Champions League - Мнения,Коментари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще вземе купата на 22 май ?

Анкетата свършва на 23 Май 2010, 0:34

Barcelona
19
58%
Bayern
6
18%
Lyon
4
12%
Internazionale
4
12%

Общо гласове : 33
ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Champions League - Мнения,Коментари

Мнение от EcLipSeR » 07 Апр 2010, 0:34

Знам,че има мн фенове на футбола тук,за това нека да направим една анектка като за начало и да споделим своята прогноза.
Като за начало моя фаворит е Барса ,който гледа днеска мача може да ме разбере просто това е отбора от който всички трябва да се учат ,как се играе хем красив, хем ефективен футбол с много пасове и разигравения, доста добър мач без Анри и Ибрахимович, но честно казано Меси играе колкото тях 2мата :mhihi: :mhihi:
Този отбор ще играе според мен на финал и ще спечели.
Знам ,че след утре още 2 отбора ще отпаднат от наща анкетка за това ще е упдейтна утре. Мойте прогнози са: Байер бие (знам ,че има мн фенове на Ман Ю тук) ама без Руни нз какво ще направят просто,Бербо са е разиграл последните мачове ,но ме съмнява да е толкова ефективен колкото Руни , но всичко ще се види утре.. Лион и Бордо ... аз залагам за Бордо те са в по добра форма според мен този сезон и не случайно са по-напред в класирането пред Лион..
Финал - Барса vs Байер (мое мнение)
Последна промяна EcLipSeR на 08 Апр 2010, 2:09, променена общо 1 път
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Re: Champions League - Мнения,Коментари

Мнение от skoklev » 07 Апр 2010, 0:37

Този Меси... Не ми се говори ! :clap: По едно време си правеше майтап... Но искрено се надявам Барса да не стане шампион тази година...Писна ми всяка година едно и също :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 07 Апр 2010, 0:43

EcLipSeR написа:... но честно казано Меси играе колкото тях 2мата :mhihi: :mhihi:

Меси играе, колкото половин отбор.... :mhihi: Ако продължи така, не виждам кой ще спре Барса, но пък аз залагам на Интер. Жозе Моуриньо си знае работата.... :mhihi: Мисля, че те ще спечелят май накрая.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 07 Апр 2010, 0:51

gold_1 написа:

Меси играе, колкото половин отбор.... :mhihi: Ако продължи така, не виждам кой ще спре Барса, но пък аз залагам на Интер. Жозе Моуриньо си знае работата.... :mhihi: Мисля, че те ще спечелят май накрая.[/quote]
Жозе Моуриньо е наставника с най мн играни финали от всички останали в момента (изключвам Алекс) но последните години Жозе Моуриньо класираше Челси поне на полуфинал и пак единствената му титла остана с Порто, тактик си е ,но според мен Интер не са отбора(стила на игра) който той налага като трениор, италянската игра е защита с победи с 1,2 максимум гола по възможнот с 0 вкарани в твойта врата ...
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 07 Апр 2010, 0:57

barca или inter 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 07 Апр 2010, 1:06

БАРСА! :bowdown:
21/02/08...speechless

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Апр 2010, 1:43

Логичния финал е Барса-Ман Юнайтед,но като отбор никой не ме кефи тази година.......много набедени звезди и таланти,но едни и същи решават мачовете (Меси,Руни,Роналдо...)
Ако някой от тримата не играе-мачовете стават скучни и всеки един от техните отбори е склонен да направи (Х) или загуба
Верно е,че това са топ нападатели,но все пак всички останали взимат по 100К на седмица и в съвременния футбол се играе 4-4-2 или 4-3-3

-Иначе ей така от куртоазия гласувах за Меси и неговата Барцелона-просто тази вечер се видя,че Аржентинеца надмина Марадона.....ако продължава така скоро ще стигне класата на Бербатов :mhihi:
Както е казал Стоичков:
самтаймс уин-самтаймс люн - обаче Меси ще вдигне купата на КЕШ в Мадрид
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 07 Апр 2010, 7:54

и мен ми се гледа барса - байерн ... финал (въпреки че съм за РМ и щеше да е хубаво на техния стадион да спечелят ШЛ) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 07 Апр 2010, 9:50

тоя вчера как оМеси 4 козунака не е истина :mhihi:

за мен финала ще е БарЦИлона/Юнайтед, но с тази си игра тия каталунци ше се запишат май в историята като първите спечелили трофея и защитили го на следващата година ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 07 Апр 2010, 11:08

BiTurbo написа:тоя вчера как оМеси 4 козунака не е истина :mhihi:

за мен финала ще е БарЦИлона/Юнайтед, но с тази си игра тия каталунци ше се запишат май в историята като първите спечелили трофея и защитили го на следващата година ;)

Беше деня на Меси снощи.Каквото решение да вземеше на 95% се получаваше.С тази игра няма кой да спре Барса.
Любимите ми отбори са Мани Юнайтед и Барцелона.
Дано и двата отбора да играят на финала в Мадрид.

п.с.На Юнайтед ще им е по трудно довечера без Руни,но дано и Бербо да има ден.Гласувах за Бербо че ще вдигне купата на 22 май.
Последна промяна nakoone на 07 Апр 2010, 11:10, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 07 Апр 2010, 11:10

Снощи Барселона показа как се играе футбол,Арсенал просто на моменти не можеше да разбере какво става.
Тази вечер няма да се учудя ако Байерн катурнат и Манчестър,все пак Уейн Руни ще отсъства,а нашия Бербатов изобщо не го броя.
:driving: :dunno: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 07 Апр 2010, 11:31

Ако Барса продължава да играе по този начин, просто няма кой друг да им вземе титлата.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 07 Апр 2010, 12:10

Защо няма отговор Лео Меси :mhihi: Най-добрия на планетата за момента :bowdown: както каза коментатора дайте му само вратар :mhihi:
Иначе Барса или Юнайтед :)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 07 Апр 2010, 12:26

EcLipSeR написа:Знам,че има мн фенове на футбола тук,за това нека да направим една анектка като за начало и да споделим своята прогноза.
Като за начало моя фаворит е Барса ,който гледа днеска мача може да ме разбере просто това е отбора от който всички трябва да се учат ,как се играе хем красив, хем ефективен футбол с много пасове и разигравения, доста добър мач без Анри и Ибрахимович, но честно казано Меси играе колкото тях 2мата :mhihi: :mhihi:
Този отбор ще играе според мен на финал и ще спечели.
Знам ,че след утре още 2 отбора ще отпаднат от наща анкетка за това ще е упдейтна утре. Мойте прогнози са: Байер бие (знам ,че има мн фенове на Ман Ю тук) ама без Руни нз какво ще направят просто,Бербо са е разиграл последните мачове ,но ме съмнява да е толкова ефективен колкото Руни , но всичко ще се види утре.. Лион и Бордо ... аз залагам за Бордо те са в по добра форма според мен този сезон и не случайно са по-напред в класирането пред Лион..
Финал - Барса vs Байер (мое мнение)

Колега личи си колко следиш футбол :mhihi: Бордо инкасираха 3 поредни загуби и в момента са на 4 място в класирането, въпреки че изостават на 1 точка от първия, който е Лион.. и след резултата от първия мач трябва да стане огромно чудо за да се класират напред... в анкетата гласувах за Байерн, защото са ми любим отбор и се надявам да треснат "мечтита на стадиона" и после Бербо-сметеников да пие една студена вОда от Благоевградската чешма, след като го върнат обратно на Пирин :mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Апр 2010, 13:23

It was a bit Messi last night in Barcelona .. :mhihi:

Макар, че Барселона са най-добрият отбор в Света никой не може да предвиди кой ще спечели ШЛ тази година.

Да, те изглеждат като най-големия фаворит, но отбори като Лион винаги са доказвали, че невинаги по-добрият отбор побеждава.

Гласувах за Барса, стискам палци за Бербо ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Следваща

Назад към Извън Темата