ключ
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
ключ
Здравей те значи преди няколко дни ми отнеха книжката за алкохол 0.7 за първи път ми е и дави кажа срам ме е даже като си помисля но попаднах на нагли полицаи 50лв.са им малко в тая криза не са доволни.
но както и да е вапроса ми е някои по запознат да ме орянтира за колко време ще ми отнемат книжката
лошото е че работата ми е свързана с нея и са си карам без нямам избор
благодаря предварително
но както и да е вапроса ми е някои по запознат да ме орянтира за колко време ще ми отнемат книжката
благодаря предварително
Последна промяна hamann25 на 15 Мар 2010, 0:26, променена общо 1 път
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: алкохол 0,7промила
hamann25 написа:Здравей те значи преди няколко дни ми отнеха книжката за алкохол 0.7 за първи път ми е и дави кажа срам ме е даже като си помисля но попаднах на нагли полицаи 50лв.са им малко в тая криза не са доволни.
благодаря предварително
А като знаеш че работата ти е свързана с шофирането,за какво си пил и си карал

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
hamann25 написа:Здравей те значи преди няколко дни ми отнеха книжката за алкохол 0.7 за първи път ми е и дави кажа срам ме е даже като си помисля но попаднах на нагли полицаи 50лв.са им малко в тая криза не са доволни.
благодаря предварително
и по добре,че са ти я взели следващия път мисли преди да се качиш зад волана

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Те че не ти взели 50-те кинта нагли , а ти за това ,че пиеш и караш и си недоволен че ченгето не било корумпирано , изобщо не си нагъл ???
че кво викаш те мъчеше , а да за колко ще ти я вземат ... еми то май за колкото и да ти я вземат ще ти е малко , че вземи да одиш малко пеш че другия път като ти се допие да видим дали ще се сетип да караш
.. тръгнал да реве тука вместо да се засрами ... че наще деца са по улиците , твоето като не е
че кво викаш те мъчеше , а да за колко ще ти я вземат ... еми то май за колкото и да ти я вземат ще ти е малко , че вземи да одиш малко пеш че другия път като ти се допие да видим дали ще се сетип да караш

.. тръгнал да реве тука вместо да се засрами ... че наще деца са по улиците , твоето като не е
Последна промяна svilgg на 14 Мар 2010, 22:55, променена общо 1 път
благодаря предварително
0.7 от кръвна проба или от дрегер
по принцип като те спрат с такава кръвна проба се настоява да идеш на кръвна проба
дават ти 30 минути да се придвижиш до там където те насочват полицаите и там вече трябва да дадеш кръвна проба, тя излиза до 3 работни дни
от 6 месеца до 1 година е лишаването за първо нарушение, глобата май беше около 150 лв.
карай си без книжка като са ти я отнели за алкохол, но всеки път като те спират ше трябва да им обесняваш и да даваш жокер
пари при алкохол не взима никои полицаи, няма как да се спасиш там
No bling at the Ring
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Батеее,такива лекета като тебе в затвора трябва направо да ги пращат!!! Амън от мамини дечица?! Ми ако беше убил някой!
И си направи труда да отвориш най-малкото google
Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв. + 10 к.т., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишвания въздух, а водач, придобил правоспособност за управление на моторни превозни средства от две години, и водач на моторно превозно средство за обществен превоз на хора и опасни товари - с лишаване от право да управлява моторно превозно средство от 2 до 12 месеца и глоба от 300 до 600 лв. + 10 к.т.
И си направи труда да отвориш най-малкото google
Чл. 174. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв. + 10 к.т., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишвания въздух, а водач, придобил правоспособност за управление на моторни превозни средства от две години, и водач на моторно превозно средство за обществен превоз на хора и опасни товари - с лишаване от право да управлява моторно превозно средство от 2 до 12 месеца и глоба от 300 до 600 лв. + 10 к.т.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- hamann25
- младши ентусиаст
-
ясно е че повече няма да се повтори ама 

- hamann25
- младши ентусиаст
-
нападате ме и с право но на секи се е случвало дасе качи на 2-3 бири
принципно избягвам но бях на две преко от нас и нямаше как даси оставя колата
принципно избягвам но бях на две преко от нас и нямаше как даси оставя колата
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Следвашият път ходи пеша на биричка вместо с колата.Нали си бил на две преки.Кви сте тея хора не можете да мръднете 100м без колата 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
\MITETO\ DSB написа:Тука всички са ангели и никога не правят грешки айде стига моля ви.
да , правили сме грешки но човек трябва да си изгради някви принципи и да си ги спазва ... или си от едните или си от другите тва е
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
трябва дасе промени закона и да се допълни
: ПОЗВОЛЕН АЛКОХОЛ ДО 3-ПРЕКИ ОТ ДОМУВАНЕТО.

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
На всеки се случва да прави грешки на пътя,но да пиеш и да се качваш зад волана за мен това е непростимо и трябва да има затвор.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
С тези 0.7 в кръвта са били по-малко. 

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
караи и се небои колега а тези кадето не могат да карат да не карат и да си ходят пеш секи си отговариа за него на мен пак ми я взеха преди 11 месеца за срок от 12 и сега април си а взимам ама не сам спирал да карам кола книшката не кара колата като си ниамаме закон си правим каквото си пожеламе в скапаната ни даржава 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2