Какво, България ли?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Какво, България ли?!

Мнение от S-stail » 24 Май 2005, 16:42

Една интересна статия..........
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1519

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 24 Май 2005, 17:04

МОЛЯ ВСИЧКИ КОИТО ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ БЪЛВАТ ГЛУПОСТИ ЗА ТОВА КОЛКО ГАДНО Е В БЪЛГАРИЯ ДА ПРОЧЕТАТ ТАЗИ СТАТИЯ, ЧОВЕКА ГО Е КАЗАЛ ТОЛКОВА ЯСНО И ПРОСТО ЧЕ ДОРИ И ВИЕ ЩЕ ГО СХВАНЕТЕ. :1: :1: :1:

П.С.

"...моята България, която никой не може да ми вземе, защото я нося в сърцето си, а там тя е недостижима за цялата отрова и сган.

...моята България, която виждам, когато вървя през Странджа и Стара планина.

...моята България, която създавам ежедневно с кървав, почти денонощен труд и знам, че накрая ще я създам.

...моята България, която сравнявам с Германия, Франция, Италия, Гърция, Чехия, Унгария, Словения, Хърватска, когато пътувам през тях и сравнението не е в тяхна полза.

...моята България, която виждам през очите на всичките си приятели и много роднини, които я напуснаха заради по-изгодни оферти, но всеки път, когато си тръгват оттук плачат.

...моята България, в която един ден ще се разхождат спокойни, усмихнати, много-работещи, но и много-получаващи хора.

...моята България, която след като е била тотално опустошена, разграбена и съсипана ще възкръсне като Феникс от пепелта и ще го начука на песимистите. "

Това ме насълзи :bgflag:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 24 Май 2005, 17:06

Евала, това е оптимистична статия zа БГ-оптимиzна, а не поредната песимистична zа еврооптимиzма! :lol:
А ще мине още иzвестно време и мойто поколение (85) ще управлява, тогава очаквам да се променят някои неща 8) ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 24 Май 2005, 17:14

ivo написа:А ще мине още иzвестно време и мойто поколение (85) ще управлява, тогава очаквам да се променят някои неща 8) ;)

Батенце без да искам да те обиждам ама айде моля те след 84 набор другите само да копат ниви и да леят стоманени профили и никой да не управлява, щото те не могат собствения си живот да управляват та камо ли на някой друг.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 24 Май 2005, 17:40

Така раzправяше един дърт математик даскал, че от хората zавършили след 85та програмисти не става :mhihi: Аz пък съм на мнение, че от човек zавършил икономика в БГ по времето на комуниzма, добър икономист не става :winky: По същата логика не бих се качил и в самолет при някой, летял само на Microsoft Flight Simulator ;)

Иначе бате виж хора ще се намерят, най-малкото сред хилядите млади българи, които учат в чужбина в момента и които с кеф ще се върнат да помогнат (а и zа пари :lol:), щом БГ според теб поради някаква причина няма да може сама да проиzведе кадърни хора след 84, а само леари и копачи :confused:.
Това не раzбирам, как можеш да говориш толкова гордо zа България и после да кажеш лека ръка, че младите са тъпаци :dunno:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Май 2005, 17:57

най-малкото сред хилядите млади българи, които учат в чужбина в момента и които с кеф ще се върнат да помогнат

Не знам колко са много дето ще се върнат, но от този форум има 2ма. ;) :have one:

:bgflag:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 24 Май 2005, 18:42

WeiSTD написа:
най-малкото сред хилядите млади българи, които учат в чужбина в момента и които с кеф ще се върнат да помогнат

Не знам колко са много дето ще се върнат, но от този форум има 2ма. ;) :have one:

:bgflag:

3мa :D :bgflag:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 24 Май 2005, 19:07

Аз не мисля че в Българиа е лошо да живееш,ако си кадърен винаги ще си намериш работа и то добра .Повечето които се оплакват са хора без никакви цели и без никакво образование ,които седят по цял ден в кафетата и реват колко тежко е в Българиа.Имам много приатели които са бачкали на запад и са ми разправяли ,че нещата не са така както тука ,хората си искат образование.Нямаш ли образование си гола вода ,а ние искаме да искарваме пари без да си мърдаме задниците ,просто нестава .Другото нещо в Българиа хората незнаят как да работят.Даже ще ви дам пример .Вчера отивам да си купя сладолед ,отивам в магазина а отпред пред вратата седи момето и пуши .Като джентълмен и казвам добър ден ,радвам се че виждам такова красиво (в мисълта дебело създание)момиче,тя ми отговаря кво искаш, (да ти го )един сладолед .Тя ми отговаря чай да си изпуша фаса ,чакам,чакам и след две минути спира едно bmw ,хвърля фаса и усмихната влиза вътре да обслужва клиентите.Накрая като ги обслужи дойде моя ред .Такива хора според вас биха ли прокопсали назапад

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Май 2005, 20:15

S-stail написа: . . .

Евала :) :bgflag: :bgflag: :bgflag:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 24 Май 2005, 20:33

И на мен ми е писнало от мърморковци,който само псуват държавата и всичко в нея!
България Над Всичко:bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 24 Май 2005, 21:34

Мен ме кефи в България!Аз си обещавам(на себе си),че никога няма да напусна България да живея другаде!Е,верно е,че съм малък,ама в момента така си мисля!Тука всеки разправя-нема работа,нема пари...е верно че е един ШИТ в България ама те и гледат по филмите- "на запад" че има много пари и викат айде-отивам са ше сабирам от закуски и ше отида!там си бършат задниците с пари!Е добре де!Хубаво!По-големи са заплатите,по-хубаво е(въпреки че от България според мен по-хубаво няма),по-чисто е,по-хубави коли!Ама никой не забелязва че имат време да си починат само в неделя,че те се сцепват от бачкане и за тва имат пари...освен някои п****и дето си седят в басейна на вилата от 500 кв.м и си пият малибуто...купено с парите на тати,дето си е скъсал задника да си създаде връзки,да продава наркотици и да учи синчето на "хубави" неща!Да ви кажа-трябва да имате мнооого пари зада си купите или наемете апартамент извън гетото!Хората дет най-често ги дават по филмите(средната класа)тука са едва ли не с доходите на "високата" класа в България!
После разправят"Управлението е зле"еми кой го избира бе?Вие го избирате!Щото ви обещават наденички и бира от 50ст. в предизборния ден и да посадят трева пред блока,те да има къде да си хвърлят боклука от прозореца! :roll: Вий кво си мислите?Че катаджийте са се родили подкупни ли?Всеки човек е алчен-малко или много...Просто някой е решил да се засили,щото му е здрава и яка колата,хванали са го катаджийте и той им дал пари,че са му ценни останалите 2-3 точки в книжката от такива изяви!И после викаме че катаджийте са тапанари...еми като им даваме пари как няма да са подкупни?Х-тийм са го казали "На българския народ му е достатачно да се наяде,напие и напуши"...Потънали сме ин да дийп шит ама както го каза пича "ше се оправиме!"
Честит ви празник!
Малко се поотплеснах...Сигурно има грешки...Писах го набързо...
Live it like you Love it

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Май 2005, 22:15

evans написа:Аз не мисля че в Българиа е лошо да живееш,ако си кадърен винаги ще си намериш работа и то добра .Повечето които се оплакват са хора без никакви цели и без никакво образование ,които седят по цял ден в кафетата и реват колко тежко е в Българиа.

Ей за тва ти изказване приятелю, мога да кажа, че си в голяма грешка, не защото такива хора няма, а защото такива каквито описваш са около 10% от всички безработни! Аз също мислех така докато не почнах да търса работа и какво да ти кажа......мизерия.

А за тези които си търсят конфликти във форума мога да кажа, че всеки си има мнение, след като съм в България значи нещо в нея ме спира и ще продължавам да мърморя докато нещата не се оправят, защото права имат тези които ги търсят, а не тези които си траят.

И накрая поради естеството на темата и знаейки реакциите на някои от вас, няма да продължа да участвам в обсъждането и. Това е личното ми мнение, което исках да споделя с вас и то няма да се промени!!!
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Май 2005, 22:16

evans написа:Аз не мисля че в Българиа е лошо да живееш,ако си кадърен винаги ще си намериш работа и то добра .Повечето които се оплакват са хора без никакви цели и без никакво образование ,които седят по цял ден в кафетата и реват колко тежко е в Българиа.

Ей за тва ти изказване приятелю, мога да кажа, че си в голяма грешка, не защото такива хора няма, а защото такива каквито описваш са около 10% от всички безработни! Аз също мислех така докато не почнах да търса работа и какво да ти кажа......мизерия.

А за тези които си търсят конфликти във форума мога да кажа, че всеки си има мнение, след като съм в България значи нещо в нея ме спира и ще продължавам да мърморя докато нещата не се оправят, защото права имат тези които ги търсят, а не тези които си траят.

И накрая поради естеството на темата и знаейки реакциите на някои от вас, няма да продължа да участвам в обсъждането и. Това е личното ми мнение, което исках да споделя с вас и то няма да се промени!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 24 Май 2005, 22:20

Браво, Блясъчко! Дано, като започнеш сам да си плащаш сметките, да си развил мисленето си в същата посока!
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Май 2005, 22:27

BMW8 написа:А за тези които си търсят конфликти във форума мога да кажа, че всеки си има мнение, след като съм в България значи нещо в нея ме спира и ще продължавам да мърморя докато нещата не се оправят, защото права имат тези които ги търсят, а не тези които си траят.

Не мислех да коментирам темата, защото съм го правил доста пъти, но просто не се сдържах...
Приятел, какво те кара да мислиш, че нещата ще се променят сами или с факта, че си избрал този или онзи?!?Нещата навсякъде се случват с много, много бачкане, а не с хленчене колко ни е тежко и колко неоценеи сме...
Най ми е любимо като каже някой "Тая държава нищо не е направила за мен".... А ти какво направи за нея? :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата