Чие е това БМВ----САххххххх ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Чие е това БМВ----САххххххх ?
Колеги,не знам дали темата е за тук-ако трябва нека се премести,но все се надявах,че сред нас няма такива безотговорни личности,които се считат за господари на пътищата и всичко около тях
.За какво става въпрос-преди малко се прибирам в къщи,защото трябва да отнеса хладилника на поправка и не мога да стигна до входа на блока-бл.371 в Младост-3-защото собственикът на гореуказания автомобил най-нахално е спрял на входа на алеята към блока,запушвайки входа не само към блока,но и към целия паркинг,на който впрочем в момента има повече от 10 автомобила.На всичкото отгоре е спрял точно пред табелата "Не паркирай-вход към блок 371"
.Надявам се,че поне не е член на нашия клуб,защото това говори много лошо за нас!Молбата ми е КОЛЕГИ,НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА! И ако някага намерите колата си одраскана или с някоя друга повреда по нея-замислете се дали сами не сте предизвикали такова отношение към себе си,защото не всички са като мен-все пак аз съм на 50 години и не бих тръгнал да правя нещо по автомобила-той няма никаква вина,че го управляват такива хора.Казвам го,защото има хора,на които не им издържат нервите на подобни дивотии и си го изкарват на автомобилите,които с нищо не са виновни.

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Чие е това БМВ----СА2362МХ ?
Така е но на никой не му пука какво става около него.Обаче трябва да се замисляме кое правилно и кое не,това че караме БМВ не ни прави по-големи тарикати от другите че да правим такива селски номера.
Дано човека,който го е направил да прочете това и да си вземе поука
Дано човека,който го е направил да прочете това и да си вземе поука

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Не знам, аз карам жигула комби
по между другото такива теми да се търсят хора из форума с тема "чияе е С****КС" не са ли забранени със закон?

по между другото такива теми да се търсят хора из форума с тема "чияе е С****КС" не са ли забранени със закон?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Прав е bigmurzi от Младост има 2ма 3ма дето са пълни простаци.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
Re: Чие е това БМВ----САххххххх ?
не пиши номера на коли.
прочети правилата на форума.
прочети правилата на форума.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колега, нещата стават с обаждане на телефон 166 - до минути кварталните полицаи ще дойдат.
От там нататък те си знаят.
Един преди така правеше проблеми, след случката престана.
Touring & windsurf club
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Georgieff написа:Колега, нещата стават с обаждане на телефон 166 - до минути кварталните полицаи ще дойдат.
Това в България ли?

Щото аз си мисля, че като звънне ще кажат, че не е тяхна работа да се обади в "паркинги и гаражи" От там ще му кажат, че ще изпратят паяк, но ще трябва да заплати ХХ сума за репатрирането.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
На паркинги и гаражи съм звънял на телефона им официалния, но те не предлагат услугата - Премахване на кола по поръчка на частно лице .... въпреки че им предложих пари.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
цикъла се затвори май 
->166->паркинги и гаражи->166->
за какъв ред говорите, тука всеки си кара както си знае... огледалата за красота... по малките улички без знаци е пълна анархия... в Младост 4 в паркинга на била-та да не говорим, там е като в джунглата.

->166->паркинги и гаражи->166->

за какъв ред говорите, тука всеки си кара както си знае... огледалата за красота... по малките улички без знаци е пълна анархия... в Младост 4 в паркинга на била-та да не говорим, там е като в джунглата.

- bigmurzi
- драфтаджия
-
щото младост 4 е малко под джунглата 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3