Вече май излиза закон за незаконите гаражи.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Вече май излиза закон за незаконите гаражи.

Мнение от ditko1 » 25 Фев 2010, 21:04

Гледам из квартала са означили гаражите по номера и залепени листове във който гласи, че трябва да се представят документи за гаража и да се регистрира в общината. Крайно време беше. Сега искам един хубав наем да им треснат и вече да не заемат по 2 места. А който може да си го позволи браво :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Re: Вече май излиза закон за незаконите гаражи.

Мнение от Stiks » 25 Фев 2010, 21:05

ditko1 написа:Гледам из квартала са означили гаражите по номера и залепени листове във който гласи, че трябва да се представят документи за гаража и да се регистрира в общината. Крайно време беше. Сега искам един хубав наем да им треснат и вече да не заемат по 2 места. А който може да си го позволи браво :)

в нашата община го има от няколко години ... номерцата и наемчето ... 7лв на месец мисля че беше :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 25 Фев 2010, 21:25

В Асеновград от 2-3 години им сложиха номера на тези гаражи и плащат наем, ако не плащаш глоба и те карат да си махнеш гаража, колкото знам.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 25 Фев 2010, 22:58

ditko1 написа:Гледам из квартала са означили гаражите по номера и залепени листове във който гласи, че трябва да се представят документи за гаража и да се регистрира в общината. Крайно време беше. Сега искам един хубав наем да им треснат и вече да не заемат по 2 места. А който може да си го позволи браво :)

Знаеш ли пич, нека ти разкостят колата докато си седи на паркинга и мойте 1500лв дето съм дал за клетка ти да ги дадеш за части да си събереш колата, злобар! Щот за момента това се оказва може би най-добрата защита на колите ни. Знаеш ли кога щях да набутам 1500лв за гараж и да грозя паркинга ако можех спокойно да си паркирам колата навън!
Бележките на гаражите са от РПУ-тата с цел да се знае какъв автомобил стои в гаража, моя също е номериран и съм регистриран в РПУ-то!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 25 Фев 2010, 23:11

Пич знаеш ли че нашият цял блок няма къде да паркира колите си защото около 15 гаража взимат място за 30 коли. И последният път когато си я оставих на майната си ми откраднаха м лайсните. Който иска да му стой колата си има и паркинги. Не може да дадеш 1500лв. и 10г. да заемаш место и да не плащаш нищо, а си с претенции, че местото на гаража и пред него е твое, защото така си решил. Не съм против гаражите, но поне да са по законов път.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 26 Фев 2010, 0:30

авторе, ти що нямаш гараж?
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Фев 2010, 0:46

Щот паркингите на блоковете са обществени, може би?!?!?!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 26 Фев 2010, 1:27

Абе автора ти найстина си голям злобар. Ти като искаш твойта си я дръж на паркинг,то и аз мойта старата я държах на паркинг и една жена с X5 ми згъна калника а от паркинга даже не ми казаха кой ме е ударил. Напълно подкрепям Joro_Paveto.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 26 Фев 2010, 1:40

Ей батките с гаражи, утре ако някой дойде и си построи бетонен гараж за четири коли и клетката ви се окаже вътре, кво ше направите бе, мамини златни ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Фев 2010, 1:44

ше реват каква шибана държава е България ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 26 Фев 2010, 1:46

не бе хора, защо да съм злобар, просто е тъпо като спра пред някой гараж и после ми звани на пожар във нас и като му кажа за това место плащаш ли нещо, покажи ми че си плащаш наем и данък. А не като циганите, тука са решили да строят къща и местото си е тяхно вече, малко е смешно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 26 Фев 2010, 2:00

Абсолютно те подкрепям, притятелю!

Ние за къщата трябваше да вадим 100 разрешителни, за да може да си вдигнем гараж на наша си земя, до къщата, пък какво говорим за обществени парцели, като паркинги пред блоковете! Тези места са плащани с данъците на всичи нас и не ми харесва да се ползва от определени хора, защото са "си го заплюли" първи...Не е такъв живота в обществото...Такъв е живота в гората - заплюваш си дърво и пикаеш под него! В града - друго яче! Ако ползваш гараж - плащаш такса, парите от която отиват за да се подобри живота на хората, платили, за да се изгради това място...Така поне в цивилизованите държави, надявам се, някой ден и у нас!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 26 Фев 2010, 2:16

ditko1 написа:не бе хора, защо да съм злобар, просто е тъпо като спра пред някой гараж и после ми звани на пожар във нас и като му кажа за това место плащаш ли нещо, покажи ми че си плащаш наем и данък. А не като циганите, тука са решили да строят къща и местото си е тяхно вече, малко е смешно.

Не си прав за циганите колега.Един циганин беше предложил на познат който си търси парцел да му загради колкото той поиска срещу 2000лв а реалната цена може да е била и 200к евро.Те просто продават на по-народни цени :mrgreen:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 26 Фев 2010, 8:46

ditko1 написа:Пич знаеш ли че нашият цял блок няма къде да паркира колите си защото около 15 гаража взимат място за 30 коли.

100% съм сьгласен!!! В скапаната ни държавица всеки може да си ис..ре гараж където му скимне и е готов за вечни времена с 20 кв.м.допълнителна безплатна площ.Освен,че в повечето случаи вътре се прибират котури за по 2 хил.лв.мястото седи заето и когато колата е няма вътре.И даже когато е на работа собственика пак няма къде да се паркира.Допълнително не можеш да паркираш и отпред щото разбираш ли няма да може да си я прибере.Вече заетите от него места стават три.
Ама няма нищо след като останалите живущи там са овце и са го позволили това да му мислят.С една подписка от тяхна страна общината решава проблема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Фев 2010, 12:07

Проблема е че София е най наСЕЛЕНото място и ни стана тясно,пък аз съм на мнение че е хубаво да имаш гараж,ама където позволява инфраструктората,пример е младост 3 зад поликлиниката и към младост 4 а не по средата на некой блок няколко изсрани гаража и некакви кисели собственици да определят до къде се простира тяхната собственост-без да са платили нито мястото или да плащат наем за мястото

Следваща

Назад към Извън Темата