Проект - Само за мъже....
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проект - Само за мъже....
Не се подвеждайте от заглавието не е някоя поредна малоумна подписка или молба за гласуване в някой сайт.
Преди около година си направих ремонт на етажа и понеже не съм женен, а и деца нямам (очевидно) и тъй като съм сам успявам да провеждам скромното си съществуване в сравнително по-малко пространство.Така ми остана една стая, в която почти не влизах и реших, че това ще е "мъжката стая" - там ще се глeдат мачове, състезания, ще се пие бира
, ще се говори за коли, ще се играе белот и покер по цяла нощ, а ако по някаква случайност някоя от приятелките се осмели да навлезе в това пространство, ще и бъде категорично забранено да говори за гримове, маникюр и т.н.
На хартия беше чудесно, но.... олисан в други неща позанемарих нещата, започнаха мачовете от шампионската лига и "стаята" си остана напълно обикновенна стая - пак се събирахме за въпросните дейности, но нещо ми липсваше.
Тази пролет пак ще правя ремонтче (ей така от скука
) и както разбирате в главата ми напират какви ли не идеи (а главната идея на темата е да ги споделя с вас).
Намерих една стара холна гарнитура, която ще ни приютява пред телевизора, маса за кафе достатъчно ниска, за да не пречи на гледката, но и достатъчно ниска, за да не става за игра на карти (веднага открих решение на този проблем с една по-висока маса чакаща готовност в килера), разбира се подобаващо количество столове - всичко добре, но къде отива бирата и уискито.Идеята ми е да направя нещо като импровизиран минибар от някакво шкавче, нещо като БГ вариант на минибара от който Джей Ар и компания от позабравения вече "Далас" си сипваха уиски
.Още не съм намерил подходящата мебел, но намерих подходящ транспорт за питиетата не че стаята е много голама, но все пак сме авто-ентусиасти
- една сгъваема сервитьорска количка (в главата ми се върти руса кака бутаща огъващата се под теглото на питиетата количка мечтиии...)
И така сега към частта за която се нуждая от помощта Ви. Първоначалната ми идея беше да запълня празните стени с рамкирани снимки на легендарни за мен автомобили, но поради необходимостта от бързо приключване, картините останаха само 3, при това не на желаните коли, а на първите открити големи постери в последния брой на TG.
Реших, че трябва да има и снимки на пилоти и те трябва да са в стила на Джеймс Дийн - черно бели с онзи характерен поглед, за да приляга обстановката на уж по-зрели хора като нас.Тези мисли за зрялостта обаче бързо се изпариха след като за 22 си рожден ден, получих половин метров болид с дистанционно и му се радвах като 10 годишно момиченце получило кукла барби
.И реших че след като в нас все още живее 10 годишното момченце няма защо да го крием.Затова смятам да сложа както въпросните черно бели снимки, така и щантави разноцветни "камиончета и колички".
Проблемът е, че незнам как точно да го постигна - нямам никакви плакати или снимки, а снимките които намирам по интернет и ми харесват не са с особено задоволително качество, а и незнам какъв е най-правилният начин да ги пренеса върху хартиен носител така, че да ги запазя със същото ниво на детайли.
Прикачил съм някой снимки които да ви служат за отправна точка.Само да уточня, че от към пилоти харесвам мъжете от старата школа - Карачиола, Мос, Кларк, Сена, Рьол, Ватанен, Тимо Макинен и т.н. разбира се и Макрей трябва да присъства, а тези дни след като видях 82 метровият му скок със Субарото реших, че няма как да се мине и без Травис Пастрана.
От към автомобили имам доста "изкривен вкус" - не харесвам лъскави суперколи и популярните красавци, а автомобили и болиди доказали се в състезания и по пистите като Е30, Куатро S1 (особено еволюцията за Пайкс Пийк с крилата), Делта S4, колите от Група 5 последният GT-R както R32 и т.н.
Отворен съм за предложения, снимки, линкове и информация каквото ви се намира
Преди около година си направих ремонт на етажа и понеже не съм женен, а и деца нямам (очевидно) и тъй като съм сам успявам да провеждам скромното си съществуване в сравнително по-малко пространство.Така ми остана една стая, в която почти не влизах и реших, че това ще е "мъжката стая" - там ще се глeдат мачове, състезания, ще се пие бира

На хартия беше чудесно, но.... олисан в други неща позанемарих нещата, започнаха мачовете от шампионската лига и "стаята" си остана напълно обикновенна стая - пак се събирахме за въпросните дейности, но нещо ми липсваше.
Тази пролет пак ще правя ремонтче (ей така от скука

Намерих една стара холна гарнитура, която ще ни приютява пред телевизора, маса за кафе достатъчно ниска, за да не пречи на гледката, но и достатъчно ниска, за да не става за игра на карти (веднага открих решение на този проблем с една по-висока маса чакаща готовност в килера), разбира се подобаващо количество столове - всичко добре, но къде отива бирата и уискито.Идеята ми е да направя нещо като импровизиран минибар от някакво шкавче, нещо като БГ вариант на минибара от който Джей Ар и компания от позабравения вече "Далас" си сипваха уиски

И така сега към частта за която се нуждая от помощта Ви. Първоначалната ми идея беше да запълня празните стени с рамкирани снимки на легендарни за мен автомобили, но поради необходимостта от бързо приключване, картините останаха само 3, при това не на желаните коли, а на първите открити големи постери в последния брой на TG.
Реших, че трябва да има и снимки на пилоти и те трябва да са в стила на Джеймс Дийн - черно бели с онзи характерен поглед, за да приляга обстановката на уж по-зрели хора като нас.Тези мисли за зрялостта обаче бързо се изпариха след като за 22 си рожден ден, получих половин метров болид с дистанционно и му се радвах като 10 годишно момиченце получило кукла барби

Проблемът е, че незнам как точно да го постигна - нямам никакви плакати или снимки, а снимките които намирам по интернет и ми харесват не са с особено задоволително качество, а и незнам какъв е най-правилният начин да ги пренеса върху хартиен носител така, че да ги запазя със същото ниво на детайли.
Прикачил съм някой снимки които да ви служат за отправна точка.Само да уточня, че от към пилоти харесвам мъжете от старата школа - Карачиола, Мос, Кларк, Сена, Рьол, Ватанен, Тимо Макинен и т.н. разбира се и Макрей трябва да присъства, а тези дни след като видях 82 метровият му скок със Субарото реших, че няма как да се мине и без Травис Пастрана.
От към автомобили имам доста "изкривен вкус" - не харесвам лъскави суперколи и популярните красавци, а автомобили и болиди доказали се в състезания и по пистите като Е30, Куатро S1 (особено еволюцията за Пайкс Пийк с крилата), Делта S4, колите от Група 5 последният GT-R както R32 и т.н.
Отворен съм за предложения, снимки, линкове и информация каквото ви се намира

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Проект - Само за мъже....
За картинките, които ти трябват ползвай гугъл.
Ето ти едно примерче как бързо намерих качествени картинки на най-добрия, според мен, рали автомобил.
Жалко, че стаята, с която разполагаш е малка - аз винаги съм си представял такава стая с билярд, джаги и аркаден автомат с класически игри.
Ето ти едно примерче как бързо намерих качествени картинки на най-добрия, според мен, рали автомобил.
Жалко, че стаята, с която разполагаш е малка - аз винаги съм си представял такава стая с билярд, джаги и аркаден автомат с класически игри.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не знам дали е баш по темата...
Никой не мое ма връне на селу!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
TheDriver написа:.....
Колега,тези сичките снимки може да се напечатат на хартия,с желания от теб размер,и няма да са скъпи,и ще са стане много по добре от плакатите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Колега, потърси един от последните епизоди на Топ Гиър, в който тримата лумпени имат "задача" да направят авто-изкуство и да го представят в една галерия. По-късно ще потърся точно кой номер беше. Та в епизода, освен техните "произведения" имаше и професионални картини на състезания, състезатели, коли и т.н., обработени страхотно и много подходящи за твоите цели...Мисълта ми е - може да видиш някой от картините в клипа, да ти дойдат добри идеи.
Оп, намерих го:
1-ва част:
http://www.youtube.com/watch?v=E2ef0p6L ... re=related
2-ра част:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ulUelx ... re=related
Освен обичайните простотии, има какво да се види в твоя случай!
Оп, намерих го:
1-ва част:
http://www.youtube.com/watch?v=E2ef0p6L ... re=related
2-ра част:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ulUelx ... re=related
Освен обичайните простотии, има какво да се види в твоя случай!

Без страх, без спирачка!
Чудесни предложения!
Бях забравил за Маккуин, Куатрото в снега също е страхотно, само че ми се иска на Е30-ката да сложа една снимка, на която е в борба с алфите на първия завой.
Сещам се за кой епизод говориш, но едвали ще ми е много лесно да открия нещо което си харесам там иначе "тримата лумпени" също трябва да присъстват на стената.
И на мен ми се иска стаята да е голяма и да има биляр,д игри и т.н., но не разполагам с това пространство, а и за билярд излишни пари нямам, но приятелите ми подхвърлят едни идеи да си правим маса за покер сами, което е постижим вариант.
В принтирането на снимките от компютара ме притеснява това, че излизат някак матови и пикселезерани, за това може би трябва да отида в някое фото студио или нещо от сорта.
Иначе вече имам някаква представа какви ще бъдат рамките и след като съм наясно със снимките ще ида да ги поръчам в едно атилие.
Бях забравил за Маккуин, Куатрото в снега също е страхотно, само че ми се иска на Е30-ката да сложа една снимка, на която е в борба с алфите на първия завой.
Сещам се за кой епизод говориш, но едвали ще ми е много лесно да открия нещо което си харесам там иначе "тримата лумпени" също трябва да присъстват на стената.
И на мен ми се иска стаята да е голяма и да има биляр,д игри и т.н., но не разполагам с това пространство, а и за билярд излишни пари нямам, но приятелите ми подхвърлят едни идеи да си правим маса за покер сами, което е постижим вариант.

В принтирането на снимките от компютара ме притеснява това, че излизат някак матови и пикселезерани, за това може би трябва да отида в някое фото студио или нещо от сорта.
Иначе вече имам някаква представа какви ще бъдат рамките и след като съм наясно със снимките ще ида да ги поръчам в едно атилие.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Влезни в Е30 раздела, най-отгоре като със статус важна има една тема "Е30 ///М3 Живата легенда", има доста снимки... аз съм качил доста сканирани тестове от списания, което ще е интересно поред мен, също така в предпоследната страница, мисля, колегата bivola е качил постери
Всички снимки са с голям размер и перфектно качество 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вземи си направи едно гаражче,2 крика,един канал и 2 хладилника+ 14" телевизорче и си готов...а да не забравя-няколко календара с мадами по цици и за цвят 2-3 таса+един номер от автомобил/камион с некаква чужда регистрация!!! 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ето и от мен. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
и още...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
билярд верно е голям ама за таква стая мисля че джагата е задължителна просто
на един френд му подарихме за р.д. джага и всички си умряхме на кеф или наи малкото трябва да имаш няква конзола с игри и тея с колите да са преобладаващи
един дартс на стената също ще пасне идеално

един дартс на стената също ще пасне идеално
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
+ една от тея покер машинки от старите
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
"Погледа" за който говореше - този ли е?

Или пък този? :

Или пък този? :

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2