Нова акция: "недосегаемите"...!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Нова акция: "недосегаемите"...!
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2910531
няма лошо да се подгонят и хванат лошите и да се накажат. малко ми повтръсна да гледам зрелища-едно време в рим поне са си имали колизеум да си правят зрелищата ,а тука ги правиме по улиците,но да видим....! пълно е с полиция по тия квартали ,дето изброяват -ще е интересно да проследим развитието.
ма покрай зрелищата не е лошо и малко хляб да ни подфърлят....
кевин костнър поканен ли е само не разбрах за тая серия на филма-недосегаемите...
няма лошо да се подгонят и хванат лошите и да се накажат. малко ми повтръсна да гледам зрелища-едно време в рим поне са си имали колизеум да си правят зрелищата ,а тука ги правиме по улиците,но да видим....! пълно е с полиция по тия квартали ,дето изброяват -ще е интересно да проследим развитието.
ма покрай зрелищата не е лошо и малко хляб да ни подфърлят....
кевин костнър поканен ли е само не разбрах за тая серия на филма-недосегаемите...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нова акция: "недосегаемите"...!
Тия не мислят за събота и неделя
Да видим те доста неща започнаха.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Само съда после да не спретне акция "Смях в залата"
Дано се окажа лош пророк 

Никой не мое ма връне на селу!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Да публикуват резултатите от предишните акции - кои са осъдени, кои са в затвора...
Без страх, без спирачка!
Хляба го изядоха серГей и компания, са останаха само зрелищата
Инак не е лоша идеята за колизеума - даже предлагам направо за целта да се използва строителната площадка на АЕЦ Белене - тъкмо няма да се харчат излишни пари да се строи нов, там си е перфектно
Да им метнат малко пирани в езерото и да ги изсипят вътре всичките - който оцелее получава бонус - ще строи атомна централа 

- SKISA
-
-
бе серго е ял -даже козунаци и пасти ,ма и ние ядехме хляб,а са нещо и за качамак нема!
иначе много умни и древни хора са казали: да не дава господ да живееш в интересни времена! на мене малко ми писна да е толкова интересно в живота ни! ни ми требва рассате ,ни оня хитлер с малката пишка -атакуващия ,ни никой ,ни пожарна....! искам като в дания или във финландия да не знам кой ми е министър председателя,щото не ме интересува и да живея нормално...
иначе много умни и древни хора са казали: да не дава господ да живееш в интересни времена! на мене малко ми писна да е толкова интересно в живота ни! ни ми требва рассате ,ни оня хитлер с малката пишка -атакуващия ,ни никой ,ни пожарна....! искам като в дания или във финландия да не знам кой ми е министър председателя,щото не ме интересува и да живея нормално...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Скиса, стига с тая жлъч! Предполагам по целия свят по подобен начин се извършват операциите с/у организираната престъпност (няма да си правя трудът да се ровя в гугъл). Убеден съм, че знаеш, че нямаше вратичка и начин тая държава да се източва, който да не се използваше за това. Не точно пред очите ми, но покрай мен съм виждал как хора станаха 'големи' за нула време, я от ДДС, я от 'държавни поръчки', я от нещо друго. Стига толкова. Сега веднага ще кажете - ма те сега други ще станат големи, еми сигурно, ма поне един министър го уволниха вече..
П.П. А това да не знаем кой ни е министър-председателя, ние няма да го доживеем със сигурност
П.П. А това да не знаем кой ни е министър-председателя, ние няма да го доживеем със сигурност
Последна промяна FaceOff на 15 Апр 2010, 11:20, променена общо 1 път
Абе Дания е страната с най-висок процент самоубийства на глава от населението
То и друго е казал народа - много хубаво, не е на хубаво
Там явно толкова всичко им е уредено, че губят смисъл да живеят. А тука като теглиме една псувня на някой управляващ, после като я полееме хубаво с една гроздова - и живота придобива невероятен смисъл , а ние самите се нахъсваме още повече да живеем - е така напук на всички физични, химични и биологични закони 

kokobm написа:Скиса, стига с тая жлъч! Предполагам по целия свят по подобен начин се извършват операциите с/у организираната престъпност (няма да си правя трудът да се ровя в гугъл). Убеден съм, че знаеш, че нямаше вратичка и начин тая държава да се източва, който да не се използваше за това. Не точно пред очите ми, но покрай мен съм виждал как хора станаха 'големи' за нула време, я от ДДС, я от 'държавни поръчки', я от нещо друго. Стига толкова. Сега веднага ще кажете - ма те сега други ще станат големи, еми сигурно, ма поне един министър го уволниха вече..
Аз па видех друго 2009 - как от "големи", почнаха да им идват бирниците на вратата, като ги няма техните си им хора да им дават държавни поръчки, за които така и така се оказа, че пари е нямало предвидени в бюджета

- SKISA
-
-
изобщо не комантирам тоя път самата акция! коментирах преди-когато имаше кво да се коментира . сега чета и мисля. и измислям, поради опита който имаме с тези акции до сега ,че ми хвърлят прах в очите ,или ползват държавният апарат за лични нужди ,за да си разчистят пътечката и да остане за тях козунаците и пастите! няма лошо-те са на върха! но за народа трябва поне малко лебец да остава и малко саламче. щото иначе се пада много лошо от върха и като дойдат следващите ше плачат сегашните много ,ама много горко.....! аз тва само коментирам.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Накрая що не вземе Цеци милицията да замести остарелия вече Брус Уилис и да направи нови серии за Джон Mакклейн и как сам се изправя срещу организираната престъпност с пистолет,СРС и набор лични карти с биометрични данни.
Некой си чисти сцената за да може той да се намърда на полето за точене на ДДС.Само че го прави по чудесен начин--хем малко ПР,хем келепир ще има после.
Всеки път когато умният и великодушен български народ,така напред спрямо гръцкия например,избере нови симпатяги да управляват не се ли усещате как веднага нова застрахователна компания става най-предпочитаната,как нов кръг от банки обслужват обществени маси пари,как уж се почва една война срещу старите безхаберници и как всъщност накрая всички актъори от политическата сцена се събират на една маса и се смеят дружно на тъпата и възхитена публика наречена народ.
След година-две дори и най-върлите останали подръжници на герберчетата ще ги плЮят мощно в тоя форум четейки пак някой журналистически псалм как бившия вече премиер ББ отпочивал на купен частен парцел на Сейшелите на метри от брега,където ще е акостирала яхтата му купена от Абрамович,а той с навехнато от екзотични танци краченце ще обяснява как снощи за малко да изгуби половин милиард на борсата при продажбата на акциите на НЕК.
Тъп,по-тъп,най-тъп,български избирател.
Некой си чисти сцената за да може той да се намърда на полето за точене на ДДС.Само че го прави по чудесен начин--хем малко ПР,хем келепир ще има после.
Всеки път когато умният и великодушен български народ,така напред спрямо гръцкия например,избере нови симпатяги да управляват не се ли усещате как веднага нова застрахователна компания става най-предпочитаната,как нов кръг от банки обслужват обществени маси пари,как уж се почва една война срещу старите безхаберници и как всъщност накрая всички актъори от политическата сцена се събират на една маса и се смеят дружно на тъпата и възхитена публика наречена народ.
След година-две дори и най-върлите останали подръжници на герберчетата ще ги плЮят мощно в тоя форум четейки пак някой журналистически псалм как бившия вече премиер ББ отпочивал на купен частен парцел на Сейшелите на метри от брега,където ще е акостирала яхтата му купена от Абрамович,а той с навехнато от екзотични танци краченце ще обяснява как снощи за малко да изгуби половин милиард на борсата при продажбата на акциите на НЕК.
Тъп,по-тъп,най-тъп,български избирател.
Скиса не съм съгласен. Здравния министър барбар с вицето си излетя , за някаква "малка" далаверка от 2млн , от която дори и да е взел нещо са били жълти стотинки
А аз дори съм сигурен, че и нищо не е намзал, некой под него си е направил далаверата, а може и просто фирмата доставчик да е прецакала държавата самосиндикално, просто щото некое чиновниче не е погледнало какви са цените
Бойко си има достатъчно пари за да тръгне да краде още, на него сега му е сега фикс идея да го харесват хората, песни да пеят за него и паметници да му издигат 

SKISA написа:на мене малко ми писна да е толкова интересно в живота ни!
Бате, дръж фронта, н'са предавай!

Комбинацията от всички неща - И ХУБАВИ, И ЛОШИ - правят живота интересен

Представяте ли си да няма престъпления и такива акции, да отиваме и да се връщаме от работа с точност до секундата, да не ни забива компютъра и да не се ядосваме за нищо, всички мъже да са милионери и да карат от Ферари нагоре, жените да не ходят на шопинг за да пръскат пари когато имат душевни терзания и т.н.?

За мен това би било равносилно на социална смърт...
Животът е смесица от емоции (+/-) и трябва да се изживее пълноценно

Който не може или не желае да изпитва чувства (хубави или лоши) - за мен просто не е изживял живота си както трябва

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
dimithur написа:Бойко си има достатъчно пари за да тръгне да краде още
Ха ха ха.На колко години си ,че все още не си разбрал,че най-важното качество на парите е тяхното количество.И НИКОГА не стигат.
Ако имаш много пари си богат,ама утре може да фалираш,ако имаш ужасно много пари ставаш влиятелен и можеш да правиш нещата без да плащаш,което те прави недосегаем.Пример--милиардера Ахмед Доган,да му е честита още по-новата кола на сина му и най-новата компания гигант,основана на негово име,тяхната...................

Eми тогава имам друго предложение. Кога ние българите като народ сме били в най-големия си възход ? Отговор: малко преди да се освободим от турско робство. А защо ? Еми щото първо е имало кой да ни тъпче (това за нас е явно задължително условие, за да можем да се развиваме) и второто щото е имало едни брадати и космати типове, дето са се криели по шубраците и на свой ред са тъпкали тея дето тъпкат народа
Така че айде грабвайте по една кремаклийка и беш в гората
Войводата ще е въоръжен също така с един лаптоп с безжичен интернет - всека сутрин ке се отвара на некоя поляна и ке се четат новините - "еди кой си отракдна еди колко си " . На следващия ден новината е "еди коя-си , дето открадна еди колко си беше напълнен с олово "
И на бай ганя ще му е кеф като чете такива новини, ще се налива с ракия в захлас и ще прави чавета
Цеци с неговите акции ряпа да яде, вече стана без интересен. Докато не почне да ги пече на шишове заловените престъпници на жълтите павета, да не чака скоро да му се вдигне рейтинга 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2