Издирвам е39 сива дизелова
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Издирвам е39 сива дизелова
Издирвам е39 сива дизелова рег номер СА 7144 .. който има информация за местоположение да ми се обади на тел 0894 774 007 или да пише в скайп riddick_s86
колата е отдадена на лизинг и човекът се укрива и не плаща вече 2 месеца,някои ще кажат оплачи се в полиция но предпочитам засега да не ги намесвам това ще е 2ра стъпка
колата е отдадена на лизинг и човекът се укрива и не плаща вече 2 месеца,някои ще кажат оплачи се в полиция но предпочитам засега да не ги намесвам това ще е 2ра стъпка
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Издирвам е39 сива дизелова
ако лизинга е само на база лична договорка, а не е през лизингова компания полицията не може да направи нищо, спора се решава в съда...
колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ME4KY написа:antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
![]()
е кво , важното е че системата работи

ME4KY написа:antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
![]()
кое ти е толкова странно, че такова лице даваш
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
JOGI написа:ME4KY написа:antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
![]()
Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи ....

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
ME4KY написа:JOGI написа:ME4KY написа:antx написа:колата е намерена със съдействие на криминална полиция била е заложена на заложна къща и те са я поскрили добре но все пак се установи местонахождението чрез акция върху лицата замесени по случая лизингополучателя ще бъде съден за обсебване
![]()
Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи ....Дали ша ти е яко....
Тва не значи, че не трябва да си плаща лизинга...Поел е дълг...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ME4KY написа:Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи ....Дали ша ти е яко....
А ти пОмисли малко повече и първо се сети че думата "схема" не е само синоним на "далавера", "измама" и т.н.

Също пОмисли че човек си е в правото да си търси колата след като не му се плаща лизинга

Хмм е колега, ти големия талон, не си ли си го запазил в тебе, докато ти я изплати ?
Каква е тая заложна, дето я е взела колата, са им се очертават доста неприятности и на тях май 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:ME4KY написа:Ми тва,че може и да не е схема...пОмисли малко ако пича си е взел кола на изплащане,и в последствие требе да я заложи ....Дали ша ти е яко....
А ти пОмисли малко повече и първо се сети че думата "схема" не е само синоним на "далавера", "измама" и т.н.![]()
Също пОмисли че човек си е в правото да си търси колата след като не му се плаща лизинга
Ти па от де изкочи...
Помислих аз

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
От колибата изкочих
И смени дилъра че си бетер Мисия Лондон
Кво доверия, кви последствия
То по твоята логика и банките като не йм връщаш кредита да пият по една водица а?

И смени дилъра че си бетер Мисия Лондон

Кво доверия, кви последствия

То по твоята логика и банките като не йм връщаш кредита да пият по една водица а?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
VesoPesa написа:От колибата изкочих![]()
И смени дилъра че си бетер Мисия Лондон![]()
![]()
![]()
Кво доверия, кви последствия![]()
точно да знаеш, че пият по една водица

има едни съдии изпълнители, които са много приятни хора, така да се каже - да не ги срещаш

по темата: и аз си помислих същото - важното е, че правосъдната система работи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
vicho написа:има едни съдии изпълнители

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ME4KY написа:vicho написа:има едни съдии изпълнителиKaжи некой свестен и ако му обясним проблема и ми помогне ша черпим
....шото има един дето ми бави едни 5 хилки.......
Само с "обясняване" дори и едни яки момченца дето с това се занимават няма да ти обърнат внимание, да не говорим за съдия-изпълнител

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2