хора помогнете
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
хора помогнете
Значи въпроса ми е такъв.Минали месец си загубих личната карта ,отидох в 9-то РПУ подадох документи и ми дадоха едно талонче с което трябва да отида след един месец да си взема ЛК.Днес тръгвам да си търся талончето и немога да го намеря.Кажете ми за да ми издадът ново талонче, трябва ли пак да плащам нещо
Re: хора помогнете
evans написа:Значи въпроса ми е такъв.Минали месец си загубих личната карта ,отидох в 9-то РПУ подадох документи и ми дадоха едно талонче с което трябва да отида след един месец да си взема ЛК.Днес тръгвам да си търся талончето и немога да го намеря.Кажете ми за да ми издадът ново талонче, трябва ли пак да плащам нещо
Не се притеснявай, максимум да ти се скарат, понеже ще ги мързи да търсят из всички готови документи, ама ти не им се давай, кажи че просто НЯМАШ талончето и това е, а картата ти е спешна. Аз така като пълномощник поне 3-4 л.карти съм взел.
Успех!
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Пробваи с друг докумен за самоличност да си получиш новата
Примерно Паспорт международен или направо с акта за раждане
обясни там на гишето кво е станоло според мен нема да си първя и последния 

Не съм чувала за глоби, за изгубено талонче, но да не те подведа
според мен, просто иди и кажи, че си го загубил. Все пак имаш и други документи... а и де да знаеш, дали някой няма да се усети и да отиде вместо теб с него и да си присвои твоята ЛК? Всичко е възможно у нас. Ще те накарат може би да напишеш някакво обяснение в най-лошия случай, но допускам, че ще ти дадат л.карта. Все пак си е твоят удостоверяващ документ.
Вземи си всички лични документи и направо отивай. Те имат солидна база от информация, лесно могат да открият дали си ти или не си. Аз лично си видях с очите, на монитора им старата ми и открадната лична карта. Цветно при това, със старата снимка. Пазят всичко в архив и то в база, не на хартиени носители.

Вземи си всички лични документи и направо отивай. Те имат солидна база от информация, лесно могат да открият дали си ти или не си. Аз лично си видях с очите, на монитора им старата ми и открадната лична карта. Цветно при това, със старата снимка. Пазят всичко в архив и то в база, не на хартиени носители.
Да караш Peugeot е страст!
6 мнения
• Страница 1 от 1