откога в БГ има Murcielago ?!
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
От доста отдавна е, ако потърсиш във форума ще забележиш и още сними и т.н.
А междудругото това е бебето (Галардо), не е Мурсиелагото
А междудругото това е бебето (Галардо), не е Мурсиелагото

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
в Бг няма още Murcielago .. има доволно много екзотики вече.
три SLR-а, Ferrari F430, Gallardo-то (второ пътува към Бг), четири Bentley Continental GT, четири Е63 M6 (едната е в Русе
), две Е60 М5, Nissan Skyline GT-R (голяма забава е вътре
) .. една доста бърза Supra и една не толкова, два Cayene-a Gemballa, едно 996 Techart, имаше едно 993 RUF (лека му пръст), Carrera GT и скоро ще се появи и Bugatti Veyron
hint: Мисля, че доста от Вас са виждали //Друга кола с подобен номер на Gallardo-то и ще се досетите чия е жълтата красота.
три SLR-а, Ferrari F430, Gallardo-то (второ пътува към Бг), четири Bentley Continental GT, четири Е63 M6 (едната е в Русе

hint: Мисля, че доста от Вас са виждали //Друга кола с подобен номер на Gallardo-то и ще се досетите чия е жълтата красота.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Turturelo hint: Мисля, че доста от Вас са виждали //Друга кола с подобен номер на Gallardo-то и ще се досетите чия е жълтата красота.
дааам има едно Е46 М3 с номер 5885 и един лексус СЦ със същия номер колите са на двама братя

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- F-14
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:в Бг няма още Murcielago .. има доволно много екзотики вече.
три SLR-а, Ferrari F430, Gallardo-то (второ пътува към Бг), четири Bentley Continental GT, четири Е63 M6 (едната е в Русе), две Е60 М5, Nissan Skyline GT-R (голяма забава е вътре
) .. една доста бърза Supra и една не толкова, два Cayene-a Gemballa, едно 996 Techart, имаше едно 993 RUF (лека му пръст), Carrera GT и скоро ще се появи и Bugatti Veyron
![]()
извини ама коя е доста бързата супра??
F-14 написа:извини ама коя е доста бързата супра??
има една със hks кит.. трябва да е около 650 коня на гумите така наизуст със 100 бензин.. около 750 със 112 бензин .. на драг не мисля че ще може да тръгне както трябва (то mkiv със много бууст стартовете са им трудни общо взето), ма на летящ старт не мисля че във бг ша има кой да я догони ако е направена както трябва...
ма аз така си говоря- наизуст

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Turturelo написа:alx написа:1000 коня (около 750-800 на гумите) и $1мил цена.. хехе. искам да се наредя до този на светофара... или по-добре- да го настигна със 200 на магистралата и да му посоча напреде...
според мен честно казано е глупава кола, в стил - фанфари и цвят от рози .. аз минавам .. 2 тона е ?!
не знам. нямам лични впечатления... дори не знаех че я правят.. от 2000 година мрънкат че ша я пускат ма фолксваген все се дърпаше нещо... сигурно ще е точно толкова успешна колкото и другите бугатита... и фолксваген ша търсят след година-две да се отърват и те от бутика..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тая //другата кола да не е Илия тройката със суперчарджера:) Той брато му май само като изложбено го кара тва Галарадо, или още се разработва 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|