Проверка за глоби в КАТ..Как?!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проверка за глоби в КАТ..Как?!
Здравейте може да ви стори малко тъп въпросът ми, но искам да попитам как мога да проверя дали имам наложени някакви глоби или актове /то ако са ме спирали ще знам/ впредвид ако някоя камерка ме е щракнала не да чакам да ми дойде честитка по пощата, а как мога да проверя дали имам нещо за плащане. Надявам се да съм се изразил правилно! Мерси и лек ден от мен!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Проверка за глоби в КАТ..Как?!
Отиваш на гишето в кат даваш си личната карта и всичко излиза.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
НЕ си носи шофиорската книжка,че ако имаш нещо лошата леля ша ти я земе

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Тия в КАТ е крайно време да направят онлайн проверка,иначе за момента само това е варианта там на място.
Бе там е работата, че вече стават почти 3 години от както ме спряха и искаха да ме проверят за аклохол, аз отказах, прибраха ми книжката и талона, написаха некъв акт но копие на мен не ми дадоха, само ми дадоха бележка да отида за кръвна проба. Аз не отидох /сега не ми се обяснява по какви причини./. И от тогава до ден днешен нито честитка, нито постановление нито нищо не е идвало в пощенската ми кутия! Та въпроса ми е че искам да проверя какво става с книжката ми. То вече почти 3 години са се минали аз си чакам чинно нещо да ми дойде, да ида да си платя ако трябва ама не.... То сигурно ако е имало наказание и то е изтекло, ама точно това искам да проверя! какво ми става с книжката. То и друго се чудя, то полицайте ми прибраха книжката и талона- хубаво, ама после си ме пуснаха сам с колата да ида да дам кръвна проба!? нито тръгнаха след мен нито нищо. Та се чудя да не са ми метнали книжката и талона някъде, че не им се е занимавало и аз сега само да седя и си чакам.
pistata9889 написа:Отиваш на гишето в кат даваш си личната карта и всичко излиза.
а да бе..... с тез камери навсякъде точно последното място където трябва да се ходи е КАТ

Е да ама като няма друг начин, какво да се прави. Ще трябва да се ходи. Стига да не намеря някой катаджия във форума, да първо него да поразпитам 

Колега ,пробвай да си извадиш нова книжка...със тая бюрокрация като нищо ще ги врътнеш. 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
дага, определям те за най-търпеливия човек, за когото съм чувал... честно...
а съм чувал за доста хора ...
няма да се учудя, ако книжката ти е загубена някъде по веригата на бюрократите
а съм чувал за доста хора ...
няма да се учудя, ако книжката ти е загубена някъде по веригата на бюрократите

Колега като отидеш в Кат влизаш и в дясно има едно гише там има една жена даваш си ли4ната карта и ти издава ббележка какви глоби си имал до сега и какво си платил и какво не .а за проверяване на точки е дебелата лелка кадето взима книжката ако нямаш точки
DDT
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Наказанието ако не си духал на дрегер и не си дал кръв, е лишаване от правоуправление за срок от 1 година и парична глоба. Така че бягай до КАТ да си плащаш глобата 

Мдаа и аз се надявам само глобата да е останла, а наказанието да е изтекло, някъде прочетох,че при такова наказене след като мине и си платиш глобата, трябвало и на психо да се иде
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
Не, ако си над 1.2 промила тогава се ходи. На теб никои не може да ти определи колко си и затова се налага такова наказание. А както казваш ти, че са минали 3 години, даже си мисля че и глобата ще ти е паднала по давност 

Бе то и аз се надявам да е минала давността, но мисля че в моя случай /като не отидеш и на кръвна/ се налага максимума и се пише над 1,2 

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
Да де максимума се дава, само че ако е както ти казваш, трябва да те вкарат в затвора или да си на пробация
Никои не може да каже с колко си карал, затова се налага максимума наказание, 1 година без книжка.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2