Някой да си е купувал тютюн на черно?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Някой да си е купувал тютюн на черно?
В нета има доста обяви за тютюн, обработен готов за пушене, по 30 лв./кг. Някой да си е вземал да препоръча доставчик и да сподели впечатления?
Re: Някой да си е купувал тютюн на черно?
Moя милост
11лв за половин кило, с уговорката, че ако не ми хареса, ще го върна без да го плащам. Е свих си една цигара, дръпнах си 2 пъти и го върнах
Беше целия някакъв такъв много едро накълцан и общо взето за нищо не ставаше. Може да случиш на по-добър, ама ме съмнява, май всичкия дето се търгува на черно идва от едно място някъде по Родопите 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
пич при положение че един пакет който стига за около 50 цигари струва по малко от кутия не си струва да се занимаваш с такава качак история, кой знае кви клечки и сламки ще има вътре

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Това с след новите цени не е съвсем сигурно.
А иначе мислех, че го изнасят от заводите тоя тютюн...
А иначе мислех, че го изнасят от заводите тоя тютюн...
6.50 последно си купувах легален тютюн, който стигаше за 50 цигари
И честно казано пак беше шитня 

Аз купувах от същия скапан тютюн, но 100 гр. за 140 цигари - по 8, 90 лв.
Ама от днес вече е на 15,60:(
Ама от днес вече е на 15,60:(
Има и много качестван тютюн за качак ама много скъпо.Докато наште тарикати продължават да вдигат цените на цигарите аз ще подкрепям с пълна пара контрабандата.Ще пуфкам парламент на 2.50 и Бенсон & Хеджес на 2 кинта. 

E oсветли и нас неозарените, от де на такива тънки цени ги взимаш. Те мойте са още на старата цена, ма нема да е за дълго
dimithur написа:E oсветли и нас неозарените, от де на такива тънки цени ги взимаш. Те мойте са още на старата цена, ма нема да е за дълго
Е са нали не искаш да ти кажа и човека.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
GVT написа:dimithur написа:E oсветли и нас неозарените, от де на такива тънки цени ги взимаш. Те мойте са още на старата цена, ма нема да е за дълго
Е са нали не искаш да ти кажа и човека.Хората са казали,който търси намира.
Намира се да.Много хора има дето с тва се занимават изцяло,и идва много по-боре на бюджета от Булгартабак.....
Как може изобщо такава тема
... на черно
айде сега чакаме офертите кой продава евтино цигари
с или без бандерол :-)
... на черно
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
nikolae написа:Как може изобщо такава тема
... на черно
Що,какво те притеснява,за какво да им плащам 60-80% акциз на държавата,просто се усраха,един час обикалях да си намеря ротманс на 3.60,на всякъде 4.70,намерих естествено и си взех 2 стека,акоми изпадне от някъде по-евтино веднагически си взимам
На женския пазар мангустите продават яко контрабанда
Ма не ми се рискува, кой знае какви са говна. Ако изпадне нещо по качествено ще пиша, не съм стисльо като други хора тука, да не казват къде има далавера 

Е.Димитров написа:nikolae написа:Как може изобщо такава тема
... на черно
Що,какво те притеснява,за какво да им плащам 60-80% акциз на държавата,просто се усраха,един час обикалях да си намеря ротманс на 3.60,на всякъде 4.70,намерих естествено и си взех 2 стека,акоми изпадне от някъде по-евтино веднагически си взимам
не ме разбирай погрешно
аз дори не пуша /в интерес на истината никога не съм и опитвал/
просто не ми се вижда много .... морално ако щеш да се предлагат стоки на черно ей така из форумите
иначе и аз бих купил цигари, има за кого :-)
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
http://smokin4free.com/
Аз поръчвам от тия и ми ги доставят в САЩ.
Цигарите са си истински, с бандерол, произведени в Украйна и Молдова.
Добавете на всички цени $6.60 за доставка.
В БГ не знам дали ще мине пред пощите, но тук няма проблем. За да се застраховат естествено пишат че ти си ги пращаш цигарите от Киев, и ти си им получателя в съответната страна. Пращат по 2 стека в пакет за да не е съмнително, така че не се учудвайте ако поръчате 10 стека примерно и дойдат само 2. В рамките на седмица ще пристигнат и останалите. Проблема е че доставката отнема 20-30 дни, но за мен при разликата в цената е оправдано.
Аз поръчвам от тия и ми ги доставят в САЩ.
Цигарите са си истински, с бандерол, произведени в Украйна и Молдова.
Добавете на всички цени $6.60 за доставка.
В БГ не знам дали ще мине пред пощите, но тук няма проблем. За да се застраховат естествено пишат че ти си ги пращаш цигарите от Киев, и ти си им получателя в съответната страна. Пращат по 2 стека в пакет за да не е съмнително, така че не се учудвайте ако поръчате 10 стека примерно и дойдат само 2. В рамките на седмица ще пристигнат и останалите. Проблема е че доставката отнема 20-30 дни, но за мен при разликата в цената е оправдано.
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5