Най-смешните Оскари ?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Най-смешните Оскари ?
Колеги , само не мен ли ми се струва , че един супер посредствен филм обра оскарите - Дъ хърт локър .
Не знам , оскари с по-слаби филми
По-късно ще добавя списък , кой филм , кои оскари взе ...
Не знам , оскари с по-слаби филми

Re: Най-смешните Оскари ?
Даже не го бях и чувал, ама тая вечер ме заинтригувахте може и да го гледам, оценката му в имдб е 8 така че може и да си заслужава. А гига-мега-ултра прославения аватар за мен си е приказака от хиляда и една нощи и не виждам какво толкова всички му се кефат, аз лично заспах на него точно след половин час гледане 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Как ще кажете слаб на тоя филм
Ако се абстрахираме от баналната тема и демагогията на хамериканците филма е страшен.

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Аз пък едвам го изтраях Хърт локъра да не заспя, но пък може и в мен да е проблема щом са го оценили на толкова високо ниво 

Не виждам кое му е хубавото.Наблъскан с нови технологии и прочие ,но нали ,за да ти хареса един филм трябва да те грабне с история и динамика ,а не да те грабне с специални ефекти...Аз лично на първия час го спраях и го изтрих ,много е глупав за мен.bum_bum написа:Как ще кажете слаб на тоя филмАко се абстрахираме от баналната тема и демагогията на хамериканците филма е страшен.

Според мен,а като гледам и критиците "Войната е опиат" наистина е невероятен филм.Единственият който наистина ми хареса през изминалата година.А не е като да не съм на кино всяка седмица.
Да има си забележките които Бум Бум каза,но като цяло е доста добър.
Относно Аватара няма какво да коментирам.Ако се бяха опитали да го направят с 1трета от парите му гаранция никой нямаше да го гледа,но нали е пълно с ефекти и айдее най-добрият.
Но как и да е!Лично мнение!
Относно Аватара няма какво да коментирам.Ако се бяха опитали да го направят с 1трета от парите му гаранция никой нямаше да го гледа,но нали е пълно с ефекти и айдее най-добрият.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:Според мен,а като гледам и критиците "Войната е опиат" наистина е невероятен филм.Единственият който наистина ми хареса през изминалата година.А не е като да не съм на кино всяка седмица.
Съгласен съм за Бабахар , ама "Войната е опиат" не се откроява с нищо , над средното ниво - показали са малко повече лични драми и терзания на американския войник и това е ... Като се замислиш 2009та не беше силна година за киното ...
"Боди ъф лайс " е две нива над него и като актьорска игра и като всичко ...
Последна промяна acho.rs на 08 Мар 2010, 21:55, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някои хора май не са го гледали изобщо, кви ефекти..? Сичко на сичко 2 бомби гръмнаха в целия филм и тва беше 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Някои хора май не са го гледали изобщо, кви ефекти..? Сичко на сичко 2 бомби гръмнаха в целия филм и тва беше
Да бе - аз очаквах да ударят "Звездни войни" в земята , но освен една хубава планета и сини индианци , друго не видях

Предния пост си го обърках - исках да кажа , че "Мрежа от лъжи" на Ридли Скот е класи над "Войната е опиат" ...
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
само не разбрах къде видяхте ефекти в хърт локер-а. 1 бомба в началото и тва е. Лично за мен това е най-филма за 2009. А за сравнение с аватара - просто не може и дума да става. Бившата на камерън тоя път май го удари в земята 
пс: колега ти не загря ли че бум бум говори за хърт локер?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
rottweiler написа:само не разбрах къде видяхте ефекти в хърт локер-а. 1 бомба в началото и тва е. Лично за мен това е най-филма за 2009. А за сравнение с аватара - просто не може и дума да става. Бившата на камерън тоя път май го удари в земята
Дано не вземата и децата му , баба му , чичо му и на девъра му Петко , зълвиния син да почната да снимат , че горко им на Оскарите

За мен голяма разлика между Роланд Емерих и Джеимс Камерън НЯМА ...
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Наистина тази година е слаба за оскарите. Номинираха филми с несъществуващ сценарии и без послание - визирам The Hurt Locker и An Education.
Този със Сандра Бълок ставаше. Up in the air с Джордж Клуни не беше лош. Чух добри отзиви и за Inglorious Bastеrds, но не съм го гледал все още.
Този със Сандра Бълок ставаше. Up in the air с Джордж Клуни не беше лош. Чух добри отзиви и за Inglorious Bastеrds, но не съм го гледал все още.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Понеже съм много голям фен на Тарантино се утешавам с това, че поне оскара за поддържаща роля отиде където трябва, при Копилетата
Относно Хърт лоркър... Ми на мен ми е скиснало от военни американски филми, и грам не ми хареса! А пък Аватар... От много години не бях ходил 2пъти на кино на 1 и същи филм

Относно Хърт лоркър... Ми на мен ми е скиснало от военни американски филми, и грам не ми хареса! А пък Аватар... От много години не бях ходил 2пъти на кино на 1 и същи филм

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хърт Локера е абсолютна художествена измислица, насочена единствено да изкара някой лев от малоумно-патриотичният американски жител....
Нищо общо с реалните бойни условия...Така самотно Хъмви с рамбота си кръстосват из Ирак, раздават правосъдие, сапьори се изживяват като снайпери, самотни разходки из улиците на Багдат...Невероятна глупост!
Нищо общо с реалните бойни условия...Така самотно Хъмви с рамбота си кръстосват из Ирак, раздават правосъдие, сапьори се изживяват като снайпери, самотни разходки из улиците на Багдат...Невероятна глупост!
Без страх, без спирачка!
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Гадни Копилета кефи повече , можеше да му дадат още някой оскар
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5