Не така Колега!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Не така Колега!

Мнение от iiiopo » 07 Мар 2010, 23:07

Не така колега!
Днес доста време карах след вас и се кефих на безупречно запазеното ви возило.
BMW 318, тъмно зелен металик. XXXXXXX (рег.номера- изтрит - алх)
Както се казва "свети като ново".
И цялото това възхищение изчезна, когато видях просташкото ви поведение на вас и на вашия съпътник.
Не, не сте пилили гуми, не сте застрашавали движението. Шофирахте си префектно.
НО!!!!!!
Какво толкова ви пречеше празната бутилка от минерална вода, че я изхвърлихте през прозореца.
Да, аз ви надух клаксона от възмущение, карайки след вас с онова поочукано АУДИ.
И в отговор, твоя съпътник изхвърли още 2 празни бутилки.
Трябва ли живеещите в Луковит (в този район се случи случката) да ти чистят боклуците разнесени по пътя.
Ако съдя по рег. номер на колата сме съграждани. Приятно ли ще ти е, ако кола от птровинцията си изхвърля празните бутилки по Софийските пътища?
Сигурно с това поведение в твоята кола е доста чистичко.
Е в моята беше кочинка от празни кофички от кафе минерални води и фасове, събрани от дълго пътуване, Но не я мятам през прозореца, само и само гледката по пътя да е приятна за теб и останалите колеги.
Кочинката, колега, не си я почиствай по време на движение!
Почиствай си я когато паркираш до някоя боклуджийска кофа, бензиностанция или други подходящи места.

Не знам дали въпросния колега е член на този форум. Надявам се да не е, защото този портал има доста висок рейтинг и участиците тук са далеч от подобен манталитет.
Но съдейки по добре потдържаната му кола от този модел, се надявам да "наднича" тук и да прочете написаното от мен.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Не така Колега!

Мнение от Huku » 08 Мар 2010, 1:02

Добре, че е било от минерална вода, а не некое стъкло или некой да е слезнал в движение.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 08 Мар 2010, 1:09

Ма трийскаджия ли беше :mhihi:

Не е виновна марката... навсякъде има тапири.
:yes:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 08 Мар 2010, 1:43

За съжаление глас в пустиня :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Мар 2010, 2:17

хахаха

защо да не го направи?

Защото на някой друг ще му пречи ... Искаш да научиш някой всезнайко над 18 години на нещо .... Загубена кауза ....

Закон има ли ? И да има ... какво ? Кой ще проследи неговото спазване ....

Бих нарекъл този мизерник - мръсен долен циганин /без да обиждам циганите, защото те ценят пластмасата и стъклото/ ....

За без винетка минаваш с 10 лева, за привишена скорост минаваш с 10-100 лв.... К'во му дреме на нещастника за бутилките ...

Тъпанар абсолютен ...., НО малко са го наказвали, за да уважава !

П.С. Колата ми прилича на кочина в багажника, но е там боклука, а НЕ отвън по улиците. Когато ми скимне и ми пречи ще изхвърля, но не по вАС нещастници, а в кофата ... Милейте, че още съм психически здрав....

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Мар 2010, 3:20

хора всякакви
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 08 Мар 2010, 12:28

Ццц пък и нагли бе... хвърлили още 2 шишета. Еми няма кво да ги правиш такива, владо е прав.
Поздравления, че си показал упрек към свинщината им.
А това луковит къде е, софийско ли е? Не им гледай регистрацийте, не са показател за култура.
rwd фен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 08 Мар 2010, 12:32

Мислих да не пиша по въпроса ,но като прочетох темата на колегата ,реших и аз да изкажа възмощението си от наш съфоромец .

Става въпрос за тъмно синя Е36 купе с номер (рег.номера- изтрит - алх) .. с лепенки на форума .
За 3-5 км през които карах зад теб колега ,по софийските улици ,направи толкова нарушения и глупости ,че поне за 1-2 г. книжката ти да е на трупчета .
Не съм некъв моралист ,но си опасен за околните с пубертетското си шофиране .

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 08 Мар 2010, 12:50

И аз много се ядосвам на хора, които си хвърлят боклуците през прозореца.

Включително някъв манго с нова петица- преди време карах зад него на цариградско и изведнъж на стъклото ми се лепват някви хартиики, после цял плик от Макдоналдс... колата беше супер, изравних го да го видя що за тъпак е и да му показвам пръсти, а вътре ме гледа някъв тъпа цигански муцуна...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 08 Мар 2010, 13:18

Миналата седмица като си тръгвах от Търново се натъкнах на един колега със Е36-ца с ловешки регистрационен номер (ОВ 882* **). Въпросният колега реши да изпревари цялата колона от автомобили, които се движеха от Практикер надолу по пътя за Варна, а аз идвах от другата страна и бях първа кола в колоната. Изпреварването беше меко казано МАЛОУМНО - да излезеш да изпреварваш, в града, с перфектна видимост, че идват коли срещу теб.. Колегата нямаше място да се прибере в колоната и за това, аз трябваше да влизам в прахта на сантиметри от скалата, която се намира в този участък .. Пълно безумие. Макар и скоростта да беше ниска 40-50 км/ч не искам да си представям какво би се случило с 80+ ...

Относно хвърлянето на боклуци от автомобилите - Аз не го правя. Никога не съм го правил, а и няма да го направя. Аз не пуша и в колата ми не се пуши. Всички боклуци се събират или се слагат някъде до момента, в който колата е спряна и мога да сляза и да ги изхвърля. Не ми пука дали вътре ще заприличам на клошар или не - на боклуците мястото не е на улицата, а в кошчето. Да, ФАСОВЕТЕ СЪЩО СА БОКЛУЦИ, така че ще е хубаво някой прекрасен ден да спрем и тях да хвърляме през прозореца. Не е нормално да чакаш автобуса и да си изхвърлиш фаса в последния момент преди да се качиш .. и то къде да го хвърлиш - под автобуса, на улицата или на спирката пред другите хора. Не ви ли е малко неудобно ?! Замислете се малко какво правим с града (държавата), която НЕ харесваме, а после ревем, че е мръсно и непочистено.

Малко се отплеснах, за което съжалявам. Колеги, моля ви, замислете се за дребните неща, които ви дразнят, но които трябва да промените първо в себе си, а след това да ги изисквате от обществото.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Мар 2010, 13:35

въпрос на култура :confused:

иначе аз се сещам за друг случай - преди няколко години от София до Пловдив карах зад едно червено Е36. Карането беше с около 200 през цялото време(той отпред) и като наближихме Пловдив един камион реши да изпреварва точно пред него. Засече му пътя леко, той се разсвири, светка, псува (предполагам) и след като камиона все пак му даде път извади една бутилка с минерална вода и я хвърли по камиона. Улучи го по стъклото :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2010, 13:36

Има още една отворена тема за безумието и високата скорост .....познайте коя

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 08 Мар 2010, 14:08

Е.Димитров написа:Има още една отворена тема за безумието и високата скорост .....познайте коя

аз мисля че знам.. ама мисля и че е хубаво да има една такава тема в която да се вадят кирливите ризи на някои колеги.. защото въпреки че сме едно стадо пак си имаме черни овце и заради тях катаджиите ни обичат :mhihi: ..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Мар 2010, 14:20

© написа:въпрос на култура :confused:

иначе аз се сещам за друг случай - преди няколко години от София до Пловдив карах зад едно червено Е36. Карането беше с около 200 през цялото време(той отпред) и като наближихме Пловдив един камион реши да изпреварва точно пред него. Засече му пътя леко, той се разсвири, светка, псува (предполагам) и след като камиона все пак му даде път извади една бутилка с минерална вода и я хвърли по камиона. Улучи го по стъклото :mhihi:

Е много хубаво е направил даже :mhihi: Да беше с М огледала, да си ги сложи за красота, да... Ама в тва голямото странично огледало на камиона, кьорав да си, ще видиш, че те застига с 200+ червена кола... :mhihi: :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2010, 14:22

Що карате с 200 при ограничение 120-130 бре,излезе тираджията и да му увие некоя щанга около врато

Следваща

Назад към Извън Темата