Турс Клуб мнения за агенцията
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Турс Клуб мнения за агенцията
Пътували ли сте с тях? С какво впечатление останахте?
Хубаво е да се споделят мненията за туристическите агенции в България. Все пак разчитаме много на тях. Дотук само добри отзиви има за Tours club, но ми се искаше да се допитам и до вас...
Хубаво е да се споделят мненията за туристическите агенции в България. Все пак разчитаме много на тях. Дотук само добри отзиви има за Tours club, но ми се искаше да се допитам и до вас...

I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
tomorrow I will change
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Re: Tours Club Мнения за агенцията
Аз съм ползвал услугите на агенцията и впечатленията ми са само положителни.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Аз съм пътувал в Гърция и Турция (два пъти в Кушадасъ) с
въпросната агенция и също
съм с добри впечатления...
въпросната агенция и също
съм с добри впечатления...
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Re: Турс Клуб мнения за агенцията
Миналата година до Турция ходих с тях. Смятам тази година пак да ползвам услугите им. За мен са 100% коректни. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хода в турция с турс клуб вече доста пъти и съм доволен.
на другите места пътувам с албена-турс на босев и също нямам никакви оплаквания!
на другите места пътувам с албена-турс на босев и също нямам никакви оплаквания!
Можеш да погледнеш и тук -> www.tours-club.com имат собствени пакети за Турция и доколкото знам не работят с туристически агенции, затова и цените им са толкова добри.
Избираш държава и месец и разглеждаш предложенията. Имай предвид, че в момента има ниски цени за лято 2010, които са валидни до 31ви Март
Избираш държава и месец и разглеждаш предложенията. Имай предвид, че в момента има ниски цени за лято 2010, които са валидни до 31ви Март

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Mamouk написа:Аз съм ползвал услугите на агенцията и впечатленията ми са само положителни.
+1

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и аз съм ползвал и съм доволен!
Мерси много, колеги!

I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
tomorrow I will change
all rolled into one
So take me as I am
tomorrow I will change
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
И аз съм много доволен от агенцията. Сега като бяхме в Кушадасъ не ни направиха никакъв проблем, че сме пресушили мини-бара в стаята ама сигурно щото им оставих вътре литър Black Ram дето си го носа от мойто барче от салонния бюфет в нас.
- bisko.
- Потребител
-
- Кара: E46 / 318i / 143 hp / 2002 год.
Виждам, че темата е стара но няма как да не споделя моето мнение след нашето премеждие!
Бях на почивка в Турция в хотел ARIA CLAROS BEACH RESORT с Tours Club, където преживях едни от най ужасните си дни, а агента на тази агенция ми описваше, като " перла в короната и т.н., но това съм описал в друга тема от която качвам цитат, който засяга Tours Club организатора на пътуването (също е участник и в измамата за избора на хотела).
" .......Тази почивка беше пълна загуба на време и пари. Всеки ден до края ни съпътстваше от проблеми и разправии за отстраняването им. Цялата група е разстроена и изморена. За пръв път в живота си с радост си тръгвах от морето. Идването на автобуса на тур оператора ни вдъхна малко радост и облекчение, но не за дълго. С недоумение разбрахме, че въпреки, че сме от Видин и сме си заплатили допълнително билети от Видин и обратно, този автобус ще ни остави в София. Помолих водачката да реши проблема докато пътуваме за да нямам проблем поне с това последния ден. Да ама не! На Пазарджик тя ми заяви , че нас ни свалят на София и от там да чакаме два часа и половина автобус за Видин. Направихме скандал и решението беше - пак ни свалят и ни купуват билет със Карак-С. Така и стана, пришпори ни шофьора да слизаме, че трябва да чисти автобуса за да тръгне за Германия и ни оставиха на гарата с огромен багаж мен и две майки болни и три деца, две от които след преливане на системи предните дни да се оправяме. Така на практика затворихме цикъла - десет дни почивка, десет дни ядове и разправии. А от друга страна, тур оператора и хотела, които са с големи претенции с тлъсти комисионни и печалби! Иди се оплаквай на Свети Петър! Освен това разбрахме , че на някои от почиващите - Tours Club е направила отстъпка, а те са платили цялата сума месец след нас.
Така на кратко завърши нашата почивка придружена и с още доста по дребни неописани несгоди и разочарования! "
Бях на почивка в Турция в хотел ARIA CLAROS BEACH RESORT с Tours Club, където преживях едни от най ужасните си дни, а агента на тази агенция ми описваше, като " перла в короната и т.н., но това съм описал в друга тема от която качвам цитат, който засяга Tours Club организатора на пътуването (също е участник и в измамата за избора на хотела).
" .......Тази почивка беше пълна загуба на време и пари. Всеки ден до края ни съпътстваше от проблеми и разправии за отстраняването им. Цялата група е разстроена и изморена. За пръв път в живота си с радост си тръгвах от морето. Идването на автобуса на тур оператора ни вдъхна малко радост и облекчение, но не за дълго. С недоумение разбрахме, че въпреки, че сме от Видин и сме си заплатили допълнително билети от Видин и обратно, този автобус ще ни остави в София. Помолих водачката да реши проблема докато пътуваме за да нямам проблем поне с това последния ден. Да ама не! На Пазарджик тя ми заяви , че нас ни свалят на София и от там да чакаме два часа и половина автобус за Видин. Направихме скандал и решението беше - пак ни свалят и ни купуват билет със Карак-С. Така и стана, пришпори ни шофьора да слизаме, че трябва да чисти автобуса за да тръгне за Германия и ни оставиха на гарата с огромен багаж мен и две майки болни и три деца, две от които след преливане на системи предните дни да се оправяме. Така на практика затворихме цикъла - десет дни почивка, десет дни ядове и разправии. А от друга страна, тур оператора и хотела, които са с големи претенции с тлъсти комисионни и печалби! Иди се оплаквай на Свети Петър! Освен това разбрахме , че на някои от почиващите - Tours Club е направила отстъпка, а те са платили цялата сума месец след нас.
Така на кратко завърши нашата почивка придружена и с още доста по дребни неописани несгоди и разочарования! "
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
И аз имах неприятно преживяване с тази агенция и море в Турция през далечната 2012-та...
Писах им много обстоен мейл като обратна връзка, за да си подбират по-добре хотелите, с които работят, а те дори не си направиха труда едно извинение да скалъпят...
Писах им много обстоен мейл като обратна връзка, за да си подбират по-добре хотелите, с които работят, а те дори не си направиха труда едно извинение да скалъпят...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
13 мнения
• Страница 1 от 1