за и против легналите полицаи
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- коколино джантино
- Потребител
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: летяща чиния бмв
за и против легналите полицаи
искам да попитам вас водачи на бмв и всички други които искате да карате бмв
нормално ли е на всека улица и на всеки пет метра да се слагат тези легнали полицаи
и при това толкова са вредни че няма и на къде
по скоро са предпоставка за птп от колкото превенция за да се спира на пешеходна пътека,а да не говорим че унищожават окачването на колите ни и допринасят за повече харчене на гориво а то нee никак евтино
нормално ли е на всека улица и на всеки пет метра да се слагат тези легнали полицаи
и при това толкова са вредни че няма и на къде
по скоро са предпоставка за птп от колкото превенция за да се спира на пешеходна пътека,а да не говорим че унищожават окачването на колите ни и допринасят за повече харчене на гориво а то нee никак евтино
Re: за и против легналите полицаи
бе то аз съм против и дупките по пътищата ама на кой му е през *** 

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
То поне да ги боядисваха да се виждат...аз съм за, но само около училищата, детските градини и т.н. Едно 50% от легналите полицаи са на места, където няма никакъв смисъл от тях...
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
Защо смяташ че няма смисъл от тях... ? За да можеш в малките улички да вдигаш 200км/ч ли ? Единственото лошо нещо е че се правят мн некачествено и неса боядисани така че дасе виждат...Иначе съм за легналите полицаи....
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз съм против, защото с този асфалт може да се запълни някоя дупка. Освен това повечето джипове минават с висока скорост през тях без проблем и ефекта е нулев.
Никой не мое ма връне на селу!
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Ми то по нашите остатъци от пътна мрежа, е все едно да направиш хълм, между две долини! Иначе съм ЗА ограничаването по всевъзможен начин на скоростта в районите на училища, болници и др. Мразя необозначените, небоядисани, едновремешни бубуни!!
Mи разбира се, че съм за . Ама да се правят кадърно - да си има знак, да са боядисани и най-вече да не стърчат по 1 метър над земята 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
хората са измислили гумени легнали полицай, в комбинация с дупките вършат перфектна работа, няма нужда да се строят ПЛАНИНИ
за гумените

за гумените

You said: "Time will change!" What if it changes you?
законен легнал полицай е този който има светлоотразяваща маркировка и указателен знак поне 100 метра преди него. всичко друго е фалшименто и можеш да го унищожиш.
гледам в нашата махала са направили маркировка и сложиха легнали полицаи. самата улица е каруцарски път..толкова дупки че минаването даже с първата скорост е опасно. но сложиха маркировка (непрекъсната даже) и легнали полицаи. естествено 2-3 тираджии преминавайки активираха спирачката на ремаркето нарочно и се унищожиха
гледам в нашата махала са направили маркировка и сложиха легнали полицаи. самата улица е каруцарски път..толкова дупки че минаването даже с първата скорост е опасно. но сложиха маркировка (непрекъсната даже) и легнали полицаи. естествено 2-3 тираджии преминавайки активираха спирачката на ремаркето нарочно и се унищожиха

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Около училища,детски градини,болници,опасни за пешеходци пътища ЗА
Иначе ми е идвало да слеза пред легналия полицай и

Speed?

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Абсолютно за обаче да са с маркировка и да си има знак и да не са от тея гумените щото се късат лесно ами да ги напраят като в Стара Загора да няма начин да минеш с повече от 5 км па ако ще и с Хамър да си 

vicho написа:хората са измислили гумени легнали полицай, в комбинация с дупките вършат перфектна работа, няма нужда да се строят ПЛАНИНИ![]()
за гумените
Гумените сякъш са много некачествени.. При нас вече за трети път ги сменят.. (Ст.град)
Иначе съм твърдо "За" легналите полицаи.., направен кат хората..с маркировка.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
+1 ЗА гумените или ако не са да са стандартизирани със сходни размери като на гумените!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
+1 но само за ниските(гумените).Ако си с наистина ниска кола забрави да минеш през асфалтовите без поражения.
DanielzZz написа:+1 но само за ниските(гумените).Ако си с наистина ниска кола забрави да минеш през асфалтовите без поражения.
Aми да си имаме уважението, ама наистина ниските коли са за пистата

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3