ха-ха-ха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

ха-ха-ха

Мнение от ///Явор » 07 Юни 2005, 7:24

Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 07 Юни 2005, 8:15

Я ние сме си имали скрит почитател на Орлето :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 07 Юни 2005, 9:45

на такава тъпня само смотан опелджия може да се радва...ще прощава келеша той не е точно от тях.
Всичките им теми във форума са следните
Постващ: Вижте това!/и пуска няква катинка или нещо от сорта/
Отговор 1:Супер много е готино!
Отговор 2:Малеее мания!
Отговор 3:Нека видят са кво е то опел!
Отговор 4:Браво братле само така!
Отговор ....
Отговор 76373883:Страхотно!
Това е всеки божи път.Ама и как не..то опел братче.
Това не е нито БМВ нито опел а някакъв жалък хибрид на ВеМакс Които са направили най-мощния C20LET мотор в света..750коня последно/доколкото аз знам/
Интересното е че мотора по-принцип май не е и опелски а разработка на GM.Демек тва е толкоз опел колкото ауди е фолксваген.
Още има...в тоя мотор нищо не е опелско освен капака.От първия до последния съществени елементи са сменени.
Да го били покажели в бмв форума...и да го покажат и не когато ми покажат опел с показатели превъзхождащи БМВ тогава ще се впечатля.Щото преди 6 години имах вектра А и същевременно карах 325TDS E36/чуждо/ и искам да ви кажа че мечтаех да карам чуждата кола не моята.Наскоро пък /сега карам голф 4/ карах астра 16ка.И като слязох исках да си карам своята кола не чуждата...
Тай че...опел съществува общо взето за да покрива празнината след форд чак до ваген.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Юни 2005, 12:11

да ама Опел е измислил ръждата ,а БМВ какво са измислили ,освен бавните шестаци ? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 07 Юни 2005, 12:14

леле на вектрата на дядо ми и слагам мотора на бмвето,а на бавареца на опела.ахахаахахаха
Наи-интерестното е че и двете са 1.8,но бмвето е и по-тежко и върви повече
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Юни 2005, 12:44

Lucky написа:Я ние сме си имали скрит почитател на Орлето :mhihi:
Да не става дума за мене , защото аз съм регистриран в този форум , а ма при вас ми е по гот .Иначе форумчето не им е лошо

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Юни 2005, 12:52

F-14 написа:на такава тъпня само смотан опелджия може да се радва...ще прощава келеша той не е точно от тях.
Отговор ....
Това не е нито БМВ нито опел а някакъв жалък хибрид на ВеМакс Които са направили най-мощния C20LET мотор в света..750коня последно/доколкото аз знам/
Интересното е че мотора по-принцип май не е и опелски а разработка на GM.Демек тва е толкоз опел колкото ауди е фолксваген.
Още има...в тоя мотор нищо не е опелско освен капака.От първия до последния съществени елементи са сменени.
Да го били покажели в бмв форума...и да го покажат и не когато ми покажат опел с показатели превъзхождащи БМВ тогава ще се впечатля.Щото преди 6 години имах вектра А и същевременно карах 325TDS E36/чуждо/ и искам да ви кажа че мечтаех да карам чуждата кола не моята.Наскоро пък /сега карам голф 4/ карах астра 16ка.И като слязох исках да си карам своята кола не чуждата...
Тай че...опел съществува общо взето за да покрива празнината след форд чак до ваген.
Защо не оставите хората на мира всеки кара и се радва на каквото може ,ако българите имахме пари щяхме да си купуваме само последни модели коли и положението няма да е такова , това че купуваме коли за 7000евро какво можем да направиме, такъв е живота,беднотия ;)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 07 Юни 2005, 13:28

Яко са се изгаврили с Е30ката :confused: :confused: :( :shock: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 07 Юни 2005, 13:59

evans написа:
F-14 написа:на такава тъпня само смотан опелджия може да се радва...ще прощава келеша той не е точно от тях.
Отговор ....
Защо не оставите хората на мира всеки кара и се радва на каквото може ,ако българите имахме пари щяхме да си купуваме само последни модели коли и положението няма да е такова , това че купуваме коли за 7000евро какво можем да направиме, такъв е живота,беднотия ;)

Щото е неразумно от тяхна страна да иронизират висшия клас коли.Все едно някой със М3 да си мисли че кара кола по-добра от ферари и да го прави публично достояние.Ей затова нема ги оставим на мира :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юни 2005, 14:52

АЗ ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.. КВИ ИЗМЕКЯРИ СТЕ ВИЕ???
НАЧИ ТВА Е СУПЕР ТАШАК И ВЪОБЩЕ ГОЛЯМ БОКЛУК, ПЕРНИШКИ ТУНИНГ, МНОО ГРОЗНО, ИЗОБЩО НЕАМЕ ДУМИ И Т.Н..
Изображение

ОПЕЛОВ ДВИГАТЕЛ В Е30, ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЕН, СЛОЖЕН И НАПАСНАТ ПАК Е ГОЛЯМ ТАШАК, НИЩО, ЧЕ ЧЕ РАЗПЪРДИ СИЧКО ДЕ ЩО ИМА НА БОЖУРИЩЕ АМА, НЕ СТАВА ПРОСТО.. ГАВРА С МАРКАТА.

ОБАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА Е СУПЕР, МЕГА, ГИГА, УЛТРА ТУНИНГА ..,
Изображение
ТАКАВА КРАСОТА, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА.. КАК НЕ СА СЕ СЕТИЛИ ОТ БМВ- АГ ДА ГО НАПРАВЯТ ОРИГИНАЛНО В ТОЯ МУ ВИД???
Е, СА ИМА НЯКОЙ И ДРУГ ФОРД ПО - БЪРЗ ОТ НЕГО АМА ГОЛЯМА РАБОТА, ТФА Е ВРЕМЕННО, КАТО МУ СЛОЖИ КРИЛЕТЕ И ПЕРКИТЕ ЩЕ СТАНЕ НЕПОБЕДИМ.

КАМИКАДЗЕТО ЩОТО Е ПИЧ СИ МЪЛЧАТ 99% ЗА НЕГОВАТА КОЛА КОЛКО Е ПЕРНИШКА АМА КО БЕШЕ НА НЕКОЙ ДРУГ СЪМ 100% СИГУРЕН, ЧЕ ЩЯХА ДА ГО НАХРАНЯТ ЯКО (МЕН ЛИЧНО НЕГОВАТА МЕ КЕФИ, ДА НЕ ОСТАНЕ НЯКОЙ С ДР ВПЕЧАТЛЕНИЕ)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Kamenito » 07 Юни 2005, 14:58

Ей, F-14, мноо насериозно се вземаш с тия коментари. Естествено че ще си пишат хората каквото искат. Да не те кара някой насила да се ровиш из форума и да четеш, а??? И земи ги остави да си иронизират квото искат, пък си карай колата от "висшия клас" (тва ми хареса :mhihi: )
P.S. Пък си представям и ти като седнеш в БМВ как се държиш... :nono:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Юни 2005, 15:08

Много се превъзбудихте някои, по-спокойно че ше и прасна катанеца, и без това е в разрез с някои правила :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юни 2005, 15:11

:uups: сори, ама някои неща не мога да си ги премълчавам. ако е проблем ще махна главните букви.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2005, 17:57

F-14 написа:...

Я ти ми обясни, като видиш някаква картинка какво правиш бе п:censored:..л ?! Какви са ти коментарите? Или като видиш някоя мацка какво почваш да обясняваш, ръст/данни/гледаш бръчките или казваш: "Ебати циците!!!"?
Ти си от нея където ми пълнят душицата, там всички теми и коментари са еди какви са.... Ами защо го четеш бе плъх?!

Къде е гаврата, че са сложили бърз двигател в купе на Е30 ?
Двигателя е лош или Е30ки вървят само с БМВ двигатели, щото другите, седят на криво и не влизат ?! Тая въпросната Е30 с която са се изгаврили така, колко по-бърза е от колите във форума ? Дали може да се мери и с някои от добрите БМВ-та...

Другия въпрос към теб е, я ми обясни ти аджеба как от темата за БМВ-то реши да псуваш опел клуба ?

Ти преди да напишеш някоя глупост, вземи си седни на гъза, а не си сядай с задника върху главата, защото после излизат само глупости от нея!

П.С.
Участник съм в другия форум, защото карам такава кола и имам и любими модели от тази марка и мога да науча нещо повече за тях.
Участник съм в този форум, защото имам любими модели и от БМВ и също така мога да науча нещо за тях.

Имам въпрос към модераторите:
Едно време се говореше да не се толерират нападки към чужди форуми, политиката ли се е сменила покрай изборите?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 07 Юни 2005, 18:42

маса мания опелджии скокнаха хахахахах :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Следваща

Назад към Извън Темата