Най-красивата кола във форума ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Най-красивата кола във форума ?
Колеги не искате ли да направим една анкета със снимки та да видим коя е най-красивата кола във форума ?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Най-красивата кола във форума ?
Ти тая анкета обмисли ли я преди да пуснеш
- сещаш ли се колко коли има във форума....сещаш ли се това "най-красивата" колко е субективно.... ?!

Maverick_VS написа:Ти тая анкета обмисли ли я преди да пуснеш- сещаш ли се колко коли има във форума....сещаш ли се това "най-красивата" колко е субективно.... ?!
Нали за това е анкета бе , нека народа гласува
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Не мисля, че нещо ще се получи.
Още повече си има специални конкурси на БМВ Фест-а за колите и може да видите кои са най-красиви в отделните класове.
Още повече си има специални конкурси на БМВ Фест-а за колите и може да видите кои са най-красиви в отделните класове.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Би била силно безсмислена анкета. Тема за снимки си има.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Имам чувството че след няколко отговора по темата ще видим и такъв от Явор с кратко и точно значение "
"

Виждала съм подобни теми в други форуми - кола на месеца, снимка на месеца/без критерий за самата кола която е на снимката, е пак е бмв де
/ и др. подобни.За да се получи обаче трябва да има някой модератор който да следи темата доста усърдно и пишещите в нея да съобразяват.Мисля си че тук няма как да стане 

За но има нещо много важно: Да се обявят предварително правилата за провеждане на конкурса. Например трайността на една анкета да продължава 3 месеца, след което брояча да се нулира и да се прави ново състезание.
И за всеки участник да има ясна организация: Име и подробности за колата (техн. данни) + какви подобрения има по колата + снимки (може да са подредени по някакви критерии). Най-добре даже да се направи една бланка, която всеки участник да попълва и в първия пост на темата да се пуснат линкове към всички бланки на участниците.
и т.н.
от "Човекът анкета"
И за всеки участник да има ясна организация: Име и подробности за колата (техн. данни) + какви подобрения има по колата + снимки (може да са подредени по някакви критерии). Най-добре даже да се направи една бланка, която всеки участник да попълва и в първия пост на темата да се пуснат линкове към всички бланки на участниците.
и т.н.
от "Човекът анкета"
.
Spoony написа:За но има нещо много важно: Да се обявят предварително правилата за провеждане на конкурса. Например трайността на една анкета да продължава 3 месеца, след което брояча да се нулира и да се прави ново състезание.
и т.н.
от "Човекът анкета"
3 Месеца ми се вижда много , предлагам да е около месец . За модификацийте съм донякъде съгласен но ако ще се гледа само външният вид какъв е смисъла . Иначе блакната предлагам да е следната - Марка: , Модел: и Година невиждам защо трябва повече . Ако някой има да добави нещо ще съм му благодарен и моля админите да изкажат мнение дали са съгласни ?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Аз също съм ЗА 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Няма лошо но,имаме фест с който да отбележим кой БУМЕР е най-най във форума
и не само
Мисля че няма смисъл от темата,освен да се впуснем в спорове и в презентации на собствени BMW-та друго не мисля,че ще стане

Мисля че няма смисъл от темата,освен да се впуснем в спорове и в презентации на собствени BMW-та друго не мисля,че ще стане
незнам само какви коли трябва да се покажат,щото ако покажем всички коли у форума нема да ни стигне местото
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Предлагам няколко човека да влезнат в Подфорумите и да изберат по 10 коли примерно и една седмица да се гласува за Акулите една седмица за Е30 и т.н.

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2