До колегите с връзка в Англия или Сащ!!!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
До колегите с връзка в Англия или Сащ!!!
Колеги имам нужда от малко помощ! Моя притятелка роди, но за жалост детенцето е недоносено и за развитието му е нужно едно определено лекарство- Акуазол. На латиница е Aquasol A- Parenteral, ампули от 2мл... други хора с подобни проблеми са го намирали главно в болниците в Англия, а като производител е бил Hospira. Моля колегите които имат възможност да проверят къде го има и каква е цената, също така ако може да се съдейства за доставянето му. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Може да се поръча в Сащ, трябва ми човек който да го прати от там, ето директен сайт!!! Супер спешно е колеги
http://mcguffmedical.com/products.aspx?product=3163
Може да се поръча в Сащ, трябва ми човек който да го прати от там, ето директен сайт!!! Супер спешно е колеги
Последна промяна vectra на 08 Мар 2010, 18:12, променена общо 1 път
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: До колегите с връзка в Англия!!!
Колега а възмойност да се поръча он лайн от някой сайт

Колега след 5 дни ,живи и здрави съм там
Ако все още имаш проблема не се притеснявай да се свържеш с мен.В подфорум е34 ми е номера
П.П Поздрави на министъра на здравеопазването
Ако все още имаш проблема не се притеснявай да се свържеш с мен.В подфорум е34 ми е номера

П.П Поздрави на министъра на здравеопазването

by ''kompleksa''
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
до 5дни трябва да е в БГ...и в Сащ го има, може да се поръча онлайн, но ми трябва някой да го достави.... Писал съм на Ким, а няма никакъв отговор
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
Re: До колегите с връзка в Англия или Сащ!!!
vectra написа:Колеги имам нужда от малко помощ! Моя притятелка роди, но за жалост детенцето е недоносено и за развитието му е нужно едно определено лекарство- Акуазол. На латиница е Aquasol A- Parenteral, ампули от 2мл... други хора с подобни проблеми са го намирали главно в болниците в Англия, а като производител е бил Hospira. Моля колегите които имат възможност да проверят къде го има и каква е цената, също така ако може да се съдейства за доставянето му. Благодаря предварително на всички отзовали се!
... а защо просто не прочетеш какъв е активния елемент на тези ампули и след това не отидеш в най-близката аптека и не купиш витамин "А"?
четете бе хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: До колегите с връзка в Англия или Сащ!!!
Егати витамина - Price $283.25 

7 мнения
• Страница 1 от 1