Закопчаха Николай Цонев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Закопчаха Николай Цонев

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 14:16

http://www.dnes.bg/crime/2010/04/01/zak ... ent-newest

Не не е първоаприлска шега :lol:

Арестуван е бившият военен министър Николай Цонев. Той е арестуван в ранния следобед във ВМА, съобщиха от МВР.
Минути по-рано стана ясно, че е задържан съдията от Софийския градски съд (СГС) Петър Сантиров за уреждане на съдебно дело на бившия военен министър Николай Цонев.

Така аз лично съм много доволен, първото министърче от тройната коалция ще търка дранголника по Великден :lol: Не че гнусните комунаги почитат подобни празници, ама поне нема да си пълни търбуха в неделя :lol: Съдийчето, дето е правило врътките и то заминава на топличко :lol: Дано колегите му се замислят следващия път като решат да пуснат поредния мутраген, поради липса на "доказателства", че ще е много вероятно те заемат неговото място в килийката :lol: Единственото, което мога да кажа е браво на ББ, на ЦЦ и на цялото правителство :D Мисля че има светлина в тунела. Айде весели празници и сори ако на някой му се струва темата прекалено спамерска :)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Re: Закопчаха Николай Цонев

Мнение от flame » 01 Апр 2010, 14:23

Ех, колега, колега... 99% от подкупните съдии и министри да вкарат в затвора - много хора ще се намерят, които да се заядат за останалия 1% :kuku: :mhihi:
Иначе и мен ме кефи как здраво барат тия - особено след като остраниха собствения си министър (за което се иска доста кураж и политическа воля) ;)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 01 Апр 2010, 15:12

:lalala:

Нямам друг коментар :mrgreen:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Апр 2010, 16:35

ай нека го осъдят и тогава да се радваме! а че в БГ вкарват в ареста като наказание /особено преди празниците/ ,а в другите страни тва е мярка за неотклонение е друг въпрос. иначе тоа ми е точно никъв и ако успеят да му съберат доказателства-да го вкарат!

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 18:39

Бившият военен министър е задържан във ВМА, в момент, в който е получавал болничен лист, обясни Бойко Найденов. По думите му Цонев трябвало да получи болничния, за да избегне явяването на разпит по делото, а разследващите са знаели за уговорката като са я контролирали.

Същевременно от ВМА съобщиха, че Цонев е бил приет в понеделник с диагноза "Deviatio septi nazi" или изкривяване на носната преграда, заради която имал затруднения при дишане през носа. Вчера той е бил опериран.

Горкия, са ще требва да диша през гъзЪ :lol: А като го опнат манафите в килията, може да се задуши :lol:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Апр 2010, 19:30

Друго си е в Китай-с въженцето на площадя :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Апр 2010, 19:35

Bogat-Beden написа:Друго си е в Китай-с въженцето на площадя :mhihi: :mhihi:
:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Апр 2010, 20:11

http://www.dnes.bg/video/2010/04/01/tyi ... ntar.88750

Eто и клип от закопчаването. :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 20:15

Тея грам не си поплюват :mhihi: И как го нахраниха - тъй като си абсолютен престъпник , долу на земята :mhihi: Да точно такъв си е и той и останалите, браво още веднъж :clap:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Апр 2010, 20:18

dimithur написа:Тея грам не си поплюват :mhihi: И как го нахраниха - тъй като си абсолютен престъпник , долу на земята :mhihi: Да точно такъв си е и той и останалите, браво още веднъж :clap:

Малко в стил ранен Стивън Сегал,ама беше весело :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 01 Апр 2010, 22:41

Има още много като него за дранголника. И дано да ги вкарат! То бива крадене ама чак пък толкова да се олеят :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Апр 2010, 22:56

искам да натъртя ,че коментирам не дали бившият министър е виновен или не ,а начина ,по който мвр го арестува,думите на там наблюдаващия или къв е прокурор и отношението на полицаите... има клип с ареста,пуснат от мвр и една камара народ се кефи!
това -бившето правителство няма как да ми е мило ,щото беше червено ,но тва ,което виждам и чувам сега е комунизъм в най-тъпата му форма и ми навява мисли за 9.септ.1945 или за сталинизъм. ако са събрали доказателства -нека го съдят и осъдят, но навика просуратурата и мвр да ползват мерките за неотклонение като наказание е достоен за погнуса.
за мен демокрацията не е това и не е разтрела на злосторниците преди да са ги осъдили като такива ,а отделно знам, че днес ще е с цонев ,а ако им хареса ще се продължи и с всеки обикновен гражданин.....! а най-смешното е ,че сънародника-зрител се кефи масово на тоя театър и злобее....! а още по-смешното е ,че като осъди цонев държавата в страсбург за излишно проявено насилие от мвр при ареста същият тоя сънародник-зрител ще плати присъденото....
ето и клипа: който иска да злобее,а който може да гледа и мисли/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/04/ ... addcomment
ако пък някой толкова му се разсъждава ,а не му се гледат пуканки-да попрочете и коментарите под клипа.....

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 23:00

Mи пича ощетил държавата с некакви си 8 милиона (засега за толкова се знае, може и повече да са ) И въобще какви са тея терминологии ощетил ? Това си е направо кражба :banghead: Я си представете, че аз или вие, отидем в една банка, думнем 8млн и ни хванат - сигурно веднага ще ни праснат по един доживотен без право на замяна :kuku: Ма тея великите вождове ощетевят, корумпират, спонсорират - все така завоалирано ни го съобщават :evil: Браво и на следователя, дето не се е изкушил да се нагуши със 75 хилки , ми си е свършил работата като хората. Евалата на такива хора !
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 23:09

SKISA написа:искам да натъртя ,че коментирам не дали бившият министър е виновен или не ,а начина ,по който мвр го арестува,думите на там наблюдаващия или къв е прокурор и отношението на полицаите... има клип с ареста,пуснат от мвр и една камара народ се кефи!
това -бившето правителство няма как да ми е мило ,щото беше червено ,но тва ,което виждам и чувам сега е комунизъм в най-тъпата му форма и ми навява мисли за 9.септ.1945 или за сталинизъм. ако са събрали доказателства -нека го съдят и осъдят, но навика просуратурата и мвр да ползват мерките за неотклонение като наказание е достоен за погнуса.
за мен демокрацията не е това и не е разтрела на злосторниците преди да са ги осъдили като такива ,а отделно знам, че днес ще е с цонев ,а ако им хареса ще се продължи и с всеки обикновен гражданин.....! а най-смешното е ,че сънародника-зрител се кефи масово на тоя театър и злобее....! а още по-смешното е ,че като осъди цонев държавата в страсбург за излишно проявено насилие от мвр при ареста същият тоя сънародник-зрител ще плати присъденото....
ето и клипа: който иска да злобее,а който може да гледа и мисли/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/04/ ... addcomment
ако пък някой толкова му се разсъждава ,а не му се гледат пуканки-да попрочете и коментарите под клипа.....

Е аре аман от демокрация. Аз си мисля, че още не сме дорасли за такава форма на управление. Ние от комунизъм, директно минахма на някаква форма на олигархо-анархо шаманизъм ! Аре стига толкова. И какво могат да осъдят с тая прокиснала прокуратура със съдии комунистчета, дето единствената им работа там е да се чудят от кой да изкрънкат рушвет, щото видите ли, те си платили една торба пари на красьо черничкия, за да заемат топло местенце в съда и са требва да си избиват потрошените пари. Мисля че в случая има достатъчно доказателства, че е ВИНОВЕН - за даване на подкуп. И мястото му е именно в дранголника, или требва да го пуснат, че с откраднатите пари пак да лети налево надесно и да подкупва ??? Дееба и нещастния мутраген, дано и дружките му скоро се озоват при него :evil: Да ги набутат в една обща килийка, да сложат по една камера и да пуснат по нова биг брадър призън :mhihi:
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Апр 2010, 23:14

ми пича първо ше требва да докажат ,че го е направил...! до къде го докарах да говоря на страната на министър от червено правителство!!!!!!!! пича не е оказал съпротива ,че да го водят с ръце на тавана,да го карат да ляга на земята и да му казват ,че е престъпник преди съда да се е произнесъл. и тва ,че някъде в нета пише ,че е взел,откраднал или ощетил с 8млн не върши работа в съда ,а па особено в страсбург....,където сигурно ще трябва всички ние да платиме за тая тъпа пиар акция. и като е толкова важно да го заключат точно сега къде бяха 8 месеца,през които спокойно е можел да си опече докучентите ,та са трябва да го арестуват...!?!? ма нека има зрелища като няма хляб.....са е момента да се пратят кьоравите на цирк, за да не пискат много като останат без работа...
и как го мислиш ,че има достатъчно доказателства!?!? щото го пише на компютъра ли!?ти там ли беше като го е давал!?
ма ква демокрация бе-яко комунизъм пак и ше ни дойде акъла!!!!!!!! най-големият кеф за диктаторите е като самият народ иска желязна ръка. ма после ,че щяла да го шляпа и него не мисли...

Следваща

Назад към Извън Темата