ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА ЗАРАДИ ДУПКИТЕ
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- torino_1699
- Потребител
-
ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА ЗАРАДИ ДУПКИТЕ
Аз съм ЗА протест пред община Варна заради дупките а ти?
На 02.03.2010г. отново ще се проведе протест пред Община Варна заради дупките по пътищата!
Събиране в 16.30 часа пред Община Варна... Стига сме мълчали и търпяли!
На 02.03.2010г. отново ще се проведе протест пред Община Варна заради дупките по пътищата!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА ЗАРАДИ ДУПКИТЕ
Там сме.
Ако мерна кмета някъде, ще се опитам да го замеря със счупен носач от А4-ка
Не знам за другите, но мен ме е страх да карам вечер и когато вали. На връщане от Германия, след Нови пазар на "магистралата" влязох в някаква нечовешка дупка и гумата се удари във подкалника. Като спрях в аварийната да огледам щетите, имаше едно е46 със пръсната задна гума.
Тия отрепки са за съд!
Ако мерна кмета някъде, ще се опитам да го замеря със счупен носач от А4-ка

Не знам за другите, но мен ме е страх да карам вечер и когато вали. На връщане от Германия, след Нови пазар на "магистралата" влязох в някаква нечовешка дупка и гумата се удари във подкалника. Като спрях в аварийната да огледам щетите, имаше едно е46 със пръсната задна гума.
Тия отрепки са за съд!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
баща ми току-що се прибра от Русе, на магистралата е преброил над 10 коли, спрели да правят гуми....
преди десетина дни един, заобикалящ дупка, ме удари странично, и то жестоко.....
вече съм се отказал, няма оправия, и не, не че не ми се занимава, 'за' протести съм и т.н., но в тая държава няма смисъл от нищо, наглостта е по-голяма от всичко......
преди десетина дни един, заобикалящ дупка, ме удари странично, и то жестоко.....
вече съм се отказал, няма оправия, и не, не че не ми се занимава, 'за' протести съм и т.н., но в тая държава няма смисъл от нищо, наглостта е по-голяма от всичко......
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
torino_1699 написа:Аз съм ЗА протест пред община Варна заради дупките а ти?
Браво хора, а ние от София какво правим? Трябва и тука да се направи нещо подобно.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
аз съм от софия и ви подпкрепям! Също бих подкрепил и протести в родния град щото тука вече не се гледа колко дупки има а колко останал асфалт
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
о ще направя всичко възможно да дойда и да доведа хора то не са живее вече бе егати работата
е преди 2,3 в такъв трап се изджасках че имах чувството че предното ми окачване са разглоби на съставните си части чак момчето с мене вика дай да слезем да видим да няа големи поражения.... такоа псуване нямаше просто
те вече и ченгетата ше додат да стачкуват с нас то в тея ями как да караш с повече от 30 няа кой да осучат за превишена... е преди няколко дена вечерта ме спират във Виница на връщане от Аладжата преди да вляза във Виница си карах с 60-70 (каде повече с тоя балон дет го карам, ше зема да са обърна някъде) и на влизане във виница намалих и карах с 30
и ма спират куките документи на колата моите и на тоя с мене ровичка човърка не можа с нищо да са заяде че и с 30 дет карам и оттам няа как да осуче, накрая ми върна документите нацупен и "приятна вечер"... Просто положението е трагично, аз пеша като бях миналата седмица един ден пресичам една улица и си изкълчих леко крака в една дупка за кво си говорим то не може да се ходи камо ли да се кара, аз вече забрайх да карам направо само на зиг-заг.. Извинявам се за бурния коментар ама вече не се трае..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ако линчуваме някой кмет, дали ще се промени нещо? 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
И линча им е малко на кметовете! От Сливен съм и тук от крадене на пари и шуробаджанащина няма оправия! Не само дупки,а и окопи има,а кмета хич не му е на оная работа! Разбих носач,амортисьор,джанта,гума и радиатор на бавареца,а той ми казва,че майката му е да караш държавна кола 

По тази сутрин даваха един кмет със собствени пари и със собстената си газка запълвал дупките с баластра и му написали акт за нарушение.Цяла България е под всякаква критика нищо че варненските телевизий пропищяха първо .
DDT
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Подкрепям протестите и при първа възможност ще се включа. Иначе Кирил Йорданов стана варненец на годината
Пълна манипулация и машинация 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- mitaka333
- Потребител
-
- Кара: Е91 2.0d
torino_1699 написа:Аз съм ЗА протест пред община Варна заради дупките а ти?
Там съм

Е91 320d 177к.с
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Варна бил най-добрия град за живеене? Пфу, поминалата седмица бяха там. То бива бива, ама викам си, ние на село как да е, ама тез' тука с тез' претенции, бахти картофената нива бе. Леле на кооператирнив пазар, кога валя големия сняг, закъсахме с бус с нови зимни гуми, такава нечовешка киша беше тогава, че думи нямам. Сега няма киша, има дупки. Е, докога ще търпим бе братя по оръжие (коли), само във Варна ли е, само в София ли? В нашия град се вижда паважа под асфалта от едно време и се вижда, че асфалта е има няма 7-5 см
. Евала правя на протестиращите във Варна, де да може и тука да се дигнем и в цялата страна. Магистралата към Варна е коларски път, да земат да махнат тоя знак за магистрала поне. Ама само с протест пред общината и ония да се хилят вътре, май няма да стане. Я варненци да блокират входните артерии на града, да видим тогава. Ама до откат, не два дни. Нямаме дупета ний, нямаме, затова се подиграват така с нас.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- karakanovski88
- Потребител
-
Вчера не успях да дойда но днес съм там !!!!! То така не се живее.Аз със скромните си 22 години честно такива дупки и толкова далго време да не са оправяни не помня
за по-големите нз 

- torino_1699
- Потребител
-
благодаря ви за подкрепата ... а тва за София (както и останалите градове) зависи от вас самите нищо не ви пречи да го направите
;)

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2