20 000 ФАЛШИВИ свидетелства за управление НА ГОДИНА .....
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ИЗЛИЗАТ ТРЕПАЧИТЕ,а..
http://www.btv.bg/videos/novini/video/1956284178-bTV_Novinite__Tsentralna_emisiya__16032010_g.html...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: 20 000 ФАЛШИВИ свидетелства за управление НА ГОДИНА .....
колега, от първа ръка ти казвам и м/у нас си остава ха ха - мижи да те лажем е тва за пред медиите - книжките се дават в КАТ с/у 200 лева, без изпити и листовки(((((( Телефона само трябва да ти е известен (гледам че май не си у вас си), поздрави)))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Не знам за купените книжки, но съм забелязал нещо за младите шофьори (18-20)- обикновено са в тунинговани и мощни коли, по 3-4 в кола всички със слънчеви очила и се режат където сварят и гледат лошо всички други на пътя. Това не важи за всички де, виждал съм и младежи които си карат много културно и бавничко, но са малко или просто ги е страх да се "гъзареят".
Затова минималната възраст за издаване на СУМПС да стане 21 или 23 и готово

.
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Няма какво да се учудваме, половината ми приятели са с купени книжки / с което се гордеят - защо ли / най фрапиращият случай е около коледа едно прасе 150кг. и книжката е на лице 

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Spoony написа:Не знам за купените книжки, но съм забелязал нещо за младите шофьори (18-20)- обикновено са в тунинговани и мощни коли, по 3-4 в кола всички със слънчеви очила и се режат където сварят и гледат лошо всички други на пътя. Това не важи за всички де, виждал съм и младежи които си карат много културно и бавничко, но са малко или просто ги е страх да се "гъзареят".
Наистина има много младежи на 18-20 години които карат селски тунинговани коли, но има и много свестни млади шофъори, които не карат по този начин и не карат такива коли. Аз примерно съм на 18 и карам миниван. Във Варна поне съм забелязал, че младите шофъори са много по колегиялни отколкото по-опитнит. Повечето пъти ми секат пътя или ме изпреварват с 30+ километра по възрастни шофъори може би между 25-35, правят повече нарушения и като цяло са по-опасни за околните. Също така динамичното каране няма нищо общо с бързото каране. Аз си карам по-динамично (доколкото ми позволява таз огромната машина), но не превишавам с много ограниченията (на булевардите с по 60-70 там където трафика ми го позволява) Просто не е правилно сичките зулуми по пътищата да ги приписвате на младите (на години) шофъори. А доколкото за купуването на книжки далеч не го правят само млади хора. Наскоро един познат дето е на 40тина години си купи книжката

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Всичко което не се купува с пари се купува с много пари.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Spoony написа:Не знам за купените книжки, но съм забелязал нещо за младите шофьори (18-20)- обикновено са в тунинговани и мощни коли, по 3-4 в кола всички със слънчеви очила и се режат където сварят и гледат лошо всички други на пътя. Това не важи за всички де, виждал съм и младежи които си карат много културно и бавничко, но са малко или просто ги е страх да се "гъзареят".
ще ми станеш ли такси докато навърша 21 23

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Има градски транспорт..Баба ти цял живот да не се е возила на такси ?
Съвет от КАТ !
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
AGT написа:Има градски транспорт..Баба ти цял живот да не се е возила на такси ?

За колело

п.п имах в предвид велосипед

в софия ти желая успех и късмет с колелото

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
tngeorgiev написа:колега, от първа ръка ти казвам и м/у нас си остава ха ха - мижи да те лажем е тва за пред медиите - книжките се дават в КАТ с/у 200 лева, без изпити и листовки(((((( Телефона само трябва да ти е известен (гледам че май не си у вас си), поздрави)))
един ден си седя в кафето до старото даскало и сяда един при мен, ей така, сяда си, знаех го кой е ама не е да се познаваме .. нещо се чоплеше и вика "знаеш ли как се изкарват 100 000 еуро?!?!" "как?", питам от учтивост .. "С ЕДНО АЛО!Само трябва да знаеш номера!"
та така ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Aaaa, затова значи всеки път като тръгна да карам из София и някоя руса бимба се опитва да ме блъсне. Чудя се колко ли от тези 20000 книжки са дадени на жени

ratamahata написа:20 000 ФАЛШИВИ свидетелства за управление НА ГОДИНА .....
Aaaa, затова значи всеки път като тръгна да карам из София и някоя руса бимба се опитва да ме блъсне. Чудя се колко ли от тези 20000 книжки са дадени на жени
Мнооогоооооооо

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В Бг се кара доста екстремно и има много хора, които не спазват никакви закони по пътищата. Например няма и ден в който да не видя няколко пъти коли и в двете посоки в еднопосочна улица, това си е повече от нормално. Малко ми е странно как все ви засичат, това като го слушам в всяка втора тема, едва ли не по 5 пъти на ден се случва не всеки един. Аз карам по 2-3 седмици на година във Варна и малко в София и най-много по 1 път на ден да имам проблем от този род и никога почети не се стига до викове и подобни. Нито ми свири някой на мен, нито аз на други по цял ден. Като гледам повечето ги засичат по цял ден, едва ли не на всеки светофар и на всеки метър, а може би и вие не пускате никога никой и се получава уж засичане..
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не мога да разбера кво не им харесвате на купените книжки.
Преди много години, жената кат си изкара книжката както си трябва останах
Плати си чинно сумата и получи обиколки по големите улици, да не би да се счупи или одраска нещо по хранилката, и естествено взе книжка от раз.
И с това се започна емоцията, изкриви предния мост на Москвича на баща ми на един паркинг докато се опитваше да паркира щот това мероприятие не беше застъпено. Изкара късмет, че инструктор тогава беше бащата, ако бях аз........
Следва градско с семейната баварка, няква 6цил е21-а, голяма борба с волана, но голямо удоволствие с газта, две кръгови и няколко СТОП-а на 4-та
упражнението инерция липсваше, а за жена си е доста умна
Шоуто завърши на един голям наклон със светофар, гадна работа липсваше един крак, а онзи лост м/у двете седалки явно инструктора беше обяснил, че се ползва само при дрифт на по-късен етап.
Та така, скоро пак ще ми се наложи да ползвам тази услуга, ще търся най-евтиното и ще продължаваме по домашно, срамувам се да поискам телефон за закупуване.
Некадърния курс е опасен колкото купуването, а понякога и повече, както и шофирането с изкаран 3-и клас.
Преди много години, жената кат си изкара книжката както си трябва останах

Плати си чинно сумата и получи обиколки по големите улици, да не би да се счупи или одраска нещо по хранилката, и естествено взе книжка от раз.
И с това се започна емоцията, изкриви предния мост на Москвича на баща ми на един паркинг докато се опитваше да паркира щот това мероприятие не беше застъпено. Изкара късмет, че инструктор тогава беше бащата, ако бях аз........
Следва градско с семейната баварка, няква 6цил е21-а, голяма борба с волана, но голямо удоволствие с газта, две кръгови и няколко СТОП-а на 4-та

Шоуто завърши на един голям наклон със светофар, гадна работа липсваше един крак, а онзи лост м/у двете седалки явно инструктора беше обяснил, че се ползва само при дрифт на по-късен етап.
Та така, скоро пак ще ми се наложи да ползвам тази услуга, ще търся най-евтиното и ще продължаваме по домашно, срамувам се да поискам телефон за закупуване.
Некадърния курс е опасен колкото купуването, а понякога и повече, както и шофирането с изкаран 3-и клас.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2