Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...

Мнение от radio_manbg » 14 Апр 2010, 15:41

:kuku:
"Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?"

Източик - http://annews.blog.bg/novini/2010/04/13 ... iia.527603

Сега незнам дали това е истина, но беше достатъчно да ме откаже това лято да почивам там.
Предвид че съм имал взимане даване с гърци и имам впечетление какво им е отношението на "византииците" към нас, съм склонен да вярвам на написаното.
Ако допреди време ми беше смешна и идиотска идеята за боикот на границата през лятото то сега ми звучи умесна предвид какво си позволява наша южна съседка.
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Изказване на Гръцкият Премиер

Мнение от saleen » 14 Апр 2010, 15:44

Ами хубаво казал човека, пък нашият премиер обяснява как ще замрази всички заплати заради кризата, а в същото време цените тръгнаха нагоре за пореден път (сега особено като поскъпнаха горивата) :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Изказване на Гръцкият Премиер - непотвърдено...

Мнение от NEDQLKO » 14 Апр 2010, 15:49

че истината си е казал ся човека... за какво да му се сърдим?
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 15:52

гамо ти панагия ту ,ту проедро,ке на то фисане оли еки малаки,на му канун аера стархидия му!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
да го тура на майка му .... на премиера ,да го духат сички там малаки, да ми праат ветър на топките!!!!
Последна промяна SKISA на 14 Апр 2010, 15:54, променена общо 1 път

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Апр 2010, 15:53

Що се отказа да почиваш там- понеже някой в 5 изречения е казал само верни неща ли :?: Прочети го пак, пропусни кое било по-добре в Гърция и ми кажи кое в написаното за нашата държава НЕ е вярно... Вярно е, че гърците далеч не са цвете за мирисане, ама човека е прав за нас :roll:

Иво, я преведи бе- византийски не знам :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Апр 2010, 15:54

Прав е, и нямам никакво намерение да бойкотирам Гърция за почивка, стига да имам времето и да мога да си го позволя това лято.
Една стотинка нямам желание да оставя по българското черноморие повече.
И наистина това което е казал си е точно така. Също ми направи впечатление този пост в блога, но ми е чудно как не е станал скандал още... само затова ме съмнява че не е цитат а контекст.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Апр 2010, 15:56

и нема да им стъпа на наханите ,високоноси ,нискогъзи скапаняци! щото са нагли до безобразие ,окрадоха квото можаха от съюза и са реват ,че друг им виновен! да си гледат у техната копанка и да не надничат у наща! щото ако бехме израел до са щеха да са ивицата гЪза....!скапаняци.
п.с. има и турция за море! по-евтино и по-хубаво!
п.с.п.с. и примери с никой не даваме! секи си гледа у чорбата ,дето си е забъркал-като сме си гласували за тия -са ше си ни водят! и за ония ,и за по-ония...! никой не ни е крив,ма некъв тупан-пишман крадец да ме дава за пример на смотаните си рибарски изчадия нема да стане! ако не го е казал ,му се извинявам!....а ако е... мога само да му подам да ми направи обхват на чурката с устенца-маслинени!!!!
Последна промяна SKISA на 14 Апр 2010, 16:09, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 14 Апр 2010, 16:00

NEDQLKO написа:че истината си е казал ся човека... за какво да му се сърдим?

То оставаше и да се сърдим... не стига,че сме толкова ЗЛЕ отвсякъде ами ,че пък и ще се сърдим вече... (изобщо не ги обичам гърците ,но тва което е казал човека си е истината за нас и докато не я осъзнаем, ще има да си се сърдииииииммммм на тоз и оня :mhihi: иронично , но тъжно...)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Апр 2010, 16:10

Много голям уяга поех и аз от тях във връзка с апартаментчето, дето го имах там и ги мразя повече от всичко. Но в случая тоя е казал само верни неща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 14 Апр 2010, 16:15

SKISA написа:и нема да им стъпа на наханите ,високоноси ,нискогъзи скапаняци! щото са нагли до безобразие ,окрадоха квото можаха от съюза и са реват ,че друг им виновен! да си гледат у техната копанка и да не надничат у наща! щото ако бехме израел до са щеха да са ивицата гЪза....!скапаняци.
п.с.п.с. и примери с никой не даваме! секи си гледа у чорбата ,дето си е забъркал-като сме си гласували за тия -са ше си ни водят! и за ония ,и за по-ония...! никой не ни е крив,ма некъв тупан-пишман крадец да ме дава за пример на смотаните си рибарски изчадия нема да стане! ако не го е казал ,му се извинявам!....а ако е... мога само да му подам да ми направи обхват на чурката с устенца-маслинени!!!!

абсолютно прав !!!!!!!!!

лафа за рибарските изчадия изтепа рибата :mhihi: :bowdown: :mhihi: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 14 Апр 2010, 16:50

Acceleration написа:
SKISA написа:и нема да им стъпа на наханите ,високоноси ,нискогъзи скапаняци! щото са нагли до безобразие ,окрадоха квото можаха от съюза и са реват ,че друг им виновен! да си гледат у техната копанка и да не надничат у наща! щото ако бехме израел до са щеха да са ивицата гЪза....!скапаняци.

абсолютно прав !!!!!!!!!

лафа за рибарските изчадия изтепа рибата :mhihi: :bowdown: :mhihi: :bowdown:

Той ,че е прав Скиса е прав. Но проблема в случая не е, че някакъв маляка говори лошо за нас, или ,че не си гледа в неговата паница.
Проблема в случая е, че всичко което е казал е самата истина, а на нас ни остава единствено да го опляваме тука, да се биеме у гърдите ,че преди еди колко си века сме ги владеели замалко, и да си живеем в опиасаната от него картинка и за напред. :(
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 14 Апр 2010, 16:55

По-големи шушомиги от БГ няма така че го разбирам.... пак и е прав че можем да си мечтаем да стигнем Гърция особено сега след като Натуралния ББ ни върна неколко год назад...
Изображение Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 17:02

Според мен това изказване е на некой българин гръкомразец - я има хотелче някъде по морето и го е яд на гърците, че му крадат клиенти, я е заборчнял на някоя гръцка банка. Пък и каква е тая новина от блог бе :kuku: А и какво веднага се връзвате на тея приказки - все едно цел живот сте живели в Гърция, та веднага сравнявате :kuku: И веднага да плюеме по България, еми е затова нема да се оправиме никога, щото дори и нещо добро да се случи в тая държава , веднага напреден план ще се изкарват негативите и кирливите ризи
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Апр 2010, 17:02

апсолютно всичко което е казал е вярно ,никога няма да ги стигнем гърците ... щото там за най малкото нещо скача народа а ние сме раи ...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Апр 2010, 17:07

Ми да много си прав :yes: Партийте хора не раждат (освен оная червената столетница, те там са си понаследство :mhihi: ) Партиите се съставят от хора от народа :mhihi: Така че нема никаво значение дали са червени зелени или бембени. Политиците са отражение на обикновените хора от обществото. Когато цялото ни общество се отучи от всичките си досегашни привички, тогава ще се появат и нормални политици. Другия вариант е да си ги внесем отвънка, ма нещо и на Вдянков тука не му се кефите много ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Следваща

Назад към Извън Темата