Двама наркомани дали паметника в “Индиго” за скрап
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Двама наркомани дали паметника в “Индиго” за скрап
Заради 5 лв. двама наркомани дали паметника в “Индиго” за скрап
Повече тук
Просто съм потресен
Как може такова нещо
Има само едно спасение - на разстрел

Просто съм потресен

Как може такова нещо

Има само едно спасение - на разстрел

То лошото е не само ,че са откраднали паметника...лошото е че средата създава такива хора които да пропадат така яко...лошо е че в тая държава тея хора са много ...абе не е оправдание постъпката ,то нали на всеки държавата му е виновна ама пък е жалко и за тия момчета ,които са на мойто възраст и де да знам жалко е че стават все повече...не знам...

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Това вече прекрачва всики граници!Неможе да им се позволява на шибаните наркомани и мангасаряни да задигат неща от такова естество,а и в случая с такова значеие!Просто тия на горните етажи,ако не се размърдат незнам...просто се чуда накъде отиваме...европа-не мисля....оединение с народите-не мисля...за какво оединение можем да си гворим при наличност на такива кражби!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Нещо не мжах да прочета цялата статия ма както и да е.
това не е най лошото което е направил .....по-лошото е,
че няма кои да го накара да го поправи или въстанови после и в
продължение на няколко месеца всеки ден с мотиката и лопатата да копа покрай него и не само там ми където има градинка,училище и т.н.
Та като го видят подобните на него да си знаят кво ги чака
Това отделно от наказанието което е по ,,закон,,
Наскоро във Форума пишеше за някакъв които в
Щатите го хванали за превишена скорост и освен
глобата спечелил оборка на магистралата
това не е най лошото което е направил .....по-лошото е,
че няма кои да го накара да го поправи или въстанови после и в
продължение на няколко месеца всеки ден с мотиката и лопатата да копа покрай него и не само там ми където има градинка,училище и т.н.
Та като го видят подобните на него да си знаят кво ги чака

Това отделно от наказанието което е по ,,закон,,
Наскоро във Форума пишеше за някакъв които в
Щатите го хванали за превишена скорост и освен
глобата спечелил оборка на магистралата

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Странно?????????????????
Никой от Вас не спомена честните и почтени вторични суровини, които приемат такива нещица, въпреки че по закон нямат право.
Май оттам трябва да се започне?
Никой от Вас не спомена честните и почтени вторични суровини, които приемат такива нещица, въпреки че по закон нямат право.
Май оттам трябва да се започне?
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
BOBSI написа:Д***а и дрогаджиите![]()
такива не заслужават да са сред народа... не комуна а затвор им треа
![]()
...не затвор, а разстрел им треа

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
а после ми разправят "ние сме хуманно общество, трябва да помагаме и подкрепяме наркоманите"
само смърт и затвор за такива лекета!

Да бе ще ги защитаваме тия боклуци,за тях само бой и нищо друго.Едно време баща ми като имаше заведение ,три пъти му крадяха кафе-машините за по 500лв,за какво да им помагам.DEFLEPPARD написа:а после ми разправят "ние сме хуманно общество, трябва да помагаме и подкрепяме наркоманите"![]()
![]()
само смърт и затвор за такива лекета!
mitak_o написа:със труд трябва да ги наказват - при подобно деяние - 3 месеца копане под строй и въоръжена охрана да не мърдат , нещо тип стройтелни войски навремето!
Даже 3 месеца са им малко на такива отрепки долни....я половин година да копа крадинки да го вида тогава кога ше крадне пак ше се посере дееба и наркомана шибан !!!!!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Молба към Бойко Борисов
Господин Главен секретар,
Моля Ви когато пускате този, най-вероятно невинен, наркоман от ареста да го доставите на адрес бул. България, бензиностанция Екопетролеум. По възможност доставката да я извършите в някой от следващите четвъртъци около 21.00 часа. Обещаваме, че няма да нарушаваме ничии човешките права (всъщност такива имат човеците, а той май не е сред тази група бозайници)
Господин Главен секретар,
Моля Ви когато пускате този, най-вероятно невинен, наркоман от ареста да го доставите на адрес бул. България, бензиностанция Екопетролеум. По възможност доставката да я извършите в някой от следващите четвъртъци около 21.00 часа. Обещаваме, че няма да нарушаваме ничии човешките права (всъщност такива имат човеците, а той май не е сред тази група бозайници)

Лагер на ужаса трябва да направят за тях ,както беше при Тато .Бърз съд и на лагер под строг режимh3aD1 написа:mitak_o написа:със труд трябва да ги наказват - при подобно деяние - 3 месеца копане под строй и въоръжена охрана да не мърдат , нещо тип стройтелни войски навремето!
Даже 3 месеца са им малко на такива отрепки долни....я половин година да копа крадинки да го вида тогава кога ше крадне пак ше се посере дееба и наркомана шибан !!!!!

15 мнения
• Страница 1 от 1