Малко Help за УНСС
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Малко Help за УНСС
Ако някой може да помогне да се свърже с мен на ЛС, че не е много за обясняване.
Незнаех къде да пусна подобна тема, затова ако съм объркал, моля за извинение и ако модераторите преценят нека я преместят където преценят.
Незнаех къде да пусна подобна тема, затова ако съм объркал, моля за извинение и ако модераторите преценят нека я преместят където преценят.

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Малко Help за УНСС
...нема да минеш без кинти... 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
внимавай в УНСС какво и как ще го правиш, защото има много УШИ и в последствие да не станеш и ти едно от тях. Полицията следи там нещата и без да се усетиш ще почнеш да слухтиш за тях, а това повярвай ми не е най-доброто нещо за теб. Пак казвам бъди внимателен 

Харвард сити, пак някого параноята гони 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз все си мисля, че 5-6 теми се учат по-лесно, отколкото се изкарват 1000 лева (примерно), ама всеки си знае. Е, надявам се проблема ти да не е сериозен. Имаме прилично дървен ректор и преподавателска колегия.
BMW only!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
amd написа:Аз все си мисля, че 5-6 теми се учат по-лесно, отколкото се изкарват 1000 лева (примерно), ама всеки си знае. Е, надявам се проблема ти да не е сериозен. Имаме прилично дървен ректор и преподавателска колегия.
ебем ти инфлацията 1000 камъка за изпит. Ей навремето беше значително по тънкана

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Taя гняз, дето е котило на финансови мошенници и далавераджийчета нема ли най-после да я забранят със закон 

9 мнения
• Страница 1 от 1