Питайте ati нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Питайте ati нещо

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:10

Тъй като темата на alx е вече към своя край, а Явор е доста зает в момента и не може да пише толкова аз се заемам да продължа щафетата.
ще отговарям на всички въпроси, стига да не са прекалено лични или безсмислени.
Прибавихме ново правило:
Към края на лексикона на всеки човек той самия избира кого да "разпънат" след него, като предварително е поискал съгласието на дадения човек - така ще избегнем анкетите и чакането между отделните представяния на хората. Първоначално ще се изредим модераторите, след това продължава игра с публиката. Нека всеки човек, който бъде разпитвам си следи кога вече се е поизчерпал и няма какво смислено да добави и да го синхронизира със следващия - по-интересно е когато само един човек бъде питан.
Та така, питайте:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 18 Май 2005, 20:14

От колко години имаш БМВ и колко пъти си се замислял да го сменяш за друга марка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Май 2005, 20:14

Ати кога ще имаш нова подводница/кораб ? ;)
а и същия въпрос който зададох на Алх:защо БМВ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 18 Май 2005, 20:14

Кога за пръв ът седна зад волана на БМВ?И на колко години се сдоби със своето първо БМВ?

П.П.ати-въпросите действително с амалко лични,но ще ми помогнат с нещо!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 18 Май 2005, 20:16

Ати, коя е била първата ти кола, и модела ако може ?
what a helluva ride

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:29

Nitro^ написа:От колко години имаш БМВ и колко пъти си се замислял да го сменяш за друга марка.

хмм, това е малко сложен въпрос.
В семейството ми винаги е имало БМВ-та, първото придобихме през далечната 1986-та и от тогава досега сме само с БМВ-та. Ествествено като фен на автомобилите и БМВ като конкретизация синаги съм карал колкото мога.
Мое БМВ имам от две години - първото беше Е21 320, второто Е30 316. Следва трето, което се очертава да е е30.
Може би приемам малко лично всичко, свързано с тази марка и никога не съм мислил да я сменя - за мен тя е начин на живот. Спомням си, че след като престана да върви 320-ската и имах проблеми с 316-ката от яд за малко да купя на Бобси кадета - но само като видях снимките на колата (не че тя е лоша) и си представих как отивам и се качвам в Опел веднъж завинаги ми мина да се катеря на други возила, които да наричам свой. Затова сега ходя пеша, вместо с някоя малолитражка.
Ати

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:37

///M Power написа:Ати кога ще имаш нова подводница/кораб ? ;)
а и същия въпрос който зададох на Алх:защо БМВ?

Първия въпрос е лесен - надявам се да стане до края на година, стига да намеря читаво такова.
Втория е доста по-труден и много съм мислил над него.
Има няколко аспекта - баща ми е голям фен на БМВ, не маняк, просто човек, който обича да кара такава кола. Израсъл съм около доста е30-ски и една е21-ца - тоест в нашето семейство винаги е имало по едно. Имали сме и нови Мерцедеси, но някак не е същото.
Другото е доста субективно - първоначално бе сляпата любов, която между другото бе предимно насочена към е36. Толкова много ми харесваше тази кола, че като малък всяка сутрин като станех издавах характерния звук на бош-овския стартер и започвах деня си така. След това започнах да карам и видях, че това, което аз търся го предлагат по-старите модели - е30 винаги съм си го харесвал, е28 за мен беше най-грозното БМВ, а е21 ми беше безразлично. Сега съм на мнение, че човек винаги трябва да има една е30-ска под ръка, е28 след като покарах направо се влюбих и няма по-практично БМВ, а е21 е такъв дивак, за който мечтая. Усещането за ускорение, начина, по който БМв-то седи на пътя, по който тръгва настрани, по който звучи, както изглежда.....
Дори само да си гледам колата и тя се раздвижва пред очите ми. Карал съм доста други автомобили, по-скъпи, може би дори по-бързи, по-практични, по-икономични, но БМВ за мен е събрало от всичко по малко в себе си - точно тази комбинация, която на мен ми трябва и която пасва на моята натура. БМВ никъде не е "Най", но навсякъде има по нещо. Може би защото толкова съм свикнал, но като вляза в БМВ-то всичко е там, където очаквам да бъде, сливам се в едно с колата, което не ми се е случвало в никоя друга. БМВ е начин на живот.
Ати

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Май 2005, 20:40

ati написа:
///M Power написа::защо БМВ?

БМВ никъде не е "Най", но навсякъде има по нещо. но като вляза в БМВ-то всичко е там, където очаквам да бъде,
Ати
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:44

moto написа:Кога за пръв ът седна зад волана на БМВ?И на колко години се сдоби със своето първо БМВ?

П.П.ати-въпросите действително с амалко лични,но ще ми помогнат с нещо!

за пръв път седнах (и не станах) зад волана на БМВ на 13 години - е30 316 туринг, а тренировачна беше е30 318и '84.
Първото си БМВ си купих на 20годишна възраст (или края на 19, не помня вече) - бях си купил друга кола, която исках да възтановя и продам с печалба, за да си купя БМВ, ама я продадох на загуба. На 14 години реших, че ще карам БМВ и започнах да работя летата по сервизи и през учебната година като преводач. Купих си с първите пари един ключодържател на БМВ, който когато го сложих на е21-цата се просълзих - годините труд и една мечта се бяха сбъднали. Между другото си спомням, че тогава един мой много добър приятел се женеше и не ме пуснаха от работа за тази свадба, което доведе до напускане на работа. И като си купих БМВ-то имах точно 1.70 лв за три дни, докато започвах новата работа, която ми носеше 96 лв/месец. ама пуст мерак за БМВ :D
Не съжалявам за това, но пътя е много трънлив.
Ати

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Май 2005, 20:44

моят въпрос 1. КОГА ЩЕ ТЕ ВИДЯ С ГАДЖЕ??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
2. 2002 или Е30?
3.Е24 или бмв след 2000г?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 18 Май 2005, 20:46

1-ви въпрос:
Какво значи една марка коли да е начин на живот за теб? Аз също съм БМВ фен, може би не чак толкова ортодоксален като теб, примерно има модели на Опел, които биха могли да ми доставят удоволстивие?

2-ри въпрос:
Ати, защо ме кефиш толкова много?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:46

HamannM3 написа:Ати, коя е била първата ти кола, и модела ако може ?

първата ми кола си я купих на 17 години - Костенурка, производстов '67. Нямаше нищо по нея освен шаси, двигател, скорости и кормило. С много усилия и помощ от дядо ми я стегнах с цел да я продам, но явно се бях поувлякъл малко - нова цялостна боя, нови гуми, нови амортисьори "сенсатрак", нови спирачки (всичко - барабани, помпа, тръби, накладки) и общо взето ми излезе златна.
Ати

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:49

madpetio написа:моят въпрос 1. КОГА ЩЕ ТЕ ВИДЯ С ГАДЖЕ??? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
2. 2002 или Е30?
3.Е24 или бмв след 2000г?

1. :) Когато разширя малко мислените си хоризонти, така че да заинтересовам някое момиче. Трябва малко да се успокоя, че само БМВ-та виждам
2. Е30. За мен това е вечното БМВ. 2002 е страхотна машина за каране, до която още не съм се докосвал, но е30 също става за каране, а дизайна за мен е вечен, особено на двойния стоп. Само като я видя и нещо в мен трепва толкова дълбоко, че за момент дъха ми спира.
3. без грам колебания - Е24.
Ати

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2005, 20:57

Babuna написа:1-ви въпрос:
Какво значи една марка коли да е начин на живот за теб? Аз също съм БМВ фен, може би не чак толкова ортодоксален като теб, примерно има модели на Опел, които биха могли да ми доставят удоволстивие?

2-ри въпрос:
Ати, защо ме кефиш толкова много?

1. Когато цялата ти мисъл и състояние на духа са насочени към една визия, която като материално нещо намираш в един предмет. Винаги съм искал да бъда като БМВ- всестранно развит, стабилен по принцип, но и палав, запазил детското в себе си. За мен БМВ отдавна не е само автомобил, за мен е нещо като религия - не само материално, дори бих казал доста слабо материлано ориентирана. То е малко като духа в машините при роботите на Айзак Азимов, просто мойте роботи са БМВ. МОга и без материално БМВ, но без това, което изпитвам към марката - не. То е малко като канибализъм. Ако мога опростено да го кажа така - когато мисля за БМВ се успокоявам, уравновесявам и сам на себе си се радвам какво постигам, един вид черпя енергия, която аз самия произвеждам. Нещо като перпетуум мобиле. На моменти усещам, как се фанатизирам във вярвта си. Работя над уравновесяването на това, защото все пак живота не протича само "в" човек, а и "извън" него. Винаги си мисля, че може би женско присъствие до мен би ме уравновесило.
2. Взаимно е :) И мисля, че колкото и да мисля, няма да намеря логичен довод, просто е така:)
Ати

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Май 2005, 20:59

ати имаш ли катастрофи. разкажи повече.
No bling at the Ring

Следваща

Назад към Извън Темата