НедОразумението "Дянков"
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
НедОразумението "Дянков"
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162658&srcpos=3
Моето мнение е че тоя не е нормален (дянков)а според мен е и гей,преди време в предаване по дарик обяви че знаел точно колко данъци дължи интервюриращият го журналист,стана и си излезе от предаването,на другия ден се върна да се извинява..след като доказаха от дарик че именно този журналист не дължи нищо...
Бил привърженик на американския модел на мислене в политиката,ама се ми се струва че ако се изцепи нещо подобно за Обама,и на луната няма да си намери място...
Моето мнение е че тоя не е нормален (дянков)а според мен е и гей,преди време в предаване по дарик обяви че знаел точно колко данъци дължи интервюриращият го журналист,стана и си излезе от предаването,на другия ден се върна да се извинява..след като доказаха от дарик че именно този журналист не дължи нищо...
Бил привърженик на американския модел на мислене в политиката,ама се ми се струва че ако се изцепи нещо подобно за Обама,и на луната няма да си намери място...
Последна промяна Е.Димитров на 05 Мар 2010, 17:44, променена общо 1 път
Re: Недуразумението "Дянков"
Имаме един приятел, който много прилича на Дянков, а и говори (по-точно мрънка) точно като него!
Бедна ви е фантазията какви бъзици падат като седнем на маса

Бедна ви е фантазията какви бъзици падат като седнем на маса

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
в топ 100 на финансистите или икономистите бил ... в топ 10 на най-смехотворните политици е според мен 

Всеки случай не праща мутри да бият журналисти затова, че били писали , че си хванал трипер от някаква малолетна.
Мен лично ми е забавен като се гъбарка с комунягите, а те изпадат в истерии 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
dimithur написа:Всеки случай не праща мутри да бият журналисти затова, че били писали , че си хванал трипер от някаква малолетна.Мен лично ми е забавен като се гъбарка с комунягите, а те изпадат в истерии
Ми той се ебава със всички хора в момента ,не само с "комунистите"
п/п
(комунистите ги избиха 1944 та година,моля,пишете само това което знаете,а не каквото говорят родителите ви и познати)
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
По-добре Дянков, отколкото сергей с първия си приятел лайняния доган!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Предполагам "дура" в написано на майтап 
Искрено се забавлявах като четох долното:
http://www.dnes.bg/politika/2010/03/05/ ... nkov.87207
Пълни ми душата как го е излекувал Първанов.

http://www.dnes.bg/politika/2010/03/05/ ... nkov.87207

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Предполагам "дура" в написано на майтап
http://www.dnes.bg/politika/2010/03/05/ ... nkov.87207Пълни ми душата как го е излекувал Първанов.
Не не е написано на майтап,за срам,неграмотно е написано

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: НедОразумението "Дянков"
Първанов:
Вие трябва да се извините на много хора и на много социални общности, не на мен. Да се извините на бизнеса, защото Вие го докарахте до такова положение.
Да се извините на тези безработни, които вече са десетки и стотици хиляди само в рамките на тези 7-8 месеца. Да се извините на науката, която разбъркахте и предизвикахте невероятен хаос, от който не знам как ще излязат. Да се извините на хората с увреждания, които държахте в напрежение месеци наред. Да се извините на хората от армията и хората от МВР, защото и тези системи са на ръба на оцеляването с Вашата политика, която..., между другото да се извините, ако щете, и на Вашите колеги министри, защото и на тях сте им вързали ръцете.
Еми този път браво на Първанов, много точно му го е казал на тоя болен мозък. Това, че бил незнам си кой топ финансист, че му пишели 6 от Европа са пълни глупости, и смешна пропаганда. Почва да си личи колко е бил близък ББ с Бай Тошо и е приел не малко съвети от него. Скоро очаквам знаме ББ и Цветанов един до друг като Димитър Благоев и Георги Димитров
Вие трябва да се извините на много хора и на много социални общности, не на мен. Да се извините на бизнеса, защото Вие го докарахте до такова положение.
Да се извините на тези безработни, които вече са десетки и стотици хиляди само в рамките на тези 7-8 месеца. Да се извините на науката, която разбъркахте и предизвикахте невероятен хаос, от който не знам как ще излязат. Да се извините на хората с увреждания, които държахте в напрежение месеци наред. Да се извините на хората от армията и хората от МВР, защото и тези системи са на ръба на оцеляването с Вашата политика, която..., между другото да се извините, ако щете, и на Вашите колеги министри, защото и на тях сте им вързали ръцете.
Еми този път браво на Първанов, много точно му го е казал на тоя болен мозък. Това, че бил незнам си кой топ финансист, че му пишели 6 от Европа са пълни глупости, и смешна пропаганда. Почва да си личи колко е бил близък ББ с Бай Тошо и е приел не малко съвети от него. Скоро очаквам знаме ББ и Цветанов един до друг като Димитър Благоев и Георги Димитров
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не защитавам дянков, ама тая лимбичка се праи на верно ощипана девойка.
Който го е гледал тва предаване, тва си беше един вид ташак. Млад милиардер ли е? Дянков: Със сигурност не е млад.
Къв е шибания проблем. Бахти бастунската работа.
п.п. Прекалено зеха да изцъркват секви тъпи историйки.
Който го е гледал тва предаване, тва си беше един вид ташак. Млад милиардер ли е? Дянков: Със сигурност не е млад.
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:По-добре Дянков, отколкото сергей с първия си приятел лайняния доган!
Да определено е по малкото зло.
Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Сондьора написа:Не защитавам дянков, ама тая лимбичка се праи на верно ощипана девойка.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мен пък ме кефи,дали си разбира от работата?мисля че притежава нужния опит и знания и не се колебае да казва нещата с точните им думи а не овърта и тн.като други политици
а това че първанов се заяжда за глупости с него че даже и оставката да му изка не му прави чест в последния му мандат а просто по глупав начин изка да натрие носа на борисов и да се покаже че е голяма работа
а това че първанов се заяжда за глупости с него че даже и оставката да му изка не му прави чест в последния му мандат а просто по глупав начин изка да натрие носа на борисов и да се покаже че е голяма работа