отново ми оскверниха колата: (
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
отново ми оскверниха колата: (
Вече освен калниците нама какво да не са ми крали от колата нещастниците....преди малко слизам пред нас и останових, че посред бял ден са ми откраднал всички лайсни на вратите.....за какво са им бе немога да разбера...от компакта нестават за никаква друга кола.....вече незнам, мръсно ли ми прави някой....направо съм побеснял.....от 2 години от както си паркирам колата тука тва е сигурно 10-тия път в който се гаврят с колата ми....то не бяха емблеми, халогени, стъкла, антирадари, 3 цд плеъра, очила, музика, от едната ми ключалка стърчи щупена меча лапа , а сега за капак и лайсните.....от къде ще намеря сега същите....в дару са майка си и баща си сигурно, но не тва е най важното...ще ги купя а тиа пендели пак ще ги свалят.....принуден съм да карам с фалшиви емблеми от по 10 кинта, щото тия наркомании си правят колекция явно.....
Незнам какво да правя вече....освен да си купя каравана и да спя пред блока друго решение не виждам...ма то и тва не е гаранция....най много да ме откраднат и мен накрая заедно с караваната

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Съчувствам ти искрено
Крайно време е да се заформи някаква наказателна бригадка поне да се отбием егати...
А за лайстните лепни ги със силикон поне да ги счупят, та да ти ги плащат застрахователите, а и ония мизерници да са капо

Крайно време е да се заформи някаква наказателна бригадка поне да се отбием егати...
А за лайстните лепни ги със силикон поне да ги счупят, та да ти ги плащат застрахователите, а и ония мизерници да са капо

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

is time itself

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Жалко....,но както ти казваш и пред блока да се спи пак няма да е гаранция,на нас са ни разбивали колата,за торба с хляб и домати 

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
То тва място ще съществува докато не ми изпадне един камион с напалм
90% от крадената стока се развързва на Симеон. Даже един приятел си намери огледалата в един магазин там, около два часа след като му ги бяха откраднали
Ма нищо не можа да направи, защото маймуните там се чувстват като у дома си и се подкрепят.

90% от крадената стока се развързва на Симеон. Даже един приятел си намери огледалата в един магазин там, около два часа след като му ги бяха откраднали

There are moments
is time itself

is time itself

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
rtzankov написа:Митак, знам едно място на симеон където сигурно ще ти намерят лайсни !
Лайсните ще ги намери ама...трябва да се направи нещо срещу злодеятелите! Забелязал ли си по кое време го правят?
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Аз съм си харесал един пистолет от няколко месеца. . .
да им еба тъпата наркоманска майка.
да им еба тъпата наркоманска майка.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не се ядосвай, само нерви напразно, ще се намерят все някъде такива лайсни, а тия дето са ги свили дано да си дадат парите изкатрани по този начин за свещи 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
бате с тоя пистолет кво ще го гръмнеш гадния наркоман и после кво ще го лежиш като за чОВЕ тъпа история ве аз ги стрелям с въздушна пушка много е яко как бегата маикаим докато ми крадоха вратаат на двора аз го видех в 3.20 некаде през ноща пикаеш
ебати касмета извадих единия как го праснах в кръка (че в тила е опасно може да мо разкъсам нещо и да умре ) и как запище избегаха де след 2 дена тази врата я нема и аз си пуцам по циганите редовно
ИМАш ли янква идея кой краде в квартала имате ли наркомани и Т.Н
че да ги по препитаме ааа

ИМАш ли янква идея кой краде в квартала имате ли наркомани и Т.Н
че да ги по препитаме ааа

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аз мисля да организираме наказателна бригада и да оваршеем квартала бааси
тези гадове требва да им се отрежат рачичките

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
абсолютно подкрепа имаш от мен ние така правим в нашия кварталМалкия написа:Аз мисля да организираме наказателна бригада и да оваршеем квартала бааси![]()
тези гадове требва да им се отрежат рачичките
![]()
![]()

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
хехе много е яко в краиниците ги цела мого съм точен тате ме е учил нели е полковник разбира ги тея неща (ма той има навика с макаровия да ги пуца )StuNNeR написа:Баща ми днес овисна с антирадара и страничния прозорец на сол!
Вече мисля да сложа камерата да чака в готовност и да ги спипам тея наркоманчета!После не отговарям![]()
Може да приложа метода с въздушната пушка!
БАТЕ ако имате няква наркоманска групичка те ще да са крадците
а за тех много бой те нема да спрат да крадът до кат не получат свръх доза

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4