Работа в Англия
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Работа в Англия
Колеги някой може ли да ми препоръча добра фирма за която знаете ,че е законна или сте работили с нея за сезонна работа в Англия.
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
Re: Работа в Англия
http://brigadiri.com/forum/index.php виш тук мисля че ще си отговориш на въпросите
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
M-TEAM написа:Колеги някой може ли да ми препоръча добра фирма за която знаете ,че е законна или сте работили с нея за сезонна работа в Англия.
Виж и тук www.ukbrigade.com ама мисля че малко късно се сещаш за бригада.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Чувал съм за един адвокат. Плащаш му 600 паунда и ти урежда всичко - работа, спане, документи...
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
не е късно колега стига да си в час и да следиш нещата
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Колега, аз съм ходил с МЕРИДИАН КОНСУЛТ преди 2 год., но не ти е препоръчвам много. В смисъл такъв - по отношение на документи са перфектни, но таксите са им малко скъпички и работодателят ( където бях аз ) не беше коректен.
Сестарами заминава следващия месец с КОНКОРДИЯ. Таксите са по - ниски и всичко е наред с документи, работа и т.н.. Имам приятел който вече 3-ти път ще ходи с нея и е много доволен от тази фирма. И от още други хора знам, че тази фирма я хвалят !
Сестарами заминава следващия месец с КОНКОРДИЯ. Таксите са по - ниски и всичко е наред с документи, работа и т.н.. Имам приятел който вече 3-ти път ще ходи с нея и е много доволен от тази фирма. И от още други хора знам, че тази фирма я хвалят !

Aбе внимавайте с тея Конкордия, че има още една такава фирма със същото име и е измамна
Даже и господарите на ефира ги беха давали

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
___B___M___W___ написа:не е късно колега стига да си в час и да следиш нещата
Колегата които пусна темата пита за сезонна работа. Е според мен е късно вече. То си го пише и в саита които съм дал че срока за подаване на документи беше 15 януари. И наистина гледаи да не объркаш Конкордия с Конкордия Груп

- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
R_Lakov написа:___B___M___W___ написа:не е късно колега стига да си в час и да следиш нещата
Колегата които пусна темата пита за сезонна работа. Е според мен е късно вече. То си го пише и в саита които съм дал че срока за подаване на документи беше 15 януари. И наистина гледаи да не объркаш Конкордия с Конкордия Груп
ами незнам дали е късно но на 8 април имаше събеседване с представител от UK за сезонна работа от края на май месец и юли пак ще има такова за началото на август според мен трябва да се следят нещата
___B___M___W___ написа:R_Lakov написа:___B___M___W___ написа:не е късно колега стига да си в час и да следиш нещата
ами незнам дали е късно но на 8 април имаше събеседване с представител от UK за сезонна работа от края на май месец и юли пак ще има такова за началото на август според мен трябва да се следят нещата
Миналата година подадох документите на 20 април в Конкордия , и на 16 май дойдох при тебе Радо

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Че съм закъснял колегата е прав ,ама ще следим вече по внимателно, Благодаря на всички за информацията 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
tokata2 написа:___B___M___W___ написа:R_Lakov написа:___B___M___W___ написа:не е късно колега стига да си в час и да следиш нещата
Миналата година подадох документите на 20 април в Конкордия , и на 16 май дойдох при тебе Радо
Ти си сбъркал форума маи, а? Я да бегаш при Алфистите

12 мнения
• Страница 1 от 1