България излезе от кризата
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
България излезе от кризата
В неделя видях Българската икономика в действие,мисля че вече турихме среден пръст на кризата-да го духа кризата викаха всички учасници в постановката...
За какво става изречение...
Правих едно преброяване в един склад (да ме бие човек по главата що работя с неделя...) до горубленско ханче,тръгвам си от так към 16 часа и гледам огромна колона автомобили се строили до тротоара на цариградско шосе и хора в тез автомобили кротко чакат нещо си...около 400-500 метра се разкрива същността на чакането,а именно влизането в новопостроеното кино "Арена",което се оказва 3в1,защото има МОЛ (тея молове вече ги правят до всяка тоалетна-излизаш от кенефа,минаваш през мола и продължаваш) и карфур,некаква новооткрита верига за манджа (поне съм чул подобни неща,то вече и телевизия да не включваш, май са измислили некакви хитроумни излъчватели,което по някакъв начин ти го нацепват право в тъпата кратуна и зараждат идей да пазаруваш,често, след като съм си забравял телевизора включен и съм заспивал,очевидно по некое време се започва с някакви такива лъчения,щото сабахлянта ставам с неистовото желание да закупя некаква машинка дето може да направи всички плодове на тънки ивици и пастет (за ядене повече няма да става) и да украсяваш на всякъде...ама това е друга тема...),картинката която ме накара да съм щастлив че най-после излизаме от тая проклета криза е следната...работещата икономика...
Хора с торби влачеха нещо си към близката спирка с усмивки и бодри крачки-очевидно оставили своята лепта в икономическият разтеж на страната,други се редяха на опашката от коли за да може да се докосне до съчетанието от 3 неща,не ,не пръсти а мол,арена и карфур,работещите автомобили на място подсказваха че всъщност има щастливи бензинджии някъде там...най-интересното беше и групата от „паяци” наредени на опашка и милиционерки с фотоапарати заснемащи автомобилите,преди да отлетят към наказателен паркинг,където освен милицията,ще се стимурира градски транспорт,таксиметрови шофьори и мобилни оператори,всичката тази картина излъчваше спокойствие и увереност...Време е да обявиме гордо-България излезе от кризата!!!
За какво става изречение...
Правих едно преброяване в един склад (да ме бие човек по главата що работя с неделя...) до горубленско ханче,тръгвам си от так към 16 часа и гледам огромна колона автомобили се строили до тротоара на цариградско шосе и хора в тез автомобили кротко чакат нещо си...около 400-500 метра се разкрива същността на чакането,а именно влизането в новопостроеното кино "Арена",което се оказва 3в1,защото има МОЛ (тея молове вече ги правят до всяка тоалетна-излизаш от кенефа,минаваш през мола и продължаваш) и карфур,некаква новооткрита верига за манджа (поне съм чул подобни неща,то вече и телевизия да не включваш, май са измислили некакви хитроумни излъчватели,което по някакъв начин ти го нацепват право в тъпата кратуна и зараждат идей да пазаруваш,често, след като съм си забравял телевизора включен и съм заспивал,очевидно по некое време се започва с някакви такива лъчения,щото сабахлянта ставам с неистовото желание да закупя некаква машинка дето може да направи всички плодове на тънки ивици и пастет (за ядене повече няма да става) и да украсяваш на всякъде...ама това е друга тема...),картинката която ме накара да съм щастлив че най-после излизаме от тая проклета криза е следната...работещата икономика...
Хора с торби влачеха нещо си към близката спирка с усмивки и бодри крачки-очевидно оставили своята лепта в икономическият разтеж на страната,други се редяха на опашката от коли за да може да се докосне до съчетанието от 3 неща,не ,не пръсти а мол,арена и карфур,работещите автомобили на място подсказваха че всъщност има щастливи бензинджии някъде там...най-интересното беше и групата от „паяци” наредени на опашка и милиционерки с фотоапарати заснемащи автомобилите,преди да отлетят към наказателен паркинг,където освен милицията,ще се стимурира градски транспорт,таксиметрови шофьори и мобилни оператори,всичката тази картина излъчваше спокойствие и увереност...Време е да обявиме гордо-България излезе от кризата!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Re: България излезе от кризата

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
Като ти видех заглавието в първия момент реших, че си объркал датата нещо и си решил, че сме първи април
Ма като го чета какво да кажа, то не телевизорите ни облъчват, направо имам чувството, че директно от телевизионната кула на копитото пускат некакви сигнали да ги зомбират тея прости хорица
Отишли да си купуват кисело млекце по 9 стотинки, ма после като почнат да излъчват радиация и да светат в тъмното ми е много интересно какво ще правят 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:тишли да си купуват кисело млекце по 9 стотинки, ма после като почнат да излъчват радиация и да светат в тъмното ми е много интересно какво ще правят
Ще икономисват от пари за осветление и купуване на светлоотразителни жилетки

Никой не мое ма връне на селу!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.
Кво ти пречи мол-а бе човек?
Никой насила няма да те вкара там. Като има шматки които пазарят от там проблема си е лично техен.
Тотално си изтрещял.
Никой насила няма да те вкара там. Като има шматки които пазарят от там проблема си е лично техен.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.
Моловете на никой не пречат, пречат ни тея дето като овци се бутат в тех и образуват задръствания

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Автора, земи си отпуска и се наспи колега.
Тотално си изтрещял.
Ама как ще ми пречи бре приятелю,просто написах горното защото пишат "на всякъде криза" а очевидно не е точно така,хората купуват,на пазара "Ситняково" пък продават череши за по 150 лева килото...В последния каталог на веригата магазини "Метро" трюфелите се предлагат почтипо 11 000 лева за килограм.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=3674075
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мани ми в неделя отивам до Техномаркета и точно на тоя мол такова задръстване, че не знам как не стана някоя катастрофа. Както си караш по цариградското и хоп- всички спрели
Имаше бая такива- а насам, а натам.
После от Техномаркета викам- да ида до Джъмбо, жената искаше там некви свещи да си купува. Да ида ама кур- там някъде пак открили мол и задръстването почваше от моста на НДК
От там обратен през бордюрите под моста и айде дома.

После от Техномаркета викам- да ида до Джъмбо, жената искаше там некви свещи да си купува. Да ида ама кур- там някъде пак открили мол и задръстването почваше от моста на НДК

Абе де*ба що не почнат да ги строят по селата тея Молове, те там и без това си немат навалица. Отриват нов МОЛ в село Долно Уйно и цела София там се изнася за уикенда - кеф неземен . Мога да си въртя и обикалям на спокойствие , колкото си искам 

Ние българите сме страшни! Постоянно се оплакваме, че нямаме пари, но зорко следим къде отварят молове, че да не се чудим после къде и за какво да си харчим парите. Видът на тези големи сгради ни влудява и се юркаме в тях, подобно на терорист, който нахлува в йешива с картечница.
Най-пресният пример за подобна „атака“ е от миналата седмица, когато в столицата откриха нов мол. За да свикнат крачетата на клиентите да изминават неуморно пътя между дома си и новата „пералня“, собствениците решили, че е добре да ги поглезят с… банани.
Бананите за стотинки дори накараха някои хора тежко, тежко да въздъхнат и да си кажат: „Еххх, колко хубаво ни беше по Татово време„. Няма и как да не се сетят за тези отминали години, защото борбата за банани пак бе „безмилостно жестока“.
„Рънътъ праи борбътъ“, а народът се юрка да си купува зелени банани от мола. Освен банани, си купува и личи и помело, а за да не обиди съседите си, слага в торбата и малко турски ягоди и македонски ябълки – нищо, че ягодите са натъпкани с нитрати, а ако поискат братята македонци ще избият цялата ни нация с 2 кг и 300 г зелени ябълки, защото много ни „обичат“ – така, както и ние тях.
Новооткритият миналата седмица The Mall Carrefour предлага общо 185 магазина, които „зарибяват“ българите с какви ли не стоки – като започнем с чорапи от спортните им магазини, та стигнем чак до най-новия модел на Apple.
А тази снимка е направена на откриването на Сердика Център София миналия месец. Забележете само погледа на хората – с такъв кеф дори армията на Камбиз II не е завладяла Египет сигурно.
Момчето с червеното яке е особен случай. Миличкият отива да си купи не какво да е, а чисто нов лаптоп. И понеже е голям фен на „изядената ябълка“, цяла година спестява пари. Но тъй като не е успял да спести толкова, колкото му трябват (защото е фен и на 2 кутии „Виктори“ на ден, 3 дюнера, а приятелката му се прави на Андреа, а всичко това струва пари), той е измислил начин да зарадва себе си. Младежът не се отказва от целта си, защото всяка нощ сънува онзи „мръсник“ Стийв Джобс, който му представя най-новия модел на безумно тънкия и елегантен Apple. Момчето няма достатъчно пари, но молът разрешава този проблем – той си купува най-обикновен лаптоп + 2 кг македонки ябълки, защото са на прИмоция. Изяжда половин ябълка, а останалата част я залепя с тиксо (и с кеф!) на най-новата си придобивка. На тази снимка можете да видите какъв „шедьовър“ на техниката излиза на бял свят:
И макар в последно време да се говори, че моловете умират, това е поредната клюка – все едно някой да каже, че Емилия не понася чалгата и когато остане сама, си пуска AC/DC. Абсурд! Моловете разцъфват, защото много хора предпочитат да пазаруват от там. Разбира се, стоките са скъпи, но всеки намира в джоба си някой друг лев, който оставя там – я за нови дънки, я за кино, я за подарък за рождения ден на леля Мара-Отварата.
Естествено, има и хора, които не понасят тези места, защото се чувстват като задушен зелен боб, тъй като им липсва O2.
Вие от кои сте?
Честно казано и аз съм от тея дето не понасят подобни места

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- saleen
- старши ентусиаст
-
Tц бъркате. Мога да си ходя по концерти с по 10к и повече публика и нема проблеми, ма като влезна в МОЛ и изперквам
Не знам от светлината ли, или от целата мазнотия дето лъха отвътре 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Всъщност посредствеността лъха от моловете,ще обясня ако не вервате...
Преди неколко дни отидох с една приятелка в мола на Стамболииски (ако щете вервайте,ама там има и КНИЖАРНИЦА и продават КНИГИ!!!) ,закупих си една неземна простотия на Иво Сиромахов,да не каже некой че не чета Български автори и се завъртяхме покрай фризьорският салон,където моята позната пожела да "освежи" прическата си...и о чудо,вътре по обичай работеха 2 ма гейове,всъщност беха типични педера*си...та оставих приятелката в ръцете на тези ....коафьори и отидох до книжарницата и евентуално да метна некой небрежен поглед на технополис-са дето се помещава там,върнах се и заварих моята другарка в трагично настроение ,кротко пиеше бира малко по-надолу от фризьорският салон,освен около 40 лева които и бяха взели...не бе получила нищо,онзи педерас*т-фризьорчето,артистично завъртял един (1) път ножичката,измил косата и (или беше обратното)и се възпроитивил на желанието как точно да оформи прическата и,очевидно не отговаряло на изисканата му артистична ,крехка,педера*ска душевност...
Добре че беше Пенчев,съпругата му има прекрасен салон и прекрасен екип професионалисти...
Да не говоря за продавачките на подобни магазинчета в моловете,те всичките са с невероятно съмочуствие,каквото няма нито един търговец на "капалъ чарши",въпреки че стоките са едни и същи...
Преди неколко дни отидох с една приятелка в мола на Стамболииски (ако щете вервайте,ама там има и КНИЖАРНИЦА и продават КНИГИ!!!) ,закупих си една неземна простотия на Иво Сиромахов,да не каже некой че не чета Български автори и се завъртяхме покрай фризьорският салон,където моята позната пожела да "освежи" прическата си...и о чудо,вътре по обичай работеха 2 ма гейове,всъщност беха типични педера*си...та оставих приятелката в ръцете на тези ....коафьори и отидох до книжарницата и евентуално да метна некой небрежен поглед на технополис-са дето се помещава там,върнах се и заварих моята другарка в трагично настроение ,кротко пиеше бира малко по-надолу от фризьорският салон,освен около 40 лева които и бяха взели...не бе получила нищо,онзи педерас*т-фризьорчето,артистично завъртял един (1) път ножичката,измил косата и (или беше обратното)и се възпроитивил на желанието как точно да оформи прическата и,очевидно не отговаряло на изисканата му артистична ,крехка,педера*ска душевност...
Добре че беше Пенчев,съпругата му има прекрасен салон и прекрасен екип професионалисти...
Да не говоря за продавачките на подобни магазинчета в моловете,те всичките са с невероятно съмочуствие,каквото няма нито един търговец на "капалъ чарши",въпреки че стоките са едни и същи...