Алкохолът, отворените бекове и невинните деца
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Алкохолът, отворените бекове и невинните деца
„Мамо, излязох с приятели. Отидох на един купон, и си спомних какво ми каза преди да изляза: „Недей да пиеш, ако ще караш.“ Затова, пих един спрайт. Почувствах се горда със себе си за това, че послушах съвета ти, и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор, и твоите думи бяха свещени за мен. Когато купона свърши, хората започнаха да се качват по колите си, пияни. Аз се качих в моята със сигурността, че съм в състояние да карам. Тогава, Мамо, не можех дори да си представя какво ме очаква. Нещо неочаквано… Сега съм тук, просната на земята и чувам полицаите да говорят: „Момчето, което се блъсна в тази кола е пияно“. Мамо, гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите: „Момичето няма да издържи“. Сигурна съм мамо, че момчето, което ме блъсна, не е искало да ме рани. Но защо…?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят, знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..?! Болката ми в момента е огромна, все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо, кажи на сестричката ми да не се плаши, кажи на татко да бъде силен. И моля те, отиди при момчето, и му дай съвет, както даде на мен. Може би, ако неговите родители му бяха казали, сега щях да съм жива, мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече, и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега, мамо, докато съм тук на земята, умираща. Исках да ти кажа толкова неща, Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя, да бъда твоя ангел, и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.“
Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало, момичето е шепнело тези думи.
Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало, момичето е шепнело тези думи.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Алкохолът, отворените бекове и невинните деца
Абе пламъчко,бе ти защо нещо позитивно не напишеш,нещо да се посмееме,за какво са всички тея работи,за какво само такива трагедии четеме,найстина е по-лесно да разплачеш някого отколкото да го разсмееш,моля те,коригирай си поста и пусни някаква смешна история,спри тая малоумщина...и тези журналистически глупотевини,написало го докато умирало момичето,престанете с тея идиощини,карайки ме да намразвам започващият прекрасен ден!!!
Е*би му м*амата значи

Е*би му м*амата значи

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
"Не карай жив, искам да стигна пил" е това е положението у нас.
Никой не мое ма връне на селу!
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....
всеки с късмета си ..
кофти е но това е истината
всеки с късмета си ..
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
saimonville написа:ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш....
всеки с късмета си ..
Айде по-леко с категоричните изказвания за истината. Освен ако не можеш да си подкрепиш твърдението с доказателства. Което ще е за първи път в историята на фатализма, така че може и по учебниците да те пишат после.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
ти се едно можеш да докажеш обратното..
квото е такова,ша продължаваме да се трепем едни други и тва е кой квото иска да си говори
квото е такова,ша продължаваме да се трепем едни други и тва е кой квото иска да си говори
saleen написа:"Не карай жив, искам да стигна пил" е това е положението у нас.

Така че извода е - карайте пияни мили деца, щото пияните и Господ ги пази

Бтв кога най-после в тая скапана държава, ще приемат закон пияните водачи, дето са отнели човешки живот да се третират като предумишлени убийци

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
ами и да го направат щом си известен и с пари все тая плащаш и си готов немаш проблеми 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:кога най-после в тая скапана държава, ще приемат закон пияните водачи, дето са отнели човешки живот да се третират като предумишлени убийци
Те умните глави искаха да го премахнат изобщо като престъпление, ти се надяваш да го третират като предумишлено убийство http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=310036.

Трябва да има строги наказания за пияни шофьори. Омръзнало ми е от хора, които пият и карат. Познавам страшно много, а доста често се случва да ме карат и аз да пия. Аз обяснявам, че съм с колата и няма как да стане, а те ми казват "нищо няма да ти стане от 2-3 чашки".
Пред месец-два взеха книжката на един "приятел" (едно лайно), което е нон-стоп пияно и си кара така. По-тъпото е, че са го спрели, духал е на дрегера и са му казали с КОЛАТА да отиде до болницата за кръвна проба (с взета книжка). Т.е пускат пияният шофьор отново с колата да кара - сам и без документи. Простотия пълна.
Въпросното момче продължава да си кара (пак пие, пак кара, няма документи). Не му и пука.
Пред месец-два взеха книжката на един "приятел" (едно лайно), което е нон-стоп пияно и си кара така. По-тъпото е, че са го спрели, духал е на дрегера и са му казали с КОЛАТА да отиде до болницата за кръвна проба (с взета книжка). Т.е пускат пияният шофьор отново с колата да кара - сам и без документи. Простотия пълна.
Въпросното момче продължава да си кара (пак пие, пак кара, няма документи). Не му и пука.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Според мен нещата няма да се оправят ,дори и книжката да отнемат но дадено лице ,то продължава и да кара и да пие .В България нещата са били такива и като гледам ще продължат да са такива.Това е до манталитет ,до възпитание .По селата където няма полиция си карат по цял ден и не изтрезвяват ,идват в големия град и пренасят селското ,въпреки че много "граждани " са със същите разбирания.
Колкото и да си пишеме по форумите и по вестниците дойде ли лятото става мармалада по пътищата .Това е жалката истина !
Колкото и да си пишеме по форумите и по вестниците дойде ли лятото става мармалада по пътищата .Това е жалката истина !

- saleen
- старши ентусиаст
-
Element написа:духал е на дрегера и са му казали с КОЛАТА да отиде до болницата за кръвна проба
Леко се съмнявам точно така да са му казали, пиян и без книжка да го засилят да дава кръв...ами ако други колеги на тези полицаи го спрат след 500 метра, кво правим

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Затова поне давайте пример със себе си като карате винаги без да пиете. Аз така правя.
Никога ама абсолютно никога не съм пил и грам алкохол и после да карам.
Никога ама абсолютно никога не съм пил и грам алкохол и после да карам.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Абе много е лесно и просто. Хващат те пиян, изкарват те от колата и ти я отнемат в полза на държавата. Край и точка! Ама тя струва 200 бона, ама баща ми е най-големия педал в държавата, ама тва, ама онова... Да няма прошка. Директно те пращат с градския и да видим дали ще си толкова смел след това.
Пиян без книжка блъсна полицейска кола
http://www.blitz.bg/news/article/77517
Eмиии ....
Излагаме се вече направо като държава
Добре че не е претрепал некой. И са кво ? Па ще го пуснат да си кара нали .
Требва да премаже поне 3-4ма за да има някаква осъдителна присъда и затвор
Тея отрепки нещастни така и така са по цел ден пияни, директно в Белене да ги пращат ебаси, никаква социална полза на обществото не носят , само вреди
Да им осигурят бидони със спирт да се наливат колкото си искат, барем некоя тухла да направят поне. Аман вече 
http://www.blitz.bg/news/article/77517
Eмиии ....

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3