не неее!
Аз бих си взел една 18-ка ... Парите ти едва ли ще намерят нещо по-добро!
Не казвам че Мерцедеса е лош,напротив,но просто има много негативи,и то все интересни!
Не че Е36 няма,ама по-малко са!
Иначе двиговете нямат проблем,ама са си капризни от към консуматив,и си го имай впредвид!
Ауди също е много добра алтернатива! Б4 сега са много евтини,за Б3 да не говорим!
Казвам ти нарочно старите модели,не А4 да речем,поради една прочина ... Предполагам няма да ти е приятно човека с колата да ти се обади да каже че нещо е дало фира!
VW Vento също е избор,Пасат и компания ..
Астра Г е добра алтернатива,ама там са малко кекави двиговете!
За това се сещам .. Ако аз бих си търсил кола,бих гледал изброените!
Успех

Последна промяна ивчо на 25 Фев 2010, 10:47, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако е за метан бих ти препоръчал голф или ибиза 1.8МИ идеални са за газ и метан.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Ауди А6 / 93-96/ - голяма кола, комфортна, удобна, държи се мн добре на пътя, всички са с климатроник, евтини части по окачване и консумативи. Единствено е по сложно с подбора на подходящ двигател, иначе това е твоята кола, сигурен съм че няма да съжаляваш.
и аз се чудих за аудито тва аванта перфект ми се струва, сподели към кой двигател да се насоча
гоним разход и здравина не пауър ( то и ква ти мощност в аудито
) викаш и евтини части..? bmw-то е малко, ще трябва да се ходи на 5-та серия, а тя не е мн за баща ми 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Едно аверче продава много,ама много изгодно Фиат Браво 2.0,20В на метан .
Ако искаш да те свържа ?
Ако искаш да те свържа ?

малка е брато, колата трябва да е комби щот се пренасят постоянно товари и за сега ще е мерц/ауди и на последно място e34 touring 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
По-добре Ауди!
Мерца е нивоматен отзад! Което е
Ми те там са все мотори ... 2,0/115 е като за теб ... 2,3 е масларка и има скъпа демпферна шайба!За Аудито де
Питай acho.rs,той има С4
Тази кола е много добър избор ...
Е34 има и 18-ка
Или ще ти е слабо?!
Мерца е нивоматен отзад! Което е

Ми те там са все мотори ... 2,0/115 е като за теб ... 2,3 е масларка и има скъпа демпферна шайба!За Аудито де

Питай acho.rs,той има С4
Тази кола е много добър избор ...
Е34 има и 18-ка

Последна промяна ивчо на 25 Фев 2010, 16:57, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

за тати е, а на него задно повече не - вече блъсна един бус зимата
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
ей нещо подобно съм харесал или по-скъпичката
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
ей нещо подобно съм харесал или по-скъпичката
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Еййй,ама не слушаш ... Махни се от тез А4-ки,с тез кекави предници!
С колегата говорехме за А100/А6 ...!
Иначе като цяло А4 не е лош автомобил,но си има недостатъци!
С колегата говорехме за А100/А6 ...!
Иначе като цяло А4 не е лош автомобил,но си има недостатъци!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ауди 80 моноинжекция ми е фаворита за газификация или метанификация
най-малко проблеми създава, от личен опит.

най-малко проблеми създава, от личен опит.

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Аудито ти го дадох като предложение понеже има поглед на две такива , само че са 100-ци, тоест с същото купе и двигатели, само че А6-зата се явява нещо като фейс лифт и има някой положителни разлики в интериора и външния вид. Карал съм и съм се возил и на двете - 2.0 115кс - на газ. В града под 14-15 не падат, на дълго -10 / това е газ, на метан незнам/. Въпреки малката мощност на това тежко купе 160км/ч не са проблем да се поддържат, като 200км/ч е максимума.Абе с две думи мощността е достатъчна да осигури едно нормално пътуване на дълъг път, без да се правиш на състезател. Пак ти казвам това са впечатления на газ на метан може и по зле да е.. Малго е проблем с газификацията тъй като този мотор ААД е с механичен инжекцион и трябва добър газаджия, но мисля че на това купе се монтира и АБК мотор /2.0 115кс/ с електрически инжекцион и ще трябва да се насочиш към него, по-добър е . Имам впечатления и от АЦЕ / 2.0 140кс/, но той е по-сложен и мноого по-проблемен/, иначе каквото и да си говориме за това купе 2.6/2.8 са моторите, но ако все пак търдо си решил да е по малолитражна колата заложи на 2.0 АБК / 115кс/ Дано съм бил полезен.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Подкрепям предложенията за Ауди 100 авант.Перфектният танк за работата.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
А може и Б4 Авант! Там мотори бол,пък така или иначе гледаш А4,Б4 е същият сегмент,т.е. размери .... Там даже има и 1,6 моторум със 101 магарета,има и моно,пълна и 16фафли изпълнения

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3