Проблем със звука на компютъра
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Проблем със звука на компютъра
Звука на компютъра при видео и аудио изчезна. Тонколоните работят идеално - като рестартирам компа се чува стартовия звук на уиндоус от тях, но като пусна песен и клип не се чува нищо. Уж всичко е включено пък звук не излиза освен стартовия на уиндоус...

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Проблем със звука на компютъра
имам същият проблем от няколко дни на домашният!
не знам и аз от какво е. някой ако може да помага....
не знам и аз от какво е. някой ако може да помага....
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Десен бутон на Volume в notification area-та -> Open Volume Control -> виж освен Master volume-a, Wave-a дали ти е на макс. Ама това след като си пуснеш музиката 

Пуснете през нещо друго музиката - примерно през уиндоус медиа плеъра или през уин амп-а .
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
или сте много зле и сте си мутнали от нейде звука или сте си пичове и не сте зле,но не сте късметлии и ви е гръмнала саууунд картичката!
п.п. звука като си пуснете компа няма нищо общо с колнките или саунд картата той идва от дъното и се включва само ако има проблем в компа а именно да ви загрее много компа или нещо избгръми!
п.п. звука като си пуснете компа няма нищо общо с колнките или саунд картата той идва от дъното и се включва само ако има проблем в компа а именно да ви загрее много компа или нещо избгръми!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
BULL3T написа:или сте много зле и сте си мутнали от нейде звука или сте си пичове и не сте зле,но не сте късметлии и ви е гръмнала саууунд картичката!

Чети малко внимателно, не става въпрос за звука от пи-си спикърчето, а че имат звук при зареждане на уиндпуса

Бтв такъв проблем за първи път срещам, но най-вероятно нещо сте си омазали програмите с които слушате музика , затова пробвайте с некакви алтернативни, както вече казах. Ма па и двамта да имате един и същ проблем , ставате подозрителни

- SKISA
-
-
аз нямам звук от вибокса и ю-тубата от нета. от уиндоса имам ,на уинампа не съм пробвал.
SKISA написа:аз нямам звук от вибокса и ю-тубата от нета. от уиндоса имам ,на уинампа не съм пробвал.
С какъв браузър си , да не си с гугъл хром, че то май го прави понекога тоя проблем. Сложи си последната версия на флаш плеъра http://get.adobe.com/flashplayer/ , от него ще да е най вероятно.
- BULL3T
- ентусиаст
-
dimithur написа:BULL3T написа:или сте много зле и сте си мутнали от нейде звука или сте си пичове и не сте зле,но не сте късметлии и ви е гръмнала саууунд картичката!
![]()
![]()
![]()
Чети малко внимателно, не става въпрос за звука от пи-си спикърчето, а че имат звук при зареждане на уиндпуса![]()
Бтв такъв проблем за първи път срещам, но най-вероятно нещо сте си омазали програмите с които слушате музика , затова пробвайте с некакви алтернативни, както вече казах. Ма па и двамта да имате един и същ проблем , ставате подозрителниДа не сте влизали в един и същ розов сайт да ви се е закачил некой странен вирус
Звука му не бачка като е в уиндоуса а това че стартовия звук му излиза от колоните значи че малоумника който му е сложил уина го е пуснал да излиза през саунд картата а не през дъното,което няма да ти казвам колко е глупаво!
Иначе сега като прочето по обстойно съм на 100% сигурен че си е мутнал звука от някъде генерално!
Колега виж дали нямаш саунд драйвери отделно и те да са мутнати!

- SKISA
-
-
на мозила съм аз. рядко го ползвам оня комп и преди няколко дни като опитах да си пусна вибоксче малко музичка и нема никой-всъщност има ма някакво гъргорещо,накъсва -нищо не се разбира....
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
BULL3T написа:dimithur написа:BULL3T написа:или сте много зле и сте си мутнали от нейде звука или сте си пичове и не сте зле,но не сте късметлии и ви е гръмнала саууунд картичката!
![]()
![]()
![]()
Чети малко внимателно, не става въпрос за звука от пи-си спикърчето, а че имат звук при зареждане на уиндпуса![]()
Бтв такъв проблем за първи път срещам, но най-вероятно нещо сте си омазали програмите с които слушате музика , затова пробвайте с некакви алтернативни, както вече казах. Ма па и двамта да имате един и същ проблем , ставате подозрителниДа не сте влизали в един и същ розов сайт да ви се е закачил некой странен вирус
Звука му не бачка като е в уиндоуса а това че стартовия звук му излиза от колоните значи че малоумника който му е сложил уина го е пуснал да излиза през саунд картата а не през дъното,което няма да ти казвам колко е глупаво!
Иначе сега като прочето по обстойно съм на 100% сигурен че си е мутнал звука от някъде генерално!
Колега виж дали нямаш саунд драйвери отделно и те да са мутнати!
бате, извинявай ама ти нищо не каза!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
bigmurzi написа:
бате, извинявай ама ти нищо не каза!
Бе и аз го чета това и се чудя, колегата ли нещо не е в час, или аз не съм и да хващам да си скъсам дипломата

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
аз го разбирам какво казва, ама той не разбира правилно какво иска да каже колегата под "стартовия звук" ..
пробвай първо да не си изключил, както казаха звука от някъде, но ако е така ще е за всичко, но виж все пак ..
преинсталирай си саунд картата и там каквито допълнителни неща имаш към нея .. да си качвал скоро някакви нови кодеци, да ти се е разминавал звука на филма с картината примерно ..
пробвай първо да не си изключил, както казаха звука от някъде, но ако е така ще е за всичко, но виж все пак ..
преинсталирай си саунд картата и там каквито допълнителни неща имаш към нея .. да си качвал скоро някакви нови кодеци, да ти се е разминавал звука на филма с картината примерно ..

Последна промяна bigmurzi на 30 Апр 2010, 14:33, променена общо 1 път

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- BULL3T
- ентусиаст
-
Прочети пак какво съм написал и го осмисли,говоря за стартовия звук от вкл. на компа не на уина стартовия звук или пак не съм разбрал за кой звук става въпрос?
Щото вече се обърках тотално!

- BULL3T
- ентусиаст
-
bigmurzi написа:аз го разбирам какво казва, ама той не разбира правилно какво иска да каже колегата под "стартовия звук" ..
Точно колега,не мога да разбера стартовия звук на дъното или стартовия звук на уина?

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3