България излезе от кризата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

България излезе от кризата

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2010, 10:53

В неделя видях Българската икономика в действие,мисля че вече турихме среден пръст на кризата-да го духа кризата викаха всички учасници в постановката...
За какво става изречение...
Правих едно преброяване в един склад (да ме бие човек по главата що работя с неделя...) до горубленско ханче,тръгвам си от так към 16 часа и гледам огромна колона автомобили се строили до тротоара на цариградско шосе и хора в тез автомобили кротко чакат нещо си...около 400-500 метра се разкрива същността на чакането,а именно влизането в новопостроеното кино "Арена",което се оказва 3в1,защото има МОЛ (тея молове вече ги правят до всяка тоалетна-излизаш от кенефа,минаваш през мола и продължаваш) и карфур,некаква новооткрита верига за манджа (поне съм чул подобни неща,то вече и телевизия да не включваш, май са измислили некакви хитроумни излъчватели,което по някакъв начин ти го нацепват право в тъпата кратуна и зараждат идей да пазаруваш,често, след като съм си забравял телевизора включен и съм заспивал,очевидно по некое време се започва с някакви такива лъчения,щото сабахлянта ставам с неистовото желание да закупя некаква машинка дето може да направи всички плодове на тънки ивици и пастет (за ядене повече няма да става) и да украсяваш на всякъде...ама това е друга тема...),картинката която ме накара да съм щастлив че най-после излизаме от тая проклета криза е следната...работещата икономика...
Хора с торби влачеха нещо си към близката спирка с усмивки и бодри крачки-очевидно оставили своята лепта в икономическият разтеж на страната,други се редяха на опашката от коли за да може да се докосне до съчетанието от 3 неща,не ,не пръсти а мол,арена и карфур,работещите автомобили на място подсказваха че всъщност има щастливи бензинджии някъде там...най-интересното беше и групата от „паяци” наредени на опашка и милиционерки с фотоапарати заснемащи автомобилите,преди да отлетят към наказателен паркинг,където освен милицията,ще се стимурира градски транспорт,таксиметрови шофьори и мобилни оператори,всичката тази картина излъчваше спокойствие и увереност...Време е да обявиме гордо-България излезе от кризата!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: България излезе от кризата

Мнение от saleen » 27 Апр 2010, 10:57

:weed:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 27 Апр 2010, 10:59

:help:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 11:07

Като ти видех заглавието в първия момент реших, че си объркал датата нещо и си решил, че сме първи април :mhihi: Ма като го чета какво да кажа, то не телевизорите ни облъчват, направо имам чувството, че директно от телевизионната кула на копитото пускат некакви сигнали да ги зомбират тея прости хорица :mhihi: Отишли да си купуват кисело млекце по 9 стотинки, ма после като почнат да излъчват радиация и да светат в тъмното ми е много интересно какво ще правят :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Апр 2010, 11:11

dimithur написа:тишли да си купуват кисело млекце по 9 стотинки, ма после като почнат да излъчват радиация и да светат в тъмното ми е много интересно какво ще правят

Ще икономисват от пари за осветление и купуване на светлоотразителни жилетки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Апр 2010, 11:18

Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.
Кво ти пречи мол-а бе човек?
Никой насила няма да те вкара там. Като има шматки които пазарят от там проблема си е лично техен.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 11:21

Doberman_vas написа:Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.
Никой насила няма да те вкара там. Като има шматки които пазарят от там проблема си е лично техен.

Моловете на никой не пречат, пречат ни тея дето като овци се бутат в тех и образуват задръствания :mhihi: Ама нищо де, всеко чудо за 3 дни и други теми имаше за Молове - ма са ми интересни безмозъчните посетители - открият МОЛ, набутат се, преебат ги с високи цени, псуват кълнат, па после като открият следващия, айде па там да се възползват от "прумуциите" :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2010, 11:23

Doberman_vas написа:Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.

Ама как ще ми пречи бре приятелю,просто написах горното защото пишат "на всякъде криза" а очевидно не е точно така,хората купуват,на пазара "Ситняково" пък продават череши за по 150 лева килото...В последния каталог на веригата магазини "Метро" трюфелите се предлагат почтипо 11 000 лева за килограм.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=3674075

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Апр 2010, 11:26

Мани ми в неделя отивам до Техномаркета и точно на тоя мол такова задръстване, че не знам как не стана някоя катастрофа. Както си караш по цариградското и хоп- всички спрели :mhihi: Имаше бая такива- а насам, а натам.
После от Техномаркета викам- да ида до Джъмбо, жената искаше там некви свещи да си купува. Да ида ама кур- там някъде пак открили мол и задръстването почваше от моста на НДК :shock: От там обратен през бордюрите под моста и айде дома.
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 11:30

Абе де*ба що не почнат да ги строят по селата тея Молове, те там и без това си немат навалица. Отриват нов МОЛ в село Долно Уйно и цела София там се изнася за уикенда - кеф неземен . Мога да си въртя и обикалям на спокойствие , колкото си искам :lol:
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 11:38

Ние българите сме страшни! Постоянно се оплакваме, че нямаме пари, но зорко следим къде отварят молове, че да не се чудим после къде и за какво да си харчим парите. Видът на тези големи сгради ни влудява и се юркаме в тях, подобно на терорист, който нахлува в йешива с картечница.
Най-пресният пример за подобна „атака“ е от миналата седмица, когато в столицата откриха нов мол. За да свикнат крачетата на клиентите да изминават неуморно пътя между дома си и новата „пералня“, собствениците решили, че е добре да ги поглезят с… банани.
Бананите за стотинки дори накараха някои хора тежко, тежко да въздъхнат и да си кажат: „Еххх, колко хубаво ни беше по Татово време„. Няма и как да не се сетят за тези отминали години, защото борбата за банани пак бе „безмилостно жестока“.
„Рънътъ праи борбътъ“, а народът се юрка да си купува зелени банани от мола. Освен банани, си купува и личи и помело, а за да не обиди съседите си, слага в торбата и малко турски ягоди и македонски ябълки – нищо, че ягодите са натъпкани с нитрати, а ако поискат братята македонци ще избият цялата ни нация с 2 кг и 300 г зелени ябълки, защото много ни „обичат“ – така, както и ние тях.

Новооткритият миналата седмица The Mall Carrefour предлага общо 185 магазина, които „зарибяват“ българите с какви ли не стоки – като започнем с чорапи от спортните им магазини, та стигнем чак до най-новия модел на Apple.

А тази снимка е направена на откриването на Сердика Център София миналия месец. Забележете само погледа на хората – с такъв кеф дори армията на Камбиз II не е завладяла Египет сигурно.

Момчето с червеното яке е особен случай. Миличкият отива да си купи не какво да е, а чисто нов лаптоп. И понеже е голям фен на „изядената ябълка“, цяла година спестява пари. Но тъй като не е успял да спести толкова, колкото му трябват (защото е фен и на 2 кутии „Виктори“ на ден, 3 дюнера, а приятелката му се прави на Андреа, а всичко това струва пари), той е измислил начин да зарадва себе си. Младежът не се отказва от целта си, защото всяка нощ сънува онзи „мръсник“ Стийв Джобс, който му представя най-новия модел на безумно тънкия и елегантен Apple. Момчето няма достатъчно пари, но молът разрешава този проблем – той си купува най-обикновен лаптоп + 2 кг македонки ябълки, защото са на прИмоция. Изяжда половин ябълка, а останалата част я залепя с тиксо (и с кеф!) на най-новата си придобивка. На тази снимка можете да видите какъв „шедьовър“ на техниката излиза на бял свят:

И макар в последно време да се говори, че моловете умират, това е поредната клюка – все едно някой да каже, че Емилия не понася чалгата и когато остане сама, си пуска AC/DC. Абсурд! Моловете разцъфват, защото много хора предпочитат да пазаруват от там. Разбира се, стоките са скъпи, но всеки намира в джоба си някой друг лев, който оставя там – я за нови дънки, я за кино, я за подарък за рождения ден на леля Мара-Отварата.

Естествено, има и хора, които не понасят тези места, защото се чувстват като задушен зелен боб, тъй като им липсва O2.

Вие от кои сте?

Честно казано и аз съм от тея дето не понасят подобни места :shock: Повече от 15 минути не мога да се задържа, не знам сигурно страдам от това обратното на каустрофобията :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Апр 2010, 11:44

Не, тва е антропофобия. Страх от много хора на едно място :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 27 Апр 2010, 11:54

Или агорафобия (в по- широк смисъл) :roll: :OT:

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 11:58

Tц бъркате. Мога да си ходя по концерти с по 10к и повече публика и нема проблеми, ма като влезна в МОЛ и изперквам :mhihi: Не знам от светлината ли, или от целата мазнотия дето лъха отвътре :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 27 Апр 2010, 12:24

Всъщност посредствеността лъха от моловете,ще обясня ако не вервате...
Преди неколко дни отидох с една приятелка в мола на Стамболииски (ако щете вервайте,ама там има и КНИЖАРНИЦА и продават КНИГИ!!!) ,закупих си една неземна простотия на Иво Сиромахов,да не каже некой че не чета Български автори и се завъртяхме покрай фризьорският салон,където моята позната пожела да "освежи" прическата си...и о чудо,вътре по обичай работеха 2 ма гейове,всъщност беха типични педера*си...та оставих приятелката в ръцете на тези ....коафьори и отидох до книжарницата и евентуално да метна некой небрежен поглед на технополис-са дето се помещава там,върнах се и заварих моята другарка в трагично настроение ,кротко пиеше бира малко по-надолу от фризьорският салон,освен около 40 лева които и бяха взели...не бе получила нищо,онзи педерас*т-фризьорчето,артистично завъртял един (1) път ножичката,измил косата и (или беше обратното)и се възпроитивил на желанието как точно да оформи прическата и,очевидно не отговаряло на изисканата му артистична ,крехка,педера*ска душевност...
Добре че беше Пенчев,съпругата му има прекрасен салон и прекрасен екип професионалисти...
Да не говоря за продавачките на подобни магазинчета в моловете,те всичките са с невероятно съмочуствие,каквото няма нито един търговец на "капалъ чарши",въпреки че стоките са едни и същи...

Следваща

Назад към Извън Темата