Алтернативите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Алтернативите

Мнение от driver69 » 02 Май 2010, 21:24

Днеска съм решил да си правя нещо с ток :mhihi: .

http://beinsa.info/index.php?option=com ... &Itemid=23

Стана ми интересно какво мислитен вие за електродвигателите и другите подобни неща?

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Алтернативите

Мнение от dimithur » 02 Май 2010, 22:29

Принципно такова устройство съм ползвал, във фирмата дето преди работех беха поръчали едно за 800$ от сащ :mhihi: Като му драснеш клечката отпред гърми та се къса . Тоя газ , така наречения браунов газ, го пъхаш в карбуратора и уж правиш некаква икономия. Лично ние не успехме да направиме нищо, щото експерименталната кола, дето го тествахме беше с инжекцион :mhihi:
Инак за да го накараш да гори, се ползва за инхибитор хексан . Получава се некакво мижава пламъче, което уж можело да гори волфрам (3000 С :shock: ) , това лично не съм го виждал. А инак бая ток тегли от акумулатора, 63А/ч го изтощаваше за 15тина мин, та не съм много сигурен дали вложената енергия, не е повече отколкото получената ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Май 2010, 13:54

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Тоя ако знае в България от кога се ползва солена вода, :mhihi: Тия с нафтовите коли що газ за горене и солена вода са прекарали през кюнците ....
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 03 Май 2010, 14:58

GVT написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Тоя ако знае в България от кога се ползва солена вода, :mhihi: Тия с нафтовите коли що газ за горене и солена вода са прекарали през кюнците ....

Къде това колега, дай повече инфо, че и мен темата ми е интресна :)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Май 2010, 17:37

dimithur написа:
GVT написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Тоя ако знае в България от кога се ползва солена вода, :mhihi: Тия с нафтовите коли що газ за горене и солена вода са прекарали през кюнците ....

На почти всяка бензиностанция :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Май 2010, 0:16

(bubsa) написа:
dimithur написа:

На почти всяка бензиностанция :mhihi:

И маме участник познал точния отговор. :mhihi: После българите били тъпи :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата