Глоба с Фиш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Глоба с Фиш

Мнение от pistata9889 » 13 Апр 2010, 23:11

Колеги какво става с тези фишове,как се плащат,и ако не се платят какво става,че не съм в БГ и нещо ми бяга от новия закон,а като търся ми излизат теми от преди 2години.А от когато съм зад волана фиш не съм плащал до сега.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: Глоба с Фиш

Мнение от Wolfen » 13 Апр 2010, 23:20

Веднъж само съм плащал фиш от 30лв :oops: Трябва да се плати в седем дневен срок чрез пощенски запис или чрез банков превод. В самият фиш е посочен ИБАН.
Не съм запознат със санкциите при неплащане в дадения срок.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 13 Апр 2010, 23:29

http://www.otgovor.bg/83654/Kak_se_plashta_globa_s_fish_ot_KAT_po_bankova_smetka.html

В отговорите има написано как да си го платиш в банка, он-лайн и т.н.
Единствения ми фиш засега си платих в КАТ, че имах и акт за оправяне..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 318i M43
Мечтае да кара: M4

Мнение от BMW318 i-KOKO » 13 Апр 2010, 23:41

Ас от 3-ри години имам 2-ва фиша и несм ги плащал 10лв.-привишенана скорост, 40лв.-за колнан.Но миналата година ходих в КАТ да си смена китап че от пет години как сам го взел ми седи с 27т а отидох за 39т. :angel: питам оная на гишето имам два фиши трябвали даги палштам виками НЕ :dunno: и така си взех новия китап с 39т. :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от pistata9889 » 13 Апр 2010, 23:45

Добре да бъда по ясен:Аз пари на държавата не обичам да давам,по-добре на ръка,че поне отиват в магазина...ама тва е друга тема.
Става въпрос за приятелката ми,да плаща,или да неплаща,няква глоба с фиш от 10лв.Какво е наказанието,ако не плати?И ще излезе ли това в данъчното,ако плаща други данъци.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Апр 2010, 23:50

BMW318 i-KOKO написа:Ас от 3-ри години имам 2-ва фиша и несм ги плащал 10лв.-привишенана скорост, 40лв.-за колнан.Но миналата година ходих в КАТ да си смена китап че от пет години как сам го взел ми седи с 27т а отидох за 39т. :angel: питам оная на гишето имам два фиши трябвали даги палштам виками НЕ :dunno: и така си взех новия китап с 39т. :driving:

Кажи честно, че написа Аз със "С" :shock: :shock: :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 13 Апр 2010, 23:53

BMW318 i-KOKO написа:Ас от 3-ри години имам 2-ва фиша и несм ги плащал 10лв.-привишенана скорост, 40лв.-за колнан.Но миналата година ходих в КАТ да си смена китап че от пет години как сам го взел ми седи с 27т а отидох за 39т. :angel: питам оная на гишето имам два фиши трябвали даги палштам виками НЕ :dunno: и така си взех новия китап с 39т. :driving:

Първо как от три години имаш фиш за колан, като фишове за колан се пишат от средата на миналата година????
И какъв е тоя 'китап' дето ти седи с 27 точки, та трябвало да го смениш с 'китап' за 39 точки???????

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 13 Апр 2010, 23:54

vicho написа:

Кажи честно, че написа Аз със "С" :shock: :shock: :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

То това да беше само...

ентусиаст
Аватар

Мнение от pistata9889 » 14 Апр 2010, 7:37

Малко по темата,ако обичате!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Subazu » 14 Апр 2010, 8:01

До колкото знам след 7 дневен срок фиша се превръща в акт.
При фиша не ти се взимат точки,но не можеш да го обжалваш.
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Апр 2010, 8:09

pistata9889 написа:Малко по темата,ако обичате!!!

Колега кажи ми ти за 10лв фиш ли се кахъриш, и не искаш да го плащаш? Иди го плати, и стига си пълнил форума с безумни теми.

:nono:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 14 Апр 2010, 8:22

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата