Въпрос за Facebook
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Въпрос за Facebook
Интересува ме, може ли да разберем кой ни посещава профила?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: Въпрос за Facebook
Мисля, че не може да се разбере кой ти го посещава..... и аз съм търсил такава ''екстра'' но нещо не намерих.... 

News Feed and Mini-Feed will never
publish stories about:
* Pokes
* Whose photos you view
* Whose notes you read
* Groups and Events you decline to join
* People you reject as friends
* People you remove from your friends
* Notes and photos you delete
е сега има някакви допълнителни сайтове хакове програмки дето уж дават тази възможност, но принципно е това което пише по горе. декем НЕ МОЖЕ.
publish stories about:
* Pokes
* Whose photos you view
* Whose notes you read
* Groups and Events you decline to join
* People you reject as friends
* People you remove from your friends
* Notes and photos you delete
е сега има някакви допълнителни сайтове хакове програмки дето уж дават тази възможност, но принципно е това което пише по горе. декем НЕ МОЖЕ.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Май има някаква такава екстра, защото на един от моите приятели има подредени като пъзел снимки от чужди профили и пише: "Who has seen your profile MOST?" нещо такова ще да е 

Никой не мое ма връне на селу!
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
няма такава екстра... затова има и някава група за добавянето на тази възможност,но за сега нищо. Това с квадратчетата е да ти покаже кой/кои е/са ти посещавали профила,но са важе само за приятелите ти.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не може - идеята на лицевата книга е такава (анонимността на тези, които ти гледат профила, или иначе казано клюкарник
) - разбира се има един куп групи с такава насоченост да разбереш кой ти гледа профила, но всичко е пародия
. Поне последно беше такава ситуацията като проверявах, което не беше никак скоро де, но не вярвам да са го променили 
едит: вълкодава ме изпревари

едит: вълкодава ме изпревари

Последна промяна Maverick_VS на 10 Май 2010, 22:58, променена общо 2 пъти
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А как да си убия профила в фейсбука-много ме дразни напоследък,е*бал съм ти и фермите,поканите и подаръците,31 ниво изкарах-2 лева не съм изкарал,що царевица,свинки,кокошки-носачки и патладжани отгледах,злато имам 2 сандъка,2 постройки-недовършени,офци със сърца (???) на главите,крави,нек'ви телета се сматколят,един болюк котки-продавам всичко!!!и 2 декара земя!!!
Освен това и една мома не е склонила на секс,за сметка на това всички омразни типове дето съм познавал ги видех там,роднините ми също,е*ба си и депресиращата олигофрения,а много обичам некой като каже "качих си това у фейса",да те качат у некой влак за чепръчене или мездра да те качат....
Освен това и една мома не е склонила на секс,за сметка на това всички омразни типове дето съм познавал ги видех там,роднините ми също,е*ба си и депресиращата олигофрения,а много обичам некой като каже "качих си това у фейса",да те качат у некой влак за чепръчене или мездра да те качат....
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Е.Димитров написа:А как да си убия профила в фейсбука-много ме дразни напоследък,е*бал съм ти и фермите,поканите и подаръците,31 ниво изкарах-2 лева не съм изкарал,що царевица,свинки,кокошки-носачки и патладжани отгледах,злато имам 2 сандъка,2 постройки-недовършени,офци със сърца (???) на главите,крави,нек'ви телета се сматколят,един болюк котки-продавам всичко!!!и 2 декара земя!!!
1.просто спри да го ползваш...
2. В настройки/настройки на профила има едно най-долу закриване на акаунта... мисля,че от него беше ама не ми се пробва

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
RSxRacer написа:Е.Димитров написа:А как да си убия профила в фейсбука-много ме дразни напоследък,е*бал съм ти и фермите,поканите и подаръците,31 ниво изкарах-2 лева не съм изкарал,що царевица,свинки,кокошки-носачки и патладжани отгледах,злато имам 2 сандъка,2 постройки-недовършени,офци със сърца (???) на главите,крави,нек'ви телета се сматколят,един болюк котки-продавам всичко!!!и 2 декара земя!!!
1.просто спри да го ползваш...
2. В настройки/настройки на профила има едно най-долу закриване на акаунта... мисля,че от него беше ама не ми се пробва
Утре ше ти кажа дали работи

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Е.Димитров написа:А как да си убия профила в фейсбука-много ме дразни напоследък,е*бал съм ти и фермите,поканите и подаръците,31 ниво изкарах-2 лева не съм изкарал,що царевица,свинки,кокошки-носачки и патладжани отгледах,злато имам 2 сандъка,2 постройки-недовършени,офци със сърца (???) на главите,крави,нек'ви телета се сматколят,един болюк котки-продавам всичко!!!и 2 декара земя!!!
Има си написано в настройките,Анулирай.Ако искаш дай 2лв да ти изколя всичкия добитък.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
pistata9889 написа:Е.Димитров написа:А как да си убия профила в фейсбука-много ме дразни напоследък,е*бал съм ти и фермите,поканите и подаръците,31 ниво изкарах-2 лева не съм изкарал,що царевица,свинки,кокошки-носачки и патладжани отгледах,злато имам 2 сандъка,2 постройки-недовършени,офци със сърца (???) на главите,крави,нек'ви телета се сматколят,един болюк котки-продавам всичко!!!и 2 декара земя!!!
Има си написано в настройките,Анулирай.Ако искаш дай 2лв да ти изколя всичкия добитък.
ше ти дам 5 ако можеш да я запалиш!!!

- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
Няма такова нещо
а до колкото знам процедурата със закриването на акаунта е доста тегава
Като цяло е много глупав тоя сайт обаче пристрастява някак си ама не знам как и аз

в настройките можеш да си деактивираш акаунта, но не и да го закриеш.
ако искаш да го затриеш- има си линк в "хелп" секцията.
задаваш му че искаш да я затриеш и ти изпраща емайл в които ти казва че ако не се логнеш следващите 14 дни акаунта ти се изтрива.
... на мене ми трябваха точно 10 минути да си изтрия акаунта след като видях ква трагедия за личната информация е фейсбука... това приятелите ти да ти виждат всичките приятели- айде без тия... а ако приятелите са ми клиенти и конкуренцията също ми е приятел и ми види клиентите? точно така ще стане...
ако искаш да го затриеш- има си линк в "хелп" секцията.
задаваш му че искаш да я затриеш и ти изпраща емайл в които ти казва че ако не се логнеш следващите 14 дни акаунта ти се изтрива.
... на мене ми трябваха точно 10 минути да си изтрия акаунта след като видях ква трагедия за личната информация е фейсбука... това приятелите ти да ти виждат всичките приятели- айде без тия... а ако приятелите са ми клиенти и конкуренцията също ми е приятел и ми види клиентите? точно така ще стане...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3