Защо ни мразят македонците ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Защо ни мразят македонците ?

Мнение от ditko1 » 04 Мар 2010, 18:46

http://www.vbox7.com/play:65289a5e
http://www.vbox7.com/play:2fef390b
изгледах предаването и не мога да си обясня защо ни мразят, по някакъв начин мачкали ли сме Македония като страна? Цар Самуил бил македонец и доста други. Нашата история била лоша пропаганда за македонците. Аз не ги мразя нищо не са ми направили, те защо ни мразят не знам :dunno:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Защо ни мразят македонците ?

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Мар 2010, 18:59

Македонците са българи със сръбско самосъзнание.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2010, 19:13

LiTtLeRoCk написа:Македонците са българи със сръбско самосъзнание.

:yes: По-точно с промити от сърбежите мозъци ;)
Сърбалаците първо са опитали да ги направят "южни сърби" и след като не са успели са изградили македонизма. :bang:

Но аз не ги мразя - те просто не знаят истината, така са научени и затова така се държат. :!:
И гледам как малко по малко им се отварят очите и бааааавно започват да виждат истината. :wave:
И както обичам да казвам - не можем да щракнем с пръсти и на следващия ден всички макета да разберат, че историята им е фалшифицирана. ;)

Албанците като станат 2/3 от населението на Република Македония може би тогава някъде ще разберат пълната истина. ;)
И ще ни се молят да станат част от България или поне конфедерация да направим... :mhihi:
Ама - ще поживеем, ще видим ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 04 Мар 2010, 19:14

всичко е комплекси
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2010, 19:15

[FF]GODFLESH написа:всичко е комплекси

Ти па се изказа!
:lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 04 Мар 2010, 19:49

Защо ли, защото сърбите ги настройват срещу Българите, като са си съставили измислена история. По добрия въпрос трябва да е -> Защо сърбите ни мразят ?

Потребител
Аватар

Мнение от ченки » 04 Мар 2010, 20:13

ХОРА.....по точният въпрос е ''Защо целият свят ни мрази''.....аз често обикалям по различни континенти през лятото ,е да ви кажа повечето страни въобще хората не са чували за нас,а другата половина ни ненавиждар..Не съм хейтър ама защо ли :?: И от въпроса само можете да видите идеята :idea: Поне хората по в час ше се сетят :winky: ...и сега ми излезна един ярък спомен от американец който беше дошъл при жена си в българия,трябваше да се занимава с ''системата'' ни да си оправя документи,та въпроса му към мен беше...''how can you live here m'an'' :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :conf: :conf: :conf: :conf: :paranoid: :paranoid: :paranoid: :paranoid:
CLASSIC карс ис он май майнд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 04 Мар 2010, 20:38

ченки коя другата половина на света ни мрази ? Освен Сърбия и македония, не знам кой друг ни мрази. А това американец да намрази народ заради, че управниците не са направили добър закон, е доста тъпо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 04 Мар 2010, 20:50

Мале каква тема зачекнахте..македонците съвсем не са със сръбско самосъзнание, вярват, че нашата история е всъщност тяхна, интересно е че ние в общи линии нямаме нищо против тях, а македонец като казва 'бугарин' все едно казва най-мръсната дума на света, но има и изключения, и то не малко

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Мар 2010, 20:58

според мен да ги мразим и ние :mhihi: :mhihi:
пс.имам приатели македонци,хубави хора,ма 4ак пък да ни мразат незнам
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Мар 2010, 21:52

''DITKO1'' иди на гости на македонец и седни на маса със сърбин и пооооооосле пусни такава абсурдна тема :!:
А ти си седи пред ви бокса или у тубето и си верваш щото неанаеш какво ти е криво маи :ranting:
Омраза ако я има е единствено на политическа основа :!: сред обикновените хора е доста различно-и фламето е дал мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
В братски народи омраза нема :!:
''Недостатъка'' на македонците е ,че палят мотора с много аванс на национална вълна.........от 12год. им казвам на шега,че пиринска македония не струва колкото РИЛСКИЯ МАНАСТИР
Немам думи :shock:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 04 Мар 2010, 22:48

ivan. написа:''DITKO1'' иди на гости на македонец и седни на маса със сърбин и пооооооосле пусни такава абсурдна тема :!:
А ти си седи пред ви бокса или у тубето и си верваш щото неанаеш какво ти е криво маи :ranting:
Омраза ако я има е единствено на политическа основа :!: сред обикновените хора е доста различно-и фламето е дал мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
В братски народи омраза нема :!:
''Недостатъка'' на македонците е ,че палят мотора с много аванс на национална вълна.........от 12год. им казвам на шега,че пиринска македония не струва колкото РИЛСКИЯ МАНАСТИР
Немам думи :shock:

На мен нищо не ми е криво, то се вижда че на целият им народ е набито във главите, че сме лоши. То точно сред обикновените хора е снимано видеото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Мар 2010, 23:42

Абе то и Хърватска беше в състава на Югославия, и там имаше бая облъчване от братята сърби, но днес доста от хърватите ни приемат едва ли не за братя, верни съюзници, приятели...Хайде, сигурно не са чак толкова топли чувствата, но е коренно различно отношението...И причината за това е факта, че няма какво да делим...А отношенията между България и Македония са описани в доста по-малък мащаб в "Гераците"...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 05 Мар 2010, 0:44

по същата причина, по която като изляза с вълчо на разходка и уличните псета около нас почват да лаят... :mhihi: и е здравословно за тях само да си лаят отдалече и да не го доближават много... 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 05 Мар 2010, 1:46

ченки написа:ХОРА.....по точният въпрос е ''Защо целият свят ни мрази''.....

Защото, колега, българина колкото е мързелив и темпераментен, реши ли да постигне нещо го прави. Компютъра, самолета и тн. , дори лекарство за рак... как няма да ни мразят. Завиждат бе, колега... чиста завист е! :wave:

Следваща

Назад към Извън Темата