Издирвам е39 сива дизелова

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Издирвам е39 сива дизелова

Мнение от antx » 04 Апр 2010, 9:22

Издирвам е39 сива дизелова рег номер СА 7144 .. който има информация за местоположение да ми се обади на тел 0894 774 007 или да пише в скайп riddick_s86
колата е отдадена на лизинг и човекът се укрива и не плаща вече 2 месеца,някои ще кажат оплачи се в полиция но предпочитам засега да не ги намесвам това ще е 2ра стъпка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Издирвам е39 сива дизелова

Мнение от Любо Мегов » 05 Апр 2010, 14:12

ако лизинга е само на база лична договорка, а не е през лизингова компания полицията не може да направи нищо, спора се решава в съда...

Потребител
Аватар

Мнение от antx » 16 Апр 2010, 20:30

колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 16 Апр 2010, 20:43

antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване

:shock: :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 16 Апр 2010, 21:12

ME4KY написа:
antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване

е кво , важното е че системата работи :dunno:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 16 Апр 2010, 21:44

ME4KY написа:

кое ти е толкова странно, че такова лице даваш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 16 Апр 2010, 22:24

JOGI написа:
ME4KY написа:

Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи .... :!: Дали ша ти е яко.... :conf:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Апр 2010, 23:12

ME4KY написа:
JOGI написа:
ME4KY написа:

Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи .... :!: Дали ша ти е яко.... :conf:

Тва не значи, че не трябва да си плаща лизинга...Поел е дълг...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Апр 2010, 0:19

ME4KY написа:Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи .... :!: Дали ша ти е яко.... :conf:

А ти пОмисли малко повече и първо се сети че думата "схема" не е само синоним на "далавера", "измама" и т.н. :!:
Също пОмисли че човек си е в правото да си търси колата след като не му се плаща лизинга :winky:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Апр 2010, 0:30

Хмм е колега, ти големия талон, не си ли си го запазил в тебе, докато ти я изплати ? :shock: Каква е тая заложна, дето я е взела колата, са им се очертават доста неприятности и на тях май :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Апр 2010, 0:43

VesoPesa написа:
ME4KY написа:Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи .... :!: Дали ша ти е яко.... :conf:

А ти пОмисли малко повече и първо се сети че думата "схема" не е само синоним на "далавера", "измама" и т.н. :!:
Също пОмисли че човек си е в правото да си търси колата след като не му се плаща лизинга :winky:

Ти па от де изкочи...
Помислих аз :mhihi: :mhihi: Човека щом му е гласувал доверие и му е дал колата...си носи последствията :winky: Ти ако си дадеш колата,не ми са верва да не си я търсиш,то просто не вярвам да има такъв който нема да я търси (даже съм сигурен че 1 час след срока ша го погнеш :mhihi: :mhihi: ) Друг е въпроса дали е далавера :dunno: Сега в момента е много рисково да се дава нещо на изплащане...даже и с договори...даже и на познати,просто до там сме стигнали :dunno: Всеки гледа за далавери,заеми :paranoid: Даже :cop: си вършат работата :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Апр 2010, 0:52

От колибата изкочих :mhihi:

И смени дилъра че си бетер Мисия Лондон :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кво доверия, кви последствия :mhihi:

То по твоята логика и банките като не йм връщаш кредита да пият по една водица а? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Апр 2010, 4:44

VesoPesa написа:От колибата изкочих :mhihi:

И смени дилъра че си бетер Мисия Лондон :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кво доверия, кви последствия :mhihi:

То по твоята логика и банките като не йм връщаш кредита да пият по една водица а? :mhihi:

точно да знаеш, че пият по една водица :mhihi: :mhihi: :mhihi:

има едни съдии изпълнители, които са много приятни хора, така да се каже - да не ги срещаш :lol:

по темата: и аз си помислих същото - важното е, че правосъдната система работи :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Апр 2010, 9:49

vicho написа:има едни съдии изпълнители
:roll: Kaжи некой свестен и ако му обясним проблема и ми помогне ша черпим :winky: ....шото има един дето ми бави едни 5 хилки.......
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Апр 2010, 10:18

ME4KY написа:
vicho написа:има едни съдии изпълнители
:roll: Kaжи некой свестен и ако му обясним проблема и ми помогне ша черпим :winky: ....шото има един дето ми бави едни 5 хилки.......

Само с "обясняване" дори и едни яки момченца дето с това се занимават няма да ти обърнат внимание, да не говорим за съдия-изпълнител :roll:
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата