Писна ми от скапаната държава
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Писна ми от скапаната държава
Цялата ни управа ни е отбор от олигофрени начело с премиера си! Уж дупки запълваха по пътищата! Ш.....яци! Прибирам се тази вечер от работа,карам си колата с има-няма 50 км в час и прассс
,в запълнените дупки с камъни и кал една се е поизчистила и я нацелих! И вече съм назад с амортисьор,носач,джанта и гума! Така че бат"Бойко може всяка сутрин да ми свири за да ми ги изплати! Тъпа държава с тъпи управляващи!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Писна ми от скапаната държава
Викаш по добре си ни беше при Станишката и Доганчо,дето,само се хилиха по телевизията,докато източваха държавата
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Поне и за нас имаше при Станишката,а при тоя има за него,НО ОТ НАС!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
N.Mihaylovski написа:Викаш по добре си ни беше при Станишката и Доганчо,дето,само се хилиха по телевизията,докато източваха държавата
А я си задай наобратно въпроса - по-добре ли сме сега отколкото при станишката и доганчо? Щото напоследък от доста познати и приятели като гледам, отговорът клони към "не", да не кажа към "по-зле"

А темата за дупките е скандална просто - тия дето са "запълнени" в голяма част от случаите не са на едно ниво с останалия асфалт, да не говорим пък колко е дразнещо като така авно си личат кръпките...Аз скоро яхвам един скутер и съм им ******* майката на всички дупки и задръствания, че и с тия цени на бензина напоследък

Последна промяна Maverick_VS на 14 Апр 2010, 1:04, променена общо 1 път
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Maverick_VS написа:N.Mihaylovski написа:Викаш по добре си ни беше при Станишката и Доганчо,дето,само се хилиха по телевизията,докато източваха държавата
А я си задай наобратно въпроса - по-добре ли сме сега отколкото при станишката и доганчо? Щото напоследък от доста познати и приятели като гледам, отговорът клони към "не"
И сигурно разковничето е в новото управление?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Ми не знам къде е разковничето, ама тия нали дойдоха с голямата кошница уж
. Аз досега слушам как станишев им е виновен за всичко
и никаква визия за бъдещето
. Или чакай май имаше - "кризата ще е най-тежка януари", "до пролетта ще сме излезли от нея", "лятото ще е пикът на кризата", "до година и половина обещавам на народа, че ще се оправим" и т.н. и т.н. Може и да не са съвсем точни цитатите, ама улавят есенцията, а не ми се рови в 1 в гуглъ
. Щеше да има здравна реформа, няма здравна реформа, щото ги заплашиха със стачки. Ще намаляваме ДДС, ще дигаме ДДС... Примери много. Бойко и сие си сменят мнението в зависимост накъде духа вятъра, сакън да не им падне рейтинга, че става страшно 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Ще ни оправи,как няма да ни оправи! След 3 години като сдаде поста и готово! Колкото гушне му стигат! Другите крадяха от където сварят,тоз краде от народа във вид на данъци,акцизи,такси и т.н.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
МА`ТРЯЛА Е ТАКЪВ-те тва а разковничето-и вие и аз `жъ краднеме кът за световно,ако пипнем власт
и за минута....

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз не мога да разбера какво общо има ББ с дупките? Да не би той да ги прави?
Има си процедура в случая. Викаш си КАТ, пишат констативен протокол, и след това жалба в общината, съд и тн. 100% ще си ти платят щетите, и така може би този, който пълни дупките ще бъде глобен. Да вярно, че ще ти отнеме време, нерви и тн., но накрая може и да си 0:0 от към пари за ремонт на джанта, аморт., носач и каквото още си счупил. Но има едно малко условие в цялата работа. Трябва да си платил данъка, колата да ти е технически изправна и да имаш ГО 
И едно не мога да разбера, как аз като карам по 60км на ден в София (понякога и повече), със служебна кола не влязох в 1 дупка и да я строша, и нито 1 път не изкривих джанта? Хмм сигурно не съм карал с превишена скорост както е модерно

И едно не мога да разбера, как аз като карам по 60км на ден в София (понякога и повече), със служебна кола не влязох в 1 дупка и да я строша, и нито 1 път не изкривих джанта? Хмм сигурно не съм карал с превишена скорост както е модерно

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Аз не мога да разбера какво общо има ББ с дупките? Да не би той да ги прави?Има си процедура в случая. Викаш си КАТ, пишат констативен протокол, и след това жалба в общината, съд и тн. 100% ще си ти платят щетите, и така може би този, който пълни дупките ще бъде глобен. Да вярно, че ще ти отнеме време, нерви и тн., но накрая може и да си 0:0 от към пари за ремонт на джанта, аморт., носач и каквото още си счупил. Но има едно малко условие в цялата работа. Трябва да си платил данъка, колата да ти е технически изправна и да имаш ГО
Ах, колко истини каза.......

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Doberman_vas написа:Zubcho написа:Аз не мога да разбера какво общо има ББ с дупките? Да не би той да ги прави?Има си процедура в случая. Викаш си КАТ, пишат констативен протокол, и след това жалба в общината, съд и тн. 100% ще си ти платят щетите, и така може би този, който пълни дупките ще бъде глобен. Да вярно, че ще ти отнеме време, нерви и тн., но накрая може и да си 0:0 от към пари за ремонт на джанта, аморт., носач и каквото още си счупил. Но има едно малко условие в цялата работа. Трябва да си платил данъка, колата да ти е технически изправна и да имаш ГО
Ах, колко истини каза.......![]()

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Викаш си КАТ и ти пишат акт за несъобразена скорост
и самокатастрофа, после съд, адвокати и един куп други разходи и пак няма гаранция за нещо
. Иначе наистина само внимание му е майката 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е тоя колега ,дето не е уцелвал дупка в софия е некъв извънземен. искам да се запозная с него ,за да мога да разказвам на внуците си как съм виждал извънземен...! никой не е виновен за дупките бе! ние сме си виновни ,че седиме тука. и съм обявил каса бира за тоя ,дето дойде и каже: "аз сега съм по-добре от миналата или по-миналата година! лично аз!"
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5