Кофти катастрофа във Враца
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кофти катастрофа във Враца
Току що дадоха по новините някакъв е36 компакт във Враца със смъртен случай. Надявам се да не е някой от форума 

- Код: Избери целия код
Близо час рязаха колата, за да извадят пострадалите
БМВ -то се блъснало в крайпътно дърво с висока скорост. Водачът Сашо Емилов, нямал книжка за правоуправление. Бил криминално проявен дори имал присъда пробация за кражби. Първоначално се подписвал при Страхил Михайлов, кмет на квартал Кулата. После го изпратили на работа в Кремиковци. Беше тук за празниците. Цяла нощ вилняха с това БМВ, разказаха очевидци. Дори си мисля, че полицаите ги гониха през нощта , но дали е точно така не знам със сигурност , сподели един от приятелите на починалото момче. На Сашо Емилов нееднократно са му издавани актове затова ,че кара без книжка. Но това не му попречило отново и отново да се качва зад волана, дори и когато е употребил алкохол. Зад гърба си има няколко катастрофи, затова на Гергьовден си правил курбан. Колата не е негова, а на познат, който само преди дни я изкарал от ремонт. Взел я да се повози. 17 годишният Юри, загинал на място. Седял до шофьора. Най-опасното място при катастрофа. Юри живеел с дядо си. Бащата на Юри починал преди години, майката работила в Италия. След като повтарял няколко години, все пак през есента завършил осми клас в училището в село Нефела. Имал буен нрав. Третият, возил се в злополучния ден, в колата носи прякора Кобрата и живее в 202 блок. И той има богато криминално досие. И тримата работили в Италия. Двамата оживели са се отървали почти невредими от инцидента , въпреки че колата е силно размазана. Инцидентът станал вчера към 13.30 часа. На мястото на катастрофата пристигнаха две линейки, пожарна, следователи. Почти цялото село се беше изсипало да гледа, как пожарникарите близо час се бориха да извадят пострадалите, от размазаната до неузнаваемост кола.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Кофти катастрофа във Враца
ми и да е -от тва ,което чух по-добре да не е!!!
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Току що го гледах и аз. Направо съм потресен. Каква е била скоростта с която се е ударил в това дърво, че да го изкорени и да скъса колата на две части. Ако е вярно това за километражите, че оставали на последната скорост преди да се блъснат значи се е движил със около 160км/ч.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Лоша работа,мир над прахта му.Но по характеристиката им от написаното горе,ми приличат повече на геройте от книгите на Калчев,Чолакова,Стоев и Цанков.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонус
Жалко за колата 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Гледах го и аз,ама доколкото разбрах не е умрел шофера (който и преди тва е имал такива катастрофи) а някакво друго момче

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
dimithur написа:Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонусЖалко за колата
Ти не се ли усещаш, че си тъп

Ако се беше гътнал шАфьора- майната му на него, ама като си отиват така странични хора е лошо...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не знам кой, какво, що и така нататък е станало, но тези НЕ СА от нашите, което не прави инцидента по-малко трагичен, лека му пръст на момчето
Нито пък града е пропищял от тях, зная почти всички коли от марката в този град и такова нещо като група от бесни беемве драйвери Н-Я-М-А!
кофтито е, че сега ще го ду**ме, къде ли не ме спират всеки ден, сега ще почнат по 2 пъти на ден... "тия с бмв-тата", заради простите скапани журналисти, да им се невиди и професията!

Нито пък града е пропищял от тях, зная почти всички коли от марката в този град и такова нещо като група от бесни беемве драйвери Н-Я-М-А!

кофтито е, че сега ще го ду**ме, къде ли не ме спират всеки ден, сега ще почнат по 2 пъти на ден... "тия с бмв-тата", заради простите скапани журналисти, да им се невиди и професията!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
dimithur написа:Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонусЖалко за колата
шофьора е бил в пробация заради книжката,значи сметни къв малоумник е бил ..
а на пасажерската седалка е било невинно 17 годишно момче което в случая с
нищо не е виновно.
Много е кофти това .. лека му пръст.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колега, във втора тема с катастрофа се изказваш по този начин. Прояви малко уважение поне в тези теми или не пиши нищо по-добре.
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Трудно е да се прояви уважение към някого, който не уважава собствения си живот - имам предвид и тримата в тази кола. Но по-добре наистина да се замълчи, вместо да се правят подобни арогантни коментари.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
///vlado написа:dimithur написа:Един крадльо по-малко, а най вероятно е бил и от боята - 2 в 1 бонусЖалко за колата
шофьора е бил в пробация заради книжката,значи сметни къв малоумник е бил ..
а на пасажерската седалка е било невинно 17 годишно момче което в случая с
нищо не е виновно.
Много е кофти това .. лека му пръст.
А това 17 годишно момче,като знае че щофьорът е бил пиян защо се е качил при него.Просто там са си Диви селяни и си мислят че като се е качил на БМВ и край вече е Господ.Да ама не.Това е доста често срещано явление в по-малките градове и селца.А доколкото разбрах те всичките били с някакви провинения,искам да попитам защо са на свобода?????
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
При следващото подобно изказване (в която и да е тема, по какъвто и да е въпрос) ще излезнеш в почивка.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Няма много значение какъв е пак си е трагедия , в последно време зачестиха катастрофите със смъртни случай , а колко мерки се взимат и спад няма

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
oще един случай: Младежка разходка с BMW завърши с катастрофа
Две момичета са с опасност за живота след инцидента
"Две момичета са с опасност за живота след катастрофа в Бургас през изминалата нощ, съобщиха от КАТ в морския град.
Произшествието е станало в 22,15 часа на улица "Димитър Димов" до Приморски парк.
Заради несъобразена скорост при суха настилка самостоятелно е катастрофирало БМВ 320.
Шофьорът на автомобила, който е роден през 1989 година, е ранен, но няма опасност за живота му."
http://www.dnes.bg/crime/2010/05/11/mla ... rofa.90795
Неговите спътнички обаче са с фрактури на черепа и са настанени за лечение в МБАЛ-Бургас с опасност за живота.
Две момичета са с опасност за живота след инцидента
"Две момичета са с опасност за живота след катастрофа в Бургас през изминалата нощ, съобщиха от КАТ в морския град.
Произшествието е станало в 22,15 часа на улица "Димитър Димов" до Приморски парк.
Заради несъобразена скорост при суха настилка самостоятелно е катастрофирало БМВ 320.
Шофьорът на автомобила, който е роден през 1989 година, е ранен, но няма опасност за живота му."
http://www.dnes.bg/crime/2010/05/11/mla ... rofa.90795
Неговите спътнички обаче са с фрактури на черепа и са настанени за лечение в МБАЛ-Бургас с опасност за живота.
Никой не мое ма връне на селу!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3