хора помогнете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

хора помогнете

Мнение от evans » 20 Май 2005, 13:01

Значи въпроса ми е такъв.Минали месец си загубих личната карта ,отидох в 9-то РПУ подадох документи и ми дадоха едно талонче с което трябва да отида след един месец да си взема ЛК.Днес тръгвам да си търся талончето и немога да го намеря.Кажете ми за да ми издадът ново талонче, трябва ли пак да плащам нещо

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Май 2005, 13:31

ти виж първо дали
главата ти е на мястото
и после отиди в районното
да си посикаш ново - срам несрам :uups:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: хора помогнете

Мнение от xeterov » 20 Май 2005, 13:58

evans написа:Значи въпроса ми е такъв.Минали месец си загубих личната карта ,отидох в 9-то РПУ подадох документи и ми дадоха едно талонче с което трябва да отида след един месец да си взема ЛК.Днес тръгвам да си търся талончето и немога да го намеря.Кажете ми за да ми издадът ново талонче, трябва ли пак да плащам нещо

Не се притеснявай, максимум да ти се скарат, понеже ще ги мързи да търсят из всички готови документи, ама ти не им се давай, кажи че просто НЯМАШ талончето и това е, а картата ти е спешна. Аз така като пълномощник поне 3-4 л.карти съм взел.
Успех!
Say what you mean, mean what you say.
Alonso vs. Hamilton
ИЗРОД

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 20 Май 2005, 18:36

Пробваи с друг докумен за самоличност да си получиш новата :idea: Примерно Паспорт международен или направо с акта за раждане :idea: обясни там на гишето кво е станоло според мен нема да си първя и последния ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Май 2005, 21:02

naskoksan написа:ти виж първо дали
главата ти е на мястото
и после отиди в районното
да си посикаш ново - срам несрам :uups:
Човече хайде без обиди ,не питам дали главата ми е на място или не ,а просто искам съвет.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 20 Май 2005, 21:46

Не съм чувала за глоби, за изгубено талонче, но да не те подведа :uups: според мен, просто иди и кажи, че си го загубил. Все пак имаш и други документи... а и де да знаеш, дали някой няма да се усети и да отиде вместо теб с него и да си присвои твоята ЛК? Всичко е възможно у нас. Ще те накарат може би да напишеш някакво обяснение в най-лошия случай, но допускам, че ще ти дадат л.карта. Все пак си е твоят удостоверяващ документ.

Вземи си всички лични документи и направо отивай. Те имат солидна база от информация, лесно могат да открият дали си ти или не си. Аз лично си видях с очите, на монитора им старата ми и открадната лична карта. Цветно при това, със старата снимка. Пазят всичко в архив и то в база, не на хартиени носители.
Да караш Peugeot е страст!

Назад към Извън Темата