Поредната тежка катастрофа
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Поредната тежка катастрофа
Децата нямат спирачки
Хубаво е, че шофьорът е избегнал удара, но си е чист късмет, че не е убил някой друг.

Никой не мое ма връне на селу!
Движението вече навсякъде е отврат. То почти няма някой да се движи по правилата. Колкото до катастрофата - добре е, че няма загинали! Това е най-важното.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз доколкото чета шофера на фиатчето е с фрактура на таза,което е много,много,много неприятно.Възстановяването от поражения в тази част на човешкото тяло е с месеци.
Все пак това че има участие на Е92 не прави новината по-специална,трябва да се внимава,защото не колата а човекът зад волана убива.
Все пак това че има участие на Е92 не прави новината по-специална,трябва да се внимава,защото не колата а човекът зад волана убива.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Някой обаче е карал доста бързичко...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Не че защитавам момчето с е92-ката но го познавам и до сега не съм го виждал да прави изпълнения по улиците.
А и момчето живее на 20 метъра след инцидента (предполагам се е пребирал към тях)
А и момчето живее на 20 метъра след инцидента (предполагам се е пребирал към тях)

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това нищо не е... трябваше да видите днес сутринта едно Е36 по булеварда от Дървеница към УНСС в София... така ше се беше хакнал странично в един стълб, че колата се беше покривила като консерва... ей това е "изпълнение".
Предпочитам да не ги гледам тия катастрофи че вече ме е страх дори да седна зад волана от малоумници.
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
А някой видя ли е едно тъмно синьо Е36 днес как се беше увило около уличната лампа(и бяше счупило на 2) на ул. 8-ми Декември срещу спирката на 280 при ОМВ? Ударът е откъм шофьора, дали е жив... как е станало не мога да си обясня, освен някакъв бесен камшик да го е завъртял настрани към стълба и от удара се обърне обратно на посоката на движение...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
видяхме го майстора...Mollov написа:Това нищо не е... трябваше да видите днес сутринта едно Е36 по булеварда от Дървеница към УНСС в София... така ше се беше хакнал странично в един стълб, че колата се беше покривила като консерва... ей това е "изпълнение".

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=156375 - Трима младежи загинаха при катастрофа край Гърмен
При тази катастрофа днес загина мой приятел и колега в курса. Не мога да си представя и да разбера как един такъв добър човек, при когото съм бил преди всеки изпит, за да си вземам лекции, конспекти и т.н. си отиде на тоя свят. Дори тетрадката му остана при мен. Живота е несправедлив ...
При тази катастрофа днес загина мой приятел и колега в курса. Не мога да си представя и да разбера как един такъв добър човек, при когото съм бил преди всеки изпит, за да си вземам лекции, конспекти и т.н. си отиде на тоя свят. Дори тетрадката му остана при мен. Живота е несправедлив ...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Не знам на мен ли само ми се струва, ама последните дни гледам много майстори на автомобилния спорт са се навъдили с всякакви коли, чак и мен взе да ме дострашава като ги гледам. Явно тая година пак застраховките ще ги удвояват. Разбира се полицията чака да пише актове на говорещите по телефон или без колан докато карат. Много ще ме е яд някой такъв некадърен спортист като гореописаните да ми бастиса колите, да не казвам пък и мене. Особено са ми странни тия, дето са се качили на джипове и пак се състезават.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ryapoff написа: То почти няма някой да се движи по правилата.
Доста смел коментар! По-точно е: "Почти никой от 18/22 годишните не се движи по правилата"!!!!!!!
Преди дни някой в този форум беше измрънкал че се споменавало за бмв-тата и винаги.
Еми когато е 18/22г. младеж зад волана, повече от ясно e, че е катастрофирал заради висока скорост/забранено изпреварване без видимост, тъкмо взел книжка преди 6-7 месеца с гоуф тройката/ бмв тройката или калибрата!
Няма да чуете никога, младеж с Пасат или 5-ца комби!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:Ryapoff написа: То почти няма някой да се движи по правилата.
Няма да чуете никога, младеж с Пасат или 5-ца комби!
До някъде си прав но има и изключеня.
Но нека не забравяме и по възрастните шофьори те също са Многоооо опасни! Дори смея да твърдя че са по опасни!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2