За или против ПЪЛНАТА забрана за пушение НА ЗАКРИТО?
Модератор: Общи модератори
За или против ПЪЛНАТА забрана за пушение НА ЗАКРИТО?
Пак взеха да шумят по този прословут закон и ми е интересно какви са нагласите
Интересно дали ще има непушачи, които да са против забраната

Интересно дали ще има непушачи, които да са против забраната

Re: За или против ПЪЛНАТА забрана за пушение НА ЗАКРИТО?
Гласувах. 4-та опция...От гадните бивши пушачи.. 

Последна промяна krystal на 28 Апр 2010, 15:49, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Против
, щом на шибаната платформа има къде да пуша, то тук в БГ да няма къде

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Taя тема що имам чувството , че вече сме я коментирали
Пушач съм и естествено съм против
Закона си е перфектен - собствениците на заведения сами да решават дали ще се пафка вътре или не . На който толкова му пречат цигарите да си ходи в заведения за непушачи или пък в кварталната градинка на чист въздух:mhihi:

Сондьора написа:Против, щом на шибаната платформа има къде да пуша, то тук в БГ да няма къде
![]()
Ъъъ, там не са ли са малко опасни тея процедури

Аз пък си мисля, че може да се намери компромис - като например отделни помещения за пушачи и непушачи в едно и също заведение
И все пак който иска има конституционното право да се трови - да умре от рак на белите дробове, а не от киснене навън в минусови температури за 1 цигара

И все пак който иска има конституционното право да се трови - да умре от рак на белите дробове, а не от киснене навън в минусови температури за 1 цигара

Аз пък не мога да разбера защо пушачите имат равни права с непушачите ... докога ще е това ?

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
alexand написа:Аз пък не мога да разбера защо пушачите имат равни права с непушачите ... докога ще е това ?![]()
Щот си плащаме по 4лв акциз на кутия цигари

Stanchev написа:ще си пуша където си искам
+1 и аз така

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:47, променена общо 1 път
.
Димитрее, в другите мнения си много евро настроен, ама тука си показа балканския г*з
ей затова няма да се оправим. Дори и не се опитваме да се приближим.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
alexand написа:Димитрее, в другите мнения си много евро настроен, ама тука си показа балканския г*зей затова няма да се оправим. Дори и не се опитваме да се приближим.
Не съм евро настроен, а демократично

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Пушач съм и съм за тази забрана.
Според мен нетрябва да се пуши в заведения, освен в малък кръг определени заведения, където разбира се трябва да има секция и за непушачи. Също трябва да се забрани пушенето на някои обществени места - спирките на градския транспорт, кина, театри, опери, молове и прочие.
Според мен нетрябва да се пуши в заведения, освен в малък кръг определени заведения, където разбира се трябва да има секция и за непушачи. Също трябва да се забрани пушенето на някои обществени места - спирките на градския транспорт, кина, театри, опери, молове и прочие.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.