Проблем с каско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3

Проблем с каско

Мнение от Nikoleta » 13 Апр 2010, 17:19

Здравейте
на 05/04/2010 катастрофирах с БМВ 330D!Застрахована съм в БУЛ ИНС за 16600лв!При първия оглед бяха описани 30 щети,като за втори предстои оглеждане на двигател,ходова част,носач-преден,картер,радиатор и тн!
За седмицата която мина от инцидента ме викнаха 3 пъти в офиса в Бояна и проведохме над 10 разговора за уточнение за втори оглед,които беше насрочен за днес ,но се отложи отново за четвъртък!Информацята която получавам от служителки на компанията е различна всеки път!Първоначално не беше тотална щета,след няколко часа ми казаха
че е тотална!На следващия ден отново в Бояна ми казаха че трябва да реша дали искам сервиз или изплащане по експертна оценка!Попитах в крайна сметка каква е щетата и защото не ми е ясно при тотална защо ме питат за сервиз и ми беше отговорено цитирам "Как така каква е щетата?Не мога да ви кажа"!Потърсих брокера при които съм сключила застраховката с идеята като предствител на компанията да успее да получи нужната информация!на него му беше отговорено че е тотална шета,НО....следващия ден когато отново трябваше да отида в БУЛ ИНС служителка отново ми обясни че май не било тотална!Тук ще спестя разтягането на локуми относно дали трябва да внеса останалите вноски по каското или ще се приспаднат от обещетението и тн!В крайна сметка за периода на изплащане също никой няма идея колко време отнема!При положение че в договора пише до няколко дни след събирането на нужните документи Оказва се,че договора за каското с точките за шети,обещетения и тн не може също да ми даде информацията защото нищо от казаното от служителите не съвпада с това което пише в него!

ще съм много благодарна,ако някой сподели личния си опит!
Благодаря предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ITALO BUSINESS

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с каско

Мнение от kdl » 13 Апр 2010, 18:39

Кофти случка.
При кражба в Generali изискваха доплащане на премиите преди да придвижат плащанията.
Аз бих настоявал за тотална щета.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 13 Апр 2010, 18:42

Не ти дават тотална щета защото ще им излезне бая солено... е тва е цялата истина... чудят се как да те мотат нещо...

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 13 Апр 2010, 18:46

Аз едно мога да те посъветвам - ако вземат та ти я поправят, веднага да я продадеш без много шум.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 13 Апр 2010, 19:53

по-скъпо ще им легне ако я оправят, тоталка си е
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DOH_KUXOT » 13 Апр 2010, 21:16

Би ли ми дала номер на щетата или номер на автомобила, защото цялата ти тема ми се струва доста скалъпена и недомислена антиреклама.
Нито имаш представа какъв ти е договора и какво пише вътре, нито си наясно че брокерите нямат нищо общо със служителите на бул инс, нито пък са момичета тези , които коментират тотал ли е щетата или не, изобщо няма да коментирам изказването за обезщетение по експертна оценка което пак си написала не на място...
Изобщо като гледам броя мнения, които имаш си ми ясна от всякъде...
И да , ако искаш да имаш обезщетение трябва да си платиш вноските, никой не дава пари ей така, защото е добър християнин.
Но все пак предостави ни необходимите данни и веднага ще стане ясно реално ли е написаното от теб или нещо друго. Може и на ЛС ако нещо те тревожи.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2010, 21:55

ако те мотаят ,а те ще го направят -мога да се басирам се обърни към комисията за защита на потребителите,също има и няква комисия за застрахователите ,заведи дело и..... в крайна сметка ще загубиш много нерви,със сигурност и пари и време....!за съжаление това е действителността у нас.....!
имай впредвид ,че като ти решат да е тотална щега ще ти дадат някакъв процент от сумата и ще ти кажат да си продадеш малко останали чаркове от колата за другата част....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 13 Апр 2010, 22:24

liloff написа:Кофти случка.
При кражба в Generali изискваха доплащане на премиите преди да придвижат плащанията.
Аз бих настоявал за тотална щета.

в булинс се приспадат от обезщетението, ако не го внесеш сам.

* * *
Nikoleta написа:На следващия ден отново в Бояна ми казаха че трябва да реша дали искам сервиз или изплащане по експертна оценка!

пита се проформа - ако е тотал изобщо не се стига дотам... ако все пак не излезе:
Huku написа:Аз едно мога да те посъветвам - ако вземат та ти я поправят, веднага да я продадеш без много шум.

* * *
Nikoleta написа:служителка отново ми обясни че май не било тотална!

тя няма как да знае - изчислява се на друго място от други хора.

другото което е - щетата няма да мине към ликвидация преди втория оглед. тук важното е да се направи така, че да има достатъчно за тотал

* * *
Nikoleta написа:В крайна сметка за периода на изплащане също никой няма идея колко време отнема!

ми аз ако не се лъжа беше 30 дни от вземане на решение на отдел "ликвидация". тука вратичката им е че бавят решението.

важното е че сте живи и здрави!
Последна промяна eekset на 13 Апр 2010, 22:40, променена общо 1 път
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 13 Апр 2010, 22:36

Прочети си добре договора и ако не спазват срокове взимаш адвокат и на съд.Иначе няма оправия.не им се дават толко парички. :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 13 Апр 2010, 23:12

DOH_KUXOT написа:Би ли ми дала номер на щетата или номер на автомобила, защото цялата ти тема ми се струва доста скалъпена и недомислена антиреклама.
Нито имаш представа какъв ти е договора и какво пише вътре, нито си наясно че брокерите нямат нищо общо със служителите на бул инс, нито пък са момичета тези , които коментират тотал ли е щетата или не, изобщо няма да коментирам изказването за обезщетение по експертна оценка което пак си написала не на място...
И да , ако искаш да имаш обезщетение трябва да си платиш вноските, никой не дава пари ей така, защото е добър християнин.
Но все пак предостави ни необходимите данни и веднага ще стане ясно реално ли е написаното от теб или нещо друго. Може и на ЛС ако нещо те тревожи.

Това за което говори момичето не може да се случи в БулИнс, нали? Добре, че поне вие служителите си вярвате на приказките......

Потребител
Аватар

Мнение от DOH_KUXOT » 14 Апр 2010, 0:09

koko29 написа:
DOH_KUXOT написа:Би ли ми дала номер на щетата или номер на автомобила, защото цялата ти тема ми се струва доста скалъпена и недомислена антиреклама.

Това за което говори момичето не може да се случи в БулИнс, нали? Добре, че поне вие служителите си вярвате на приказките......

ako имаш да кажеш нещо конкретно бих провел диалог стеб, но да пускаш фитилчета типично по детски смисъл няма...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 8:02

ма аз па като гледам твоят брой мнение от 2005та....донкихоте и ти си ми ясен.
момичето се оплаква и иска съвет. квото знаеме-тва казваме и квото сме видяли от оправията с пишман-засрахователи. що па да доплаща вноските като има да взима пари по щета!?!? във всяка нормална сделка като има едната и другата страна да дават пари се прихващат....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 14 Апр 2010, 12:25

Донкихотчо, няма смисъл от никакъв диалог. Искам само да ми посочиш един Ваш обикновен клиент (не корпоративен или с "приятели"), който е получил обезщетението си в законоустановения срок - 15 дни, и ми затваряш устата завинаги ..... "Бате"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Апр 2010, 12:30

koko29 написа:Донкихотчо, няма смисъл от никакъв диалог. Искам само да ми посочиш един Ваш обикновен клиент (не корпоративен или с "приятели"), който е получил обезщетението си в законоустановения срок - 15 дни, и ми затваряш устата завинаги ..... "Бате"

Бе..аз сега не съм у булинс,ама преди имах вояджер и валутно каско...верно че ме бавиха доста на огледи,ама си ми плащаха без проблеми...

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Апр 2010, 12:57

Аз се чудя какво има да и гледат на тая кола че да я мислят за тотал щета :shock: .. ако искат може и кръгче с нея да врътнат :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата